"Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń..."

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:No i mamy info o Grey
Czesc Ewa,
śpieszę donieść, że kicia żyje i ma się dobrze. Wczoraj nawet zdecydowała się skorzystać z kuwety, więc myślę że wszystko idzie dobrze. Dzisiaj zrobiła to znowu ze 2 razy, więc chyba trochę stresu ma![]()
Dzisiaj kręci się głównie w przedpokoju, pewnie dlatego, że tam jest najciemniej, ale może też czeka na twój powrót.... W każdym razie powolutku się oswaja, dzisiaj nawet bawiła się jak mały kociak ze swoimi zabawkami. Niestety na legowisko albo do rękawa nie chce się skusić, ale moze za jakiś czas.
Dzięki serdeczne jeszcze raz za doprowadzenie kotki do tak dobrego stanu i przywiezienie jej wczoraj.
Miłego weekendu - pozdrawiam
Kasia
yosia pisze:niestety na lapce silver wytarla sie siersc, widac juz troche skore w tym miejscu, ktorym opiera lapke o podloze. nie wiem czy to wina bezdywanowych podlog u nas czy co
molly88 pisze:Jak byłą u mnei to miala lekkiego strupa. Zagoił sie łądnie itd. Że widać troszke zgrubiałą skórę. To było u mnie od samego początku, ja uważam że nie trzeba jej tego zaklejać dopóki nie bedzie sobie tego kaleczyc... Bo miała już plaster na łapce i to sie dobrze nie skończyło wściekała się i wyrywała go sobie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 654 gości