Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Neigh pisze: Z karniszem wdziecznie udrapowanym na łbie i powiewajacymi firaneczkami.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę to....
kotkins pisze:Jamniki też niemce jakby się ktoś pytal:)
Powiedz jamnikowi "siad" a on na to "zgłupiałaś?!"
Neigh pisze: Z karniszem wdziecznie udrapowanym na łbie i powiewajacymi firaneczkami.
Na sasiedzie musialo to zrobic wraznie. Porzucil wiaderka i rzucil sie do ucieczki. Furtke wzial wierzchem - zapewne zalozyl ( i slusznie ) ze otworzyc nie zdazy......a moze wolal, zeby byla zamknieta....'
dalia pisze:słyszę Norbert zabierz kota bo nie mogę się skupić
a jak Bigus wlazł na kolegę i ułożył się na ramionach i szyi imitując kołnierz z łbem przy gardle, to ten lekuchno zdrętwiał - na chwile ale zawsze
Neigh pisze:Powiem Wam tak szczerze, ze ten moj Miaukun - Bezimienny to jest imponujacych rozmiarow:-). Znaczy wagowo to jeszcze nie.......ale bedzie, juz ja sie o to postaram. Moze robic wrazenie:-)
Dzieki Fiszka:-) Milo, ze ktos nas czyta oprocz nas.......
Neigh pisze:dalia pisze:słyszę Norbert zabierz kota bo nie mogę się skupić
a jak Bigus wlazł na kolegę i ułożył się na ramionach i szyi imitując kołnierz z łbem przy gardle, to ten lekuchno zdrętwiał - na chwile ale zawsze
Hihihi - serio moze zacznijmy pisac ksiazeke. Kase sie przeznaczy na ratowanie kotow.......
Na Miau kupia na bank...
Kurcze jak ostatnio przeczytalam ten tekst Ezzme o tym, ze nozek to sie juz nie da uratowac......to oplulam kompa:-)
Neigh pisze:Dobra opowiem Wam o Srulu, ale najpierw ide wymierzyc te kuwety.....bo mam zooplusa na drugiej linii i nie wiem kurczaki co kupic...
Hihihi jak sie mnie ktos zapyta co chce na imieniny to powiem, ze transporter hihih albo buahahah kuwete.
Glebie ma:-) Aczkolwiek ja to interpretuje jako zyczliwe zainteresowanie. On w ogole to taki misiek jest......
Aczkolwiek odkryl uroki spania w lozku z czlowiekiem.....Zuzka twierdzi, ze jak na niej uwali leb ( bo on bidulek w izolatce jest )........to jeszcze daje rade, ale jak sie na niej uwala caly.........to juz nie.
Musze go oddac.........jeszcze mi dziecko udusi!![]()
Moze go nazwac Bandyta? Wiem ja go nazwe Bond:-) James Bond!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 98 gości