Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inuś76 pisze:Jak nikt jej nie weźmie to ja mogę na DT szkoda by było dla rozmnażacza, takie cudo szybko znajdzie dom. Czekałam na kotki ze szpitala ,ale ciężko je wyłapać.
KarolinaS pisze:dziewczyny potrzebny na cito jeden talon na sterylkę aborcyjną i DT dla domowej podrzuconej koteczki
szukam ludzi na odległość z okolic Wałbrzycha, ale Wrocław tez ie jest daleko, piszę gdzie się da, bo sprawa pilna;
chodzi o kotkę domową w ciąży podrzuconą pod sztolnię w Osówce, a konkretnie pod restaurację obok; już raz apelowaliśmy raz w sprawie innego kota podrzuconego i udało się - to krótki wątek poprzedniego kota podrzuconego viewtopic.php?f=1&t=133363,
ale teraz sytuacja jest bardziej poważna bo kotka może niedługo urodzić w środku lasu. Tam jest jedna osoba, która dokarmia kota - pani Maja przewodniczka po sztolni (często się zdarza, że ludzi podrzucają, niejednokrotnie udało się znaleźć jej nowe domy dla podrzutków);
jak by coś było, kotka zostałaby podwieziona;
tym razem nie ma kontaktu z fundacją emir
kotka nie przeżyje na bank mrozów; oni nie mogą postawić tam żadnej budki, nic, bo kierownik nie znosi kotów; problemem są też dzikie zwierzęta, które mogą kota upolować; kotka jest totalnie domowa, totalnie proludzka; totalnie miziasta
sterylka jest na cito potrzebna ;( DT DS również
dostałam sms zdjęcie, później wkleję, założyłam wątek: viewtopic.php?f=1&t=135400
może możecie jakoś pomócja z tej odległości mogę tylko online coś robić
jessi74 pisze:tylko co będzie jak jednak kotki ze szpitala złapiemy? bo ja zaglądam tam prawie codziennie, ale co w takiej sytuacji jak się złapie jakiś ?
jessi74 pisze:tylko co będzie jak jednak kotki ze szpitala złapiemy? bo ja zaglądam tam prawie codziennie, ale co w takiej sytuacji jak się złapie jakiś ?
dagmara-olga pisze:BAZARKI
wielka BARDZO MARKOWA wyprzedaż:
viewtopic.php?f=20&t=135112
zielona biżu
viewtopic.php?f=20&t=135217
piękny WIELKI kryształ z dostawą do Wro
viewtopic.php?f=20&t=135111
architektura dla początkujących
viewtopic.php?f=20&t=135033
MARKOWE ciuchy
viewtopic.php?f=20&t=135356
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 212 gości