Cudak1 pisze:
Potrzeby są ogromne... Dziennie idzie ponad 3 kg suchej karmy + korpusy, puszki...
ok 20 kg ryby czeka na was w Szczecinie, zupełnie gratis już od tygodnia ponad
dajcie znać czy człowiek ma trzymać tą rybę - chyba tak wypada co?
Moderator: Estraven
Cudak1 pisze:
Potrzeby są ogromne... Dziennie idzie ponad 3 kg suchej karmy + korpusy, puszki...
Dawaliście już kotom?anduk pisze:Pałaszują aż im się uszy trzęsą, wszystkie stadka
anduk pisze:Najbardziej palące problemy to znalezienie DT małym oraz sterylizacja działkowych i osiedlowych... bo inaczej masakra będzie na wiosnę.
anduk pisze:Trzeba by je też odrobaczyć, obserwując przygody naszego małego przyjaciela w domu obawiam się, że może to też być problem.
anduk pisze:Nie wiesz może czy wszystkie portowe są wysterylizowane? W ogóle może byś się zabrała kiedyś z nami na działkę, zobaczyłabyś kilkadziesiąt kilogramów kociego futra. Ostatnio koty przed zimą tak przybrały, że sąsiad stwierdził: paniee, one wszystkie w ciąży są, ja to wiem, ja się znam na kotach!
Sterylki to podstawa. Nie orientujecie się, ile może być kotek na działkach i na osiedlu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości