krynia08 pisze:szkoda że tylko raz dziennie mozna dawać papu
W przeciwieństwie do domowych darmozjadów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:szkoda że tylko raz dziennie mozna dawać papu
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:szkoda że tylko raz dziennie mozna dawać papu
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:szkoda że tylko raz dziennie mozna dawać papu
no domowe żrą jak świnie
Mruczeńka1981 pisze:W sumie mi wyszły te żeberka dzięki KryniAle chyba i tak nie smakowały, bo sos klonowy dalam- czyli słodki. Eh bułki upiekłam bez soli- mdłe wyszły. Do tego głowa mnie boli, mąż mnie zdenerwował czyli niedziela do doopki
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:W sumie mi wyszły te żeberka dzięki KryniAle chyba i tak nie smakowały, bo sos klonowy dalam- czyli słodki. Eh bułki upiekłam bez soli- mdłe wyszły. Do tego głowa mnie boli, mąż mnie zdenerwował czyli niedziela do doopki
To przecież dla teściowej było, tak? Więc wszystko ok. Mężem się nie przejmuj mąż rzecz nabyta
Mruczeńka1981 pisze:Nie narzekali, ale też nikt nie chwalił![]()
Gdzie to mam klikać, żeby piesa nakarmić?
Gibutkowa pisze:Mru, bo nie dodałaś arszeniku![]()
![]()
A mężowi zawsze można z patelni łupnąć - od razu się milszy robi
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Mru, bo nie dodałaś arszeniku![]()
![]()
Arszenik dobra rzecz - wolno działa![]()
A moja koleżanka zrobiła raz mężowi gulasz z kociej karmy, jak ją wnerwił. Smakowało, póki się nie dowiedział, co zjadł. Później straszył muszlę
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Mru, bo nie dodałaś arszeniku![]()
![]()
Arszenik dobra rzecz - wolno działa![]()
A moja koleżanka zrobiła raz mężowi gulasz z kociej karmy, jak ją wnerwił. Smakowało, póki się nie dowiedział, co zjadł. Później straszył muszlę
DobreJa w jakimś filmie widziałam jak babka szczoteczką do zębów faceta wymyła kibel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości