Afatima pisze:E-dita, sama agresywnie zaczęłaś a teraz dziwisz się agresywnym odpowiedziom? To takie typowe. Sennaewa, dziewczyny, nie ma sensu przecież ciągnąć tej pieniaczej dyskusji. O to tu chodzi przecież, o pieniactwo. Dajcie spokój.
Zgadzam się, ale taka mi myśl przyszła do głowy i mam pewną propozycję dla Izy na pw.
Ogólnie rzecz ujmując to i tak jak tylko pojawią się nowe osoby na wątku to zaraz zacznie się dokuczanie więc szkoda czasu. Wątek jest jak widać pilnie śledzony - kobry wychodzą spod kamieni w odpowiednim czasie aby po raz kolejny uświadamiać.
Kobro nr 1 agii-s spoko. Mam swoich kilka koteczków i bajek mi nie opowiadaj takich wylewnych. Na koteczka od Izy mogę się skusić mam bardzo dużo miejsca w przeciwieństwie do niej. Mam nawet oddzielny lokal - ba nawet 3 lokale dla ewentualnie chorego koteczka, ale Iza nie dysponuje takowymi i to jest jej największy grzech. Iza nie ma pałacu z komnatami, w których mogłaby sortować zwierzaki.
A, zapomniałam dodać - nie wiesz z czym walczyłam więc nie wyliczaj tu takich oczywistych spraw.