K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 9:46 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

miszelina pisze:A ja przypominam, że w piątek, 2.10. (czyli najbliższy) baardzo proszę o zastępstwo na Kocimskiej po południu. W tym dniu pracuję do 22 lub dłużej. Nie dam rady pójść jeszcze potem do kotów.
Przypominam też, że od 8.10 idę na urlop i potrzebne popołudniowe zastępstwo na Kocimskiej w następujące dni:
8.10. (czwartek)
9.10. (piątek)
11.10. (niedziela)
13.10. (wtorek)
15.10. (czwartek)
16.10. (piątek)

W poniedziałki i środy dyżuruje Kosma_shiva, soboty obstawia Tweety.

Miszelinko,

ja dzis a ni w ta srode jeszcze nie dam rady poniewaz mam do poznego wieczoru szkolenie, ale za to wezme ten piatek 02.10.2009 !!
Od srody zaczynam na dobre! Juz sie doczekac nie moge :mrgreen:

Tweety,

Ciebie prosze o informacje co mam robic na wystawie, o ktorej i gdzie trzeba byc.
Przypominalas cos o zdjeciach, ale jeszcze jakies inne, czy po prostu kazdy na miec zdjecie na swojej legitymacji?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon wrz 28, 2009 10:02 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

MJS, Wiesia - Marka żona będzie wielopolować w środę po południu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon wrz 28, 2009 10:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

kosma_shiva pisze:
miszelina pisze:A ja przypominam, że w piątek, 2.10. (czyli najbliższy) baardzo proszę o zastępstwo na Kocimskiej po południu. W tym dniu pracuję do 22 lub dłużej. Nie dam rady pójść jeszcze potem do kotów.
Przypominam też, że od 8.10 idę na urlop i potrzebne popołudniowe zastępstwo na Kocimskiej w następujące dni:
8.10. (czwartek)
9.10. (piątek)
11.10. (niedziela)
13.10. (wtorek)
15.10. (czwartek)
16.10. (piątek)

Miszelinko,

ja dzis a ni w ta srode jeszcze nie dam rady poniewaz mam do poznego wieczoru szkolenie, ale za to wezme ten piatek 02.10.2009 !!

Kosma, ja wiem, że Ty zaczynasz od października, w tym tygodniu jestem ja. Dzięki za 2.10. :D Powiedz mi proszę, czy mam przyjść jeszcze w poniedziałek, 05.10.? Bo jak rozumiem, Ty zaczynasz od środy, 7.10?.
Dyżury w czasie mojego urlopu nadal do wzięcia :mrgreen:

Mam wiadomości od Śnieżka: mizia się ogromnie, doprasza ciągłej uwagi, najszczęśliwszy jest, kiedy siedzi na rękach u Dużych.
Apetyt ma, kuwetkuje i zakopuje urobek z zapałem, ba, pozwolił sobie nawet obciąć pazurki.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 28, 2009 11:20 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Wg 1. strony wątku wyszło mi na razie 51 kotów (63 - 3 dożywotnie tymczasy, 6 kotów na walizkach, 2 panienki w Arwecie (?), Kryza, bo jest mała, chyba że tez ją już trzeba ogłaszać). Kogo jeszcze brakuje?
Wielopolan mogę w większości zrobić sama, brakuje mi właściwie 'dokumentacji medycznej' - odrobaczeni są wszyscy, szczepieni też? i kastrowani oprócz Glusia i Fumika? W jakim wieku są Gluś i Fumik i skąd się wzięli?
Co z kocimszczakami, których nie ma na 1. stronie?

Nie mam zdjęć i informacji nt Gryziora, Dzikuni, Nadii, Niny i dziecka Pandy u edytal.

Jeżeli wystawa jest w sobotę, to chciałabym mieć wszystko we wtorek-środę. Chciałabym w czwartek wszystko wydrukować, bo w piątek mnie nie ma w Krakowie.

Potrzebuję danych o wieku kota, kastracji/szczepieniu/odrobaczeniu i kilkuzdaniowej historii kota (najlepiej wyciskającej łzy z oczu ;)) i informacji o charakterze oraz danych kontaktowych.
Przy Wielopolanach i kocimszczakach kogo podawać mam?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon wrz 28, 2009 11:24 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

edit_f pisze:Tweety: bardzo prosiłabym o wrzucenie Bono na pierwszą stronę.. dziękuję..
za chwilkę wszystkie materiały dot. Bono wysyłam do ogłoszeń.. dziękuję..
przygotuję też materiały o Fredzi..

Bono jest tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755506768
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon wrz 28, 2009 11:26 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Pirat nie jest dożywotnim tymczasem, będzie szukał domu. Jemu też zrobię portfolio. On tylk odo domu bez innych kotów.

Ja wyślę Esmę, Pirata, Rybkę i te 5 wielickich, ale dopiero wieczorem. Teraz uaktualniam allegro
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon wrz 28, 2009 11:41 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Gryzi i Dzikunia nie szczepione.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon wrz 28, 2009 12:14 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

miszelina pisze:
kosma_shiva pisze:
8.10. (czwartek)
9.10. (piątek)
11.10. (niedziela)
13.10. (wtorek)
15.10. (czwartek)
16.10. (piątek)

Miszelinko,

Kosma, ja wiem, że Ty zaczynasz od października, w tym tygodniu jestem ja. Dzięki za 2.10. :D Powiedz mi proszę, czy mam przyjść jeszcze w poniedziałek, 05.10.? Bo jak rozumiem, Ty zaczynasz od środy, 7.10?.
Dyżury w czasie mojego urlopu nadal do wzięcia :mrgreen:

Mam wiadomości od Śnieżka: mizia się ogromnie, doprasza ciągłej uwagi, najszczęśliwszy jest, kiedy siedzi na rękach u Dużych.
Apetyt ma, kuwetkuje i zakopuje urobek z zapałem, ba, pozwolił sobie nawet obciąć pazurki.

Kurde trzeci raz probuje wyslac ta wiadomosc i mi nie wychodzi. Nie ogarniam tego nowego forum :oops:

Ja oczywiscie juz od poniedzialku zaczynam kocimkowac, tylko goopia jestem i nie potrafie sie wyslawiac 8)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 28, 2009 12:20 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Dziewczyny,

ktorego lekarza z krakvetu polecic od nowotworow?
A moze gdzie indziej szukac pomocy, nie krakvet?
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 28, 2009 12:28 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=756159952 krówki odnowione, któregoś brakuje, coś dopisać? Jeśli tak, to teraz!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon wrz 28, 2009 12:58 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze:
edit_f pisze:Tweety: bardzo prosiłabym o wrzucenie Bono na pierwszą stronę.. dziękuję..
za chwilkę wszystkie materiały dot. Bono wysyłam do ogłoszeń.. dziękuję..
przygotuję też materiały o Fredzi..

Bono jest tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755506768

dziękuję :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon wrz 28, 2009 13:00 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Waldi ma dom! :)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon wrz 28, 2009 13:21 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Lutra, edit_f, maile z kotami odebrane i ogłoszenia zrobione. Dziękuję.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon wrz 28, 2009 13:22 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

queen_ink pisze:Lutra, edit_f, maile z kotami odebrane i ogłoszenia zrobione. Dziękuję.

ja też dziękuję :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon wrz 28, 2009 13:43 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Karty są piękne same ach i och, :1luvu:
Jeśli chodzi o wielopolan, to wszyscy szczepieni, gluś i fumik jeszcze niekastrowani.
chłopaki są : gluś z działek w prokocimiu, a fumik pod balkonem Lizusów.
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]