K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 22:47 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kosma_shiva pisze:
Może sterylizacja utemperowałaby Ją....? :roll:

na jakim Ty żyjesz świecie... wszyscy wiedzą, że to właśnie dlatego że jeszcze młodych nie miała. Raz musi mieć bo inaczej to... z nią będzie źle.
Trzeba ją no tego .. dopuścić czy jak to się nazywa w przypadku kucyków :piwa:
Cammi, obawiam się, że jak lutra wróci to nas wysterylizuje bez talonów nawet :twisted:

pokryć ?? :ryk:

rany koguta, chcecie pokryć lutrę kucykiem?? 8O 8O . To proponuję nakryć ją kocykiem, bo inaczej wszystkim nam się oberwie jak wróci z szychty :wink:

Czy naprawdę Wigilia jest w ten piątek czy ja mam jakiś potentegowany kalendarz?? Poza karpiem, brokułami Asmiszki i światłem to mam jakieś straszne pustki w lodówce, przez okna mało co widać, tak umaziane nosami kocich ogonów, list do Mikołaja niewysłany ( i kiedy chłopak zrobi zakupy?), no jakaś porażka :( Nie przygarnąłby ktoś siedmiu osób i 9 kotów na wieczerzę wigilijną jako tego zbłąkanego wędrowca? :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto gru 21, 2010 23:00 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Mogę przygarnąć Wiślackiego Kota. Mogę go nawet wziąć na tymczas. Tylko żeby potem nie było pretensji!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto gru 21, 2010 23:14 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

rozwieźć karmę do Pani Helen mogę jutro wieczorem ale z obiorem na Kocismkiej. Jestem na urlopie od piątku a ciagle latam za kocimi sprawami. Popoludniu odbieram kolorowa Tri, jadę z nią do Dudy (Tweety zapowiedz nas prosze). Potem jade na Kocimską i zostawiam małą w klatce. Zakupie też dla niej karmę, nie wiem jeszcze co powinna jesc ale będzie na diecie nerkowej. Stamtą mogę odebrac karmę dla Pni Helen i rozwieżć jeszcze jutro wieczorem.

Wlaśnie wróciłam z wizyty u Pani Heleny Grażyny. Neistety nie zdołaliśmy złapać wszystkich kotów. Kilka skubanych przegonilo doktora Romana i nie dało się złapać ;-) W najgorszym stanie jest Tito, ma jak się okazuje wędrujący śrut, który może być przyczyną wszelkich chorób i wodobrzusza. Misio prawie zdrowy, trzeba mu zrobić cukier i po Świetach jedzie do domu. Jest tam przepiękna pół roczna koteczka Aisza. Wyglada jak Esma, nawet ma piperzyk. Jest cudowną rozrabiara i bardzo lgnie do ludzi. Jest też ogromny marmurkowy i przytulasty kocur. Bardzo mi przypomina Mordora ze schroniska, muszę popytać kto go adoptował bo jest zbyt podobny.

Wizyta z wypisaniem leków 100 zł. Zapłace w poniedziałek i potem jakoś przekaże Tobie Tweety fakturę. Strasznie ją te babki naciągaly. Teraz wiemy na czym stoimi i mam nadzieję, że żadne wizyty nie będa potrzebne w najbliższym czasie. Dziękuję Tweety.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto gru 21, 2010 23:28 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Akimo, obawiam się, że Noemik nie da rady dostarczyć prawie 15 kg karmy na kocimską :(.
O kucyku, pokrywaniu, sterylizacji, wpychaniu do transportera i talonach nie napiszę ani słowa. ;)
PS
I nie pijcie już, wiem, że zimno, ale chyba nie tędy droga.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto gru 21, 2010 23:45 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Akimo, obawiam się, że Noemik nie da rady dostarczyć prawie 15 kg karmy na kocimską :(.
O kucyku, pokrywaniu, sterylizacji, wpychaniu do transportera i talonach nie napiszę ani słowa. ;)
PS

to było do Saby :wink: no i czego znowu jakieś insynuacje odnośnie zbiorowego alkoholizmu AFN-u? ilu z nas załapało się na alkoholowy bazarek u Edit_f??, nawet znajomości nie wystarczyły, same obce twarze wykupiły :wink:

A jak przy psach jesteśmy to szukamy domu dla Ashera

Obrazek

i mojego faworyta - Alana, piękny pies :1luvu: mógłby mi ganiać po ogrodzie, tylko, że jakby ja na razie mam sam ... ogród ale za to z jakim widokiem :twisted:

Obrazek

Tweety

Post » Wto gru 21, 2010 23:53 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Aga, małe sprostowanie co do pierwszego postu.
Mila to NUSZKA (wg mnie Nushka). Zmień, dobrze?
i czemu tam nie widnieje, że tymczas współprowadzony przez lutrę i mnie? Dodasz?
ja sama tego nie ogarniam. od tego jest współprowadząca i jej kucyk.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro gru 22, 2010 0:07 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Mogłabym wziąć KUbusia - ale tylko do klatki...

Miuti

Post » Śro gru 22, 2010 0:11 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

noemik pisze:Aga, małe sprostowanie co do pierwszego postu.
Mila to NUSZKA (wg mnie Nushka). Zmień, dobrze?
i czemu tam nie widnieje, że tymczas wspólnoprowadzony przez lutrę i mnie? Dodasz?
ja sama tego nie ogarniam. od tego jest współ i jej kucyk.

zmiany w weekend, mimo, że to Święta, czas w tygodniu jest czasem zarabiania kasy dla zwierzaków więc proszę nie mieszać mi w grafiku :wink: , bo ja tylko dzięki niemu cokolwiek ogarniam i zdążam z czymkolwiek na czas.
Widzieliście już, że 25% OPP będzie w przyszłym roku cmokać łapę, bo nie złożyło sprawozdania na czas? aż się boje co się będzie działo :(
Od niektórych pewnie nam się oberwie, że poradziliśmy sobie i z tym tematem i o pomocy możemy zapomnieć, bo my będziemy mieć 1% a inni nie, chociaż to niektórych wina własna, że olali czy przegapili. Przepis istniał zawsze tylko w tym roku uznano, że jak będą sankcje to będzie przestrzegany. I chyba się im udało, zwłaszcza, że PIT będą przyjmowane z błędnymi danymi a kasa będzie szła do skarbu państwa, który oczywiście olewa podopiecznych fundacji :evil:
Ostatnio edytowano Śro gru 22, 2010 0:35 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Post » Śro gru 22, 2010 0:22 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

KTOZ jest na liście.
Czyli Kraków znowu górą.

Miuti

Post » Śro gru 22, 2010 9:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Akimo, obawiam się, że Noemik nie da rady dostarczyć prawie 15 kg karmy na kocimską :(.
PS

Myslałam, ze noemik ma trasę na Kocimską tak dobrze rozeznaną jak ja na Kocimską :-)
Niestety nie dam rady w ciągu dnia podjechać do Huty ;-(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro gru 22, 2010 9:26 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

może uda mi się podjechać, ale dopiero późno wieczorem.
ja jestem lewa, Gracja, Ty jesteś mistrzem kierownicy. kazdy zresztą w porównaniu do mnie.
wezmę brata i zawieziemy pakunki z karmą na kocimską.
o ile mi się nie znarowi. ;)
dam znać.
Obrazek

noemik

Post » Śro gru 22, 2010 9:34 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Przypominam, że na Kocimskiej jest już nowa kłódka :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 22, 2010 10:57 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Gracja,
Robert weżmie dziś paczki karmowe ode mnie i dostarczy na kocimską.
Robert, dzięki wielkie.

Gracja, dziękuję, że rozwieziesz te, co możesz.
Obrazek

noemik

Post » Śro gru 22, 2010 12:43 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

noemik pisze:Gracja,
Robert weżmie dziś paczki karmowe ode mnie i dostarczy na kocimską.
Robert, dzięki wielkie.

Gracja, dziękuję, że rozwieziesz te, co możesz.

Nie wiem gdzie Pani Jasia mieszka. Drogę do Pan Helen znam aż za dobrze.
Mistrzem kierownicy to ja nie jestem. Nei zapędzam się na Hutę, byłam raz i omal nie straciłam życia. Dzicy kierowcy dzikie obyczaje. Ja jeżdzę trasami, które dobrze znam. Na inne zapuszczam się jak mam nóż na gardle :-( Dooopa ze mnie a nie kierowca.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro gru 22, 2010 14:05 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Help

Gdzie robią dobrze posiew moczu z antybiotykogramem ??

Na Brodowicza mi skopali tzn wiem jaka jest bakteria i ile jej jest a nie wiem czym mam ją leczyć ..... :cry:
Pi pi pi pi (cenzura )

Q.... jak mi ma pies wyzdrowieć jak takie robią ....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]