Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 11:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJO Kurier z Opek odebrał paczkę do Ciebie. Paczka idzie do Firmy w Tarnobrzegu ,a potem bezposrednio juz do Ciebie.Daj znać jak dojdzie do Ciebie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto paź 19, 2010 11:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kochani. Zbieramy na styropian i kolejne budki.Nie wiem ile zostało folii. Tasmy nie ma. Kołków nie ma. Kleju nie ma. Styropianu też nie ma. Orientacyjny koszt wyprodukowanie 6 podwójnych ciepłych sypialni, to tak jak poprzednio około 300 zł. Prosimy o Pomoc.

Kochani dotarły do nas nastepujace wpłaty na wyzej wymieniony cel

JOANNAM - 100 zł :1luvu:

Taizu - 50 zł
:1luvu:

ALICJA Borgelt - 50 zł :1luvu:

Serum - 100 zł

Wiora - 50 zł :1luvu:

Razem 350 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nadal Gorąco zachęcamy do Pomocy.
Przypomnę. Zbieramy srodki na wyprodukowanie porzadnych kocich sypialni. Byc moze beda to same dwójki, być moze zrobimy tym razem też jedynki. Tak czy inaczej mamy czas do konca przyszłego tygodnia. Im więcej środków, tym więcej kocich schronień. Ciepłych, solidnych, takich juz na długie lata.

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 11:26 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dotarło też 100 zł od Taizu. :1luvu: 20 zł za maseczkę z Bazarku Avon :D i 80 zł :D na wyprodukowanie i wysłanie kociej sypialni dla kotka Taizu. :D

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 11:30 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:ALICJO Kurier z Opek odebrał paczkę do Ciebie. Paczka idzie do Firmy w Tarnobrzegu ,a potem bezposrednio juz do Ciebie.Daj znać jak dojdzie do Ciebie.

O jak się cieszę :D , mnie masz już z głowy :mrgreen: , paczka pewnie w sobotę zamelduje się u mnie :mrgreen:

PS. Iza a tak na przyszłość :oops: , też tak fanty mogłabym u Ciebie zbierać i potem dużą paczką już do mnie by jechały :mrgreen:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto paź 19, 2010 11:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Nie piszę nic bo mam koszmar z zębem. Dopóki coś z tym nie zrobię nie będzie mnie na Necie. Mam problem z dostaniem sie do Dentysty. Nie ma miejsc. Cierpię niemiłosiernie. :| Druga noc nie przespana. :| Nic nie pomaga. :|

Napisze więc krótko. Nie ma Matiego. :| Nie wiem co się stało. Nie rozumiem tego. Przeszukałam teren i zbiorniki wodne. Nic. Nie ma Buby. :| Nie ma siostrzyczki Niedzwiadka. :| Zaginał tez jeden z kociaków od Bezdomnego. :|

Pogodę mamy fatalna. :| Pada. :| Jest okropnie. :| Wczoraj było słonca i czasu na tyle ze zdazylam wymienić kocyki w czterech budkach. Wiecej nie pozwolil mi zrobic bolacy zab. Nie byłam u kociaków na moich działkach. :| Nie dałam rady. :|
cały czas dzwonie i szukam az zwolni sie jakies miejsce. Musze sie dzisiaj dostac do Dentysty, chocby nie wiem co.

W nocy wyłam z bólu. :| Byłam tak zmęczona, ze prosilam Boga o troche snu....Niestety....
:|

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 11:37 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:
iza71koty pisze:ALICJO Kurier z Opek odebrał paczkę do Ciebie. Paczka idzie do Firmy w Tarnobrzegu ,a potem bezposrednio juz do Ciebie.Daj znać jak dojdzie do Ciebie.

O jak się cieszę :D , mnie masz już z głowy :mrgreen: , paczka pewnie w sobotę zamelduje się u mnie :mrgreen:

PS. Iza a tak na przyszłość :oops: , też tak fanty mogłabym u Ciebie zbierać i potem dużą paczką już do mnie by jechały :mrgreen:

Oczywiscie ALICJO. :D Zbieraj u mnie. :D Nie widze problemu. Zabezpieczyłam, ale tak dość na szybko. Napisałam jednak zeby nie rzucali i zaznaczyłam góre. Mam nadzieję ze wszystko doleci do Ciebie jak trzeba. :D

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 11:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Matko jedyna mam miejsce. Zwolniło się!!!Pierwszy raz sie ciesze z wizyty u Dentysty...Chociaz prawdopodobnie czeka mnie rwanie, niestety...Proszę o kciuki.

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 11:52 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Matko jedyna mam miejsce. Zwolniło się!!!Pierwszy raz sie ciesze z wizyty u Dentysty...Chociaz prawdopodobnie czeka mnie rwanie, niestety...Proszę o kciuki.

ojojojo aż gęsiej skórki dostałam, kciuki się przydadzą :ok: :|
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Wto paź 19, 2010 11:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Matko jedyna mam miejsce. Zwolniło się!!!Pierwszy raz sie ciesze z wizyty u Dentysty...Chociaz prawdopodobnie czeka mnie rwanie, niestety...Proszę o kciuki.

:ok: :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto paź 19, 2010 12:00 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wczoraj poleciały priorytetem do Warszawy dwa kocyki elektryczne dla maluszków z pp. Dzisiaj dostałam pw ze kocyki juz na miejscu. :wink: Mam nadzieję ze Dziewczyny szybko sie uporają z wtyczkami i kociaki będa mogły sie wygrzać.Zal tylko, ze tak wiele z nich już odeszło... :cry:

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 12:07 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Kochani. Zbieramy na styropian i kolejne budki.Nie wiem ile zostało folii. Tasmy nie ma. Kołków nie ma. Kleju nie ma. Styropianu też nie ma. Orientacyjny koszt wyprodukowanie 6 podwójnych ciepłych sypialni, to tak jak poprzednio około 300 zł. Prosimy o Pomoc.

Kochani dotarły do nas nastepujace wpłaty na wyzej wymieniony cel

JOANNAM - 100 zł :1luvu:

Taizu - 50 zł

ALICJA Borgelt - 50 zł :1luvu:

Serum - 100 zł

Wiora - 50 zł :1luvu:

Afatima - 50 zł :1luvu:

Razem 400 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nadal Gorąco zachęcamy do Pomocy.
Przypomnę. Zbieramy srodki na wyprodukowanie porzadnych kocich sypialni. Byc moze beda to same dwójki, być moze zrobimy tym razem też jedynki. Tak czy inaczej mamy czas do konca przyszłego tygodnia. Im więcej środków, tym więcej kocich schronień. Ciepłych, solidnych, takich juz na długie lata.

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 13:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

dzien dobry
Iza serdecznie wspolczuje bolu :(
wiem,przerabialam taki sam ,kiedy jedna genialna dentystka,zakleila mi dziure w zebie dodajac jakis syf ,z ktorego dwa dni pozniej zrobila sie zgorzel.
myslalam ,ze mi leb urwie z bolu,nic nie pomagalo. zadne ketonale,paracetamole po 1000mg-masakra
wkoncu po dosc dlugich perypetiach z tym zebem, udalo mi sie pozbyc gada :mrgreen: juz nie cierpie :mrgreen:

trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte,napewno bedzie dobrze :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto paź 19, 2010 15:23 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Jestem. Ledwo zyję. :| Tak mnie bolało, ze szczeki na fotelu nie mogłam otworzyć. :| Dalismy znieczulenie, bo chyba bym umarła i zanim sie zabraliśmy do rwania, wywalilismy stary opatrunek. W srodku o dziwo, wszystko okazało sie całkiem dobrze. Więc nie rozumiem skąd taki ból. Doktor zdecydowała ze wymieni opatrunek.Dostałam wiec taki na 10 dni.Co gorsza to bardzo problematyczny zab i niestety czekaja mnie duze, mozna rzec bardzo duze koszty. :|

No i wiem niestety ze to moja wina. :| Ale jak sie ma wielkie stado, które codzień trzeba wyżywić i wcześniej znikad zadnej Pomocy, to o sobie sie myśli na samym koncu. :| Aż przychodzi taki moment jak ten..... :|

Dostałam nowy opatrunek i antybiotyk do brania dwa razy dziennie. Stówka prawie poszła i teraz poszła nastepna, bo odebrałam żwirek drewniany. Za drugi zwierek placic już nie musiałam, bo zaplaciła za niego Megana. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Czarno to wszystko widze...... :|

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 15:25 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Musze dzis wyjsć duzo wczesniej. Musze jakoś dojechać na swoje działki. Zastrzyk przestaje działac. :| Boje sie co będzie..... :|

iza71koty

Post » Wto paź 19, 2010 19:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Izunia trzymaj się cieplutko, oby ząb Ci odpuścił :|
Obrazek

ALICJA Borgelt

[poprzednia][następna]