Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Miko cały czas szuka domu! Lecznica jest dobra i nikt go stamtąd nie wygania ale on i tak już spędził tam część swojego kocięctwa ...
pucio79 pisze:Miko potrafi już przejechać swoim "merolkiem"całą długość gabinetuzwłaszcza jeżeli jest kuszony jedzonkiem bo dla jedzenia zrobi wszystko. Nadal codziennie ćwiczy i robi duże postępy. Rudzielec jest wielkim łakomczuchem choć tego po nim nie widać ale z wiadomych względów musi trzymać linię.
Zrobił się z niego prawdziwy przystojniak, a jak pięknie dzisiaj mruczał![]()
![]()
![]()
Następnym razem będą fotki
Zapomniałam dodać, że pracownicy lecznicy nazywają go "Glut".
miszelina pisze:pucio79 pisze:Miko potrafi już przejechać swoim "merolkiem"całą długość gabinetuzwłaszcza jeżeli jest kuszony jedzonkiem bo dla jedzenia zrobi wszystko. Nadal codziennie ćwiczy i robi duże postępy. Rudzielec jest wielkim łakomczuchem choć tego po nim nie widać ale z wiadomych względów musi trzymać linię.
![]()
![]()
Jaki z niego glut, to już przystojny kawaler jest!
P.S. Na naszych akcjach zbiórkowych w Krakowie ciągle pytają o Miko. Przychodzi taki starszy pan, nasz stały bywalec. Dobrze, że zawsze mam świeże wieści.
pucio79 pisze:miszelina pisze:pucio79 pisze:Miko potrafi już przejechać swoim "merolkiem"całą długość gabinetuzwłaszcza jeżeli jest kuszony jedzonkiem bo dla jedzenia zrobi wszystko. Nadal codziennie ćwiczy i robi duże postępy. Rudzielec jest wielkim łakomczuchem choć tego po nim nie widać ale z wiadomych względów musi trzymać linię.
![]()
![]()
Jaki z niego glut, to już przystojny kawaler jest!
P.S. Na naszych akcjach zbiórkowych w Krakowie ciągle pytają o Miko. Przychodzi taki starszy pan, nasz stały bywalec. Dobrze, że zawsze mam świeże wieści.
Miko jest jak magnes, bardzo przyciąga do siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości