Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 03, 2010 18:33 Re: Paluch3-ALARM str. 39, FelV+, slepaczki, zlamane nozki!

no dobra, jest sytuacja podbramkowa.
Po pierwsze - bez wolontariuszy g.... zrobimy.
W niedziele nie ma nikogo na adopcji kotow, i ludzie nie majac pomocy w adopcjach nie biora kociakow :roll: Bo mlyn tam jest taki, ze nikt nie ma dla nikogo czasu :roll:

Wazna prosba do smarti:
Koniecznie podawaj Lali abtybiotyk!!!!! Dziewczyny z lecznicy specjalnie sprowdzily z hurotwni, zebyu bylo taniej, lek dal kotow - 50 żł, j3szcze nie zaplaciłam za to :oops: Lala miala gluta, sama widzialam. Przestala miec, bo dostala antybiotyk, ostatni jakiego jeszcze nie brala. Jesli nie bedzie leczona, glut wroci, zarazi nim Morunie, ktora tez nie bedzie miala czym byc leczona, bo tez dostala wszystko co mogla :( To, ze glut zniknal to naprawde zasluga antybiotyku, ale nie mozna przerywac kuracji, blagam!!!!

4 zwierzaki uratowane przed Paluchem, zagrozone Paluchem!

Szczeniaczek, piekny, wyrzucony przez kogos. Zdorwy, tylko potwornie zarobaczony. Niestety nie ma co z nim zrobic... jest teraz w nocy u kolezanek z forum,,a el w ciagu dnia nie moze zostc sam w domu, bo to iejszanie wynajmowane a on tak sie boi zostac sam, szczeka i placze bez czlowieka. wlasciciel nie zgadza sie na psy, wiec maly wyladuje w schronie jesli nie znajdzie sie dom... :roll: do oddania z zapasem 15 kg super karmy! mamy tylko dzien na znalezienie dt!!!!

3 maluchy uratowane przed smiercia w schronie. w stanie tragicznym, ale: po podaniu kroplowek i lekow zdeycdowanie lepiej, rozrabiaja i maja apetyt. Zorbione testy na pp i badanie krwi - jutro beda wyniki. jesli nie maja pp, musza szybko znalezc dt, bo lecznica ie zgodzila sie ich przetrzymac jesli beda zdrowe. Sa na Gagarina, nie wiem ile wyniesie rachunek za badania i pobyt :roll: ale to byla jedyna sznasa na uratowanie ij zycia. maja 3-4 tygodnie....blagam, nie kazcie im wracac na Paluch..... :( :( :(

I blagam o bazarki.... :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie paź 03, 2010 18:53 Re: Paluch3-ALARM str. 39, FelV+, slepaczki, zlamane nozki!

Never pisze:no dobra, jest sytuacja podbramkowa.
Po pierwsze - bez wolontariuszy g.... zrobimy.
W niedziele nie ma nikogo na adopcji kotow, i ludzie nie majac pomocy w adopcjach nie biora kociakow :roll: Bo mlyn tam jest taki, ze nikt nie ma dla nikogo czasu :roll:

Wazna prosba do smarti:
Koniecznie podawaj Lali abtybiotyk!!!!! Dziewczyny z lecznicy specjalnie sprowdzily z hurotwni, zebyu bylo taniej, lek dal kotow - 50 żł, j3szcze nie zaplaciłam za to :oops: Lala miala gluta, sama widzialam. Przestala miec, bo dostala antybiotyk, ostatni jakiego jeszcze nie brala. Jesli nie bedzie leczona, glut wroci, zarazi nim Morunie, ktora tez nie bedzie miala czym byc leczona, bo tez dostala wszystko co mogla :( To, ze glut zniknal to naprawde zasluga antybiotyku, ale nie mozna przerywac kuracji, blagam!!!!

4 zwierzaki uratowane przed Paluchem, zagrozone Paluchem!

Szczeniaczek, piekny, wyrzucony przez kogos. Zdorwy, tylko potwornie zarobaczony. Niestety nie ma co z nim zrobic... jest teraz w nocy u kolezanek z forum,,a el w ciagu dnia nie moze zostc sam w domu, bo to iejszanie wynajmowane a on tak sie boi zostac sam, szczeka i placze bez czlowieka. wlasciciel nie zgadza sie na psy, wiec maly wyladuje w schronie jesli nie znajdzie sie dom... :roll: do oddania z zapasem 15 kg super karmy! mamy tylko dzien na znalezienie dt!!!!

3 maluchy uratowane przed smiercia w schronie. w stanie tragicznym, ale: po podaniu kroplowek i lekow zdeycdowanie lepiej, rozrabiaja i maja apetyt. Zorbione testy na pp i badanie krwi - jutro beda wyniki. jesli nie maja pp, musza szybko znalezc dt, bo lecznica ie zgodzila sie ich przetrzymac jesli beda zdrowe. Sa na Gagarina, nie wiem ile wyniesie rachunek za badania i pobyt :roll: ale to byla jedyna sznasa na uratowanie ij zycia. maja 3-4 tygodnie....blagam, nie kazcie im wracac na Paluch..... :( :( :(

I blagam o bazarki.... :(

Never

Post » Nie paź 03, 2010 18:57 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

Podniosę biedne kociska. Oby wyniki były dobre. Potem domek...szczęścia im życzę.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie paź 03, 2010 19:10 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

bez dt one wroca do schroniska, a tam dlugo nie pozyja. Potrzebny dt - jutro beda wyniki krwi i kalu, jesli nie maja pp nie mam gdzie ich umiescic.... :cry:

Never

Post » Nie paź 03, 2010 19:26 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

O rany, jak mało czasu...
Nie masz zdjęcia jakiegoś? Moze jakieś FB na szybko im zrobic?
Albo chociaż opis jak wyglądają, czy same jedzą, co im jest, co dostały - moze więcej informacji; juz sama nie wiem...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie paź 03, 2010 19:32 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

dziewczyny zaangazoane wpomoc kociakom padly na pysk, jedzily od lecznicy do lecznicy, nie bylo kiedy i czym robic zdjec... trzeba bylo ratowac te zwierzaki, jednego nie zdazyly uratowac

Never

Post » Nie paź 03, 2010 19:37 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

Moja wetka ich nie przyjmie, bo ma full - robi sterylki :(

3-4 tygodnie to rozumiem, że do karmienia?

Może oddzielny wątek?

DT PILNIE DLA MALEŃSKICH KOCIĄT POTRZBNY :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie paź 03, 2010 19:43 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Nie paź 03, 2010 19:44 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

:ok: :ok: :ok:

magaaaa

Post » Nie paź 03, 2010 19:45 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

Ile jest tych kociątek bo się pogubiłam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Nie paź 03, 2010 19:45 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

alareipan pisze:Moja wetka ich nie przyjmie, bo ma full - robi sterylki :(

3-4 tygodnie to rozumiem, że do karmienia?

Może oddzielny wątek?

DT PILNIE DLA MALEŃSKICH KOCIĄT POTRZBNY :!:

nie, same jedza juz dobra karme! maja apetyt jak cholera. ja przepraszm, ide spac :( na oziny chociaz, zajrze po polnocy....

Never

Post » Nie paź 03, 2010 19:46 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

Never posłałam Ci 50 zeta na Paluszki od Jamkasica.

Jamkasica bardzo serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu:

DT PILNIE DLA TRZECH MALEŃSKICH KOCIĄT POTRZBNY :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie paź 03, 2010 19:47 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

alareipan pisze:3-4 tygodnie to rozumiem, że do karmienia?

Fizia jak ją znalazłam miała mniej więcej tyle i sama jadła już trochę.
No ale te są chyba bardzo słabe... (?)

magaaaa

Post » Nie paź 03, 2010 19:48 Re: Paluch3-DRAMAT, 4 zwierzaki trafia do schronu!!!!dt na cito!

dokladnie tak... i dla szczeniaka... przekochanego. Dla psiaczka jest karma wgratisie - cale 15 kg mLauch jest zajebisty, naprawde.... w schronie zalapie parwo.... :roll:

Never

[poprzednia][następna]