bml pisze:Pani Asiu niech Pani tak nie wyolbrzymia swoich zasług bo nie byłoby adopcji Fig gdybym jej nie złapała i nie wysterylizowała nie byłoby adopcji innych kotów gdybym ja ich nie odkarmiła i wyleczyła w swoim domu a te większe były w Piotra kawalerce od półtora roku tyle czasu jej nie wynajmuje to są duże pieniądze i ponadto półtora roku je karmi i też często karmę kupuje za swoje pieniądze a tak w ogóle to pewnie nie byłoby już kotów na lisiarni bo część poszłaby na okoliczne osiedla a część by nie żyła gdyby Piotr ich nie wypatrzył Szymon też wkłada w ten interes dużo kasy opłaca sterylizacje jaj brakuje kasy zapewnia odrobaczenie odpchlenie i transport jest na każde zawołanie jeszcze nigdy nie odmówił , a wszystkie wysterylizowane koty były w moich 3 piwnicach i suszarni i karma dla nich i piasek to tez koszty a mala Asia ona wyłapała połowę z tych kotów no i do tego pani Ela ktora sypie kasa bez opamiętania i prawie na "czworakach" (bo jest chora) chodzi do kawalerki zresztą wszyscy w różnych okrasach chodzili . TAK WIĘC NIE PANI SAMA ZAJMUJE SIĘ LISIARNIĄ. A POWINNO SIĘ TYM ZAJĄĆ MIASTO, SCHRONISKO, PKDT I JA DO TEGO DOPROWADZĘ CZAS NAJWYŻSZY ABYŚMY TROCHĘ ODPOCZĘLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciesze się, że wykarmiła Pani w domu z lisiarni 4 koty. Pomijam odgrażanie się, ze wyrzuci je Pani na dwór jak im nie znajde domu. Pomijam także wystawianie rachunków za zbite wazony lub wyjedzoną Pani kotom karmę. Nie bede odpowiadac na Pani ciągłe zaczepki i zyczę udanej działalności. Prosze znaleźc sobie inny obiekt do ataków. W pani piwnicy po sterylizacji przebywały nastepujace kotki: Strzałka, Szymcia, Zajaczek, Siostrzyczka, Oczka, Baryłka, Szara, oraz Smoluś- bardzo dziekuje za przetrzymanie kotów.
Pozostałe koty były trzymane w kawalerce i wypuszczane lub oswajane do adopcji.
Nie wydaje mi się konieczne wypisywanie, ze ja złapałam 21 kotek, kilka pomogła złapać Marlena, kilka Aga M, a nasza pomocnica "mała Asia" np. 11. Czemu to ma słuzyć? Jedną kotke złapała nawet pani Hania z Warszawy jak przyjechała nas odwiedzić. Może pani zrobic zestawienia i je wstawić. 3 złapał nawet Piotr. Jesli ogłaszała Pani jakiegoś kota z lisiarni i chce sie Pani pochwalić to smiało, prosze to opisać. Może pani nawet prowadzić nasz wątek oraz wydarzenie na facebooku. Ja bede miała więcej czasu.