Latte - już szczęśliwa w swoim domku stałym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 23:07 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Kuba, a wytłumacz tym kotom, które czekają, że Ciepła ma urlop :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 03, 2011 23:18 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:
Bianka 4 pisze:Ciepła, jesteś wielka, podziwiam Cię :1luvu:
Lattuniu, wszystkiego dobrego w TWOIM domku :ok:

Bianka4 bo siem zaczerwienie no :oops:

Na prawdę podziwiam, bo jak znalazłam moją Zazi we wrześniu, to obiecywałam sobie, że znajdę jej domek. Ale zanim odrobaczyłam, zaszczepiłam (w międzyczasie przyplątał się leciutki KK - zduszony w zarodku) to tak się zaprzyjaźniła z moimi futrami i ze mną :mrgreen: , że już nawet jej nie ogłaszałam. Ma teraz ok 6 miesięcy i jest diabłem wcielonym, ale i tak ją kocham.
A tak nawiasem mówiąc, to masz wspaniałego TŻ, który Cię wspiera :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 03, 2011 23:22 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Bianka 4 pisze:
Ciepła pisze:
Bianka 4 pisze:Ciepła, jesteś wielka, podziwiam Cię :1luvu:
Lattuniu, wszystkiego dobrego w TWOIM domku :ok:

Bianka4 bo siem zaczerwienie no :oops:

Na prawdę podziwiam, bo jak znalazłam moją Zazi we wrześniu, to obiecywałam sobie, że znajdę jej domek. Ale zanim odrobaczyłam, zaszczepiłam (w międzyczasie przyplątał się leciutki KK - zduszony w zarodku) to tak się zaprzyjaźniła z moimi futrami i ze mną :mrgreen: , że już nawet jej nie ogłaszałam. Ma teraz ok 6 miesięcy i jest diabłem wcielonym, ale i tak ją kocham.
A tak nawiasem mówiąc, to masz wspaniałego TŻ, który Cię wspiera :ok:

wiem Bianka takiego to tylko ze swieca szukac :1luvu: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lut 03, 2011 23:23 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

gosiaa pisze:Kuba, a wytłumacz tym kotom, które czekają, że Ciepła ma urlop :mrgreen:

nie ma sprawy pokaż tylko które to a jak se z nimi pogadam to napewną będą unikać Ciepłej :twisted: :twisted: :twisted: :ryk:
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Czw lut 03, 2011 23:25 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

:ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Post » Czw lut 03, 2011 23:25 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Bianka4 bo siem zaczerwienie no :oops:[/quote]
A tak nawiasem mówiąc, to masz wspaniałego TŻ, który Cię wspiera :ok:[/quote]

wiem Bianka takiego to tylko ze swieca szukac :1luvu: :ok:[/quote]
oj normalnie teraz to walzelina po same łokcie tak mi mów :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :twisted:
Obrazek

KUBA73

Post » Czw lut 03, 2011 23:37 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

a to są pożegnalne chwile Latki i Ciepłej
Obrazek
Obrazek

KUBA73

Post » Czw lut 03, 2011 23:38 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Nie ma sprawy, mogę powtórzyć - Ciepła ma wspaniałego TŻ-ta i zgadzam się, że ze świecą szukać drugiego takiego :ok: . Zazdroszczę :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 03, 2011 23:41 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

i co tu pisać wystarczy popatrzeć
Obrazek
Obrazek

KUBA73

Post » Czw lut 03, 2011 23:42 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

moja Lateńka :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 03, 2011 23:45 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

chyba czas juz odpiac banerek Latte :cry: ..
Murzyn zrobil swoje,Murzyn moze odejsc :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 03, 2011 23:46 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Asia, a będą wieści mailowe od Latte?
A może domek się zarejestruje na forum?
A macie już jakieś wieści z domku?

gosiaa

Post » Czw lut 03, 2011 23:48 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

gosiaa pisze:Asia, a będą wieści mailowe od Latte?
A może domek się zarejestruje na forum?
A macie już jakieś wieści z domku?

Gosiu p.Ania obiecala mi wiesci o Latte :ok:
i chyba jest zarejestrowana na forum,bo podczytywala jej watek :ok:
dzis przez to zamieszanie narazie nie wiem nic co i jak moze jutro zadzwonie i sie dopytam :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 03, 2011 23:51 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:chyba czas juz odpiac banerek Latte :cry: ..
Murzyn zrobil swoje,Murzyn moze odejsc :wink:

Kali nie marudzić Kali brać bianke hahahahaa :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

KUBA73

Post » Czw lut 03, 2011 23:52 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Bianka 4 pisze:Nie ma sprawy, mogę powtórzyć - Ciepła ma wspaniałego TŻ-ta i zgadzam się, że ze świecą szukać drugiego takiego :ok: . Zazdroszczę :mrgreen:

normalnie sie rozpłynąłem w tym miodku jak pączuś w masełeczku mmmmmmmmmmmrrrrrrraaaaauuuuuuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

KUBA73

[poprzednia][następna]