Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:ALICJO Kurier z Opek odebrał paczkę do Ciebie. Paczka idzie do Firmy w Tarnobrzegu ,a potem bezposrednio juz do Ciebie.Daj znać jak dojdzie do Ciebie.
ALICJA Borgelt pisze:iza71koty pisze:ALICJO Kurier z Opek odebrał paczkę do Ciebie. Paczka idzie do Firmy w Tarnobrzegu ,a potem bezposrednio juz do Ciebie.Daj znać jak dojdzie do Ciebie.
O jak się cieszę, mnie masz już z głowy
, paczka pewnie w sobotę zamelduje się u mnie
![]()
PS. Iza a tak na przyszłość, też tak fanty mogłabym u Ciebie zbierać i potem dużą paczką już do mnie by jechały
iza71koty pisze:Matko jedyna mam miejsce. Zwolniło się!!!Pierwszy raz sie ciesze z wizyty u Dentysty...Chociaz prawdopodobnie czeka mnie rwanie, niestety...Proszę o kciuki.
iza71koty pisze:Matko jedyna mam miejsce. Zwolniło się!!!Pierwszy raz sie ciesze z wizyty u Dentysty...Chociaz prawdopodobnie czeka mnie rwanie, niestety...Proszę o kciuki.
iza71koty pisze:Kochani. Zbieramy na styropian i kolejne budki.Nie wiem ile zostało folii. Tasmy nie ma. Kołków nie ma. Kleju nie ma. Styropianu też nie ma. Orientacyjny koszt wyprodukowanie 6 podwójnych ciepłych sypialni, to tak jak poprzednio około 300 zł. Prosimy o Pomoc.
Kochani dotarły do nas nastepujace wpłaty na wyzej wymieniony cel
JOANNAM - 100 zł![]()
Taizu - 50 zł
ALICJA Borgelt - 50 zł
Serum - 100 zł![]()
Wiora - 50 zł
Afatima - 50 zł![]()
Razem 400 zł![]()
![]()
Nadal Gorąco zachęcamy do Pomocy.
Przypomnę. Zbieramy srodki na wyprodukowanie porzadnych kocich sypialni. Byc moze beda to same dwójki, być moze zrobimy tym razem też jedynki. Tak czy inaczej mamy czas do konca przyszłego tygodnia. Im więcej środków, tym więcej kocich schronień. Ciepłych, solidnych, takich juz na długie lata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 79 gości