Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2009 16:12 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Żeby tak Łapek szansę dostał... :|
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw paź 01, 2009 7:22 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Biedny Łapek...

A Paged to szczęściarz :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw paź 01, 2009 8:12 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

bardzo biedny..to mój wyrzut sumienia. Nie moze sie doczekac na pomoc...myslalam ze moze w tym roku go wezme, chociaz do lecznicy, zeby to zobaczyli...ale trafił się Bystrzak... :|

Szlag mnie trafił...paczka z zarełkiem nadal nie dotarła. Chyba utkneła gdzies w krakowie....codzienne gotowanie i krojonie miesa mnie wykonczy...
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Nie paź 04, 2009 10:38 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Berni, jak było na weselu? Wesela to świetna okazja do czynienia obserwacji socjologicznych :)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon paź 05, 2009 9:35 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

no przezyłam jakoś. Nawet nie było aż tak źle. Najadlam sie pieczonych ziemniaków i surówek :D welonu nie złapalam, ale juz tyle razy łapałam że wkoncu dałam szanse innym...zreszta w październiku jeszcze mam dwie okazje :wink: normalnie sie uwzieli na ten październik...nie wiedzą że mam 16 głodomorków w domu :|

Koty i pies zadowolone, przyjeżdzała do nich moja kolezanka Alis.
Po powrocie stadko zastałam zadowolone, najedzone. Niestety Maja coś podlapala..i cały pyszczek ma obsypany takim czarnym czymś....jak to grzyb to tylko sie zastrzelić...

berni

Post » Pon paź 05, 2009 10:41 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

berni pisze:. Niestety Maja coś podlapala..i cały pyszczek ma obsypany takim czarnym czymś....jak to grzyb to tylko sie zastrzelić...

Mam nadzieję, że nie... :roll:

mahob

Post » Wto paź 06, 2009 7:11 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Maja wyglada okropnie...dziś ją wezme do weta. Wyłysiała pod jednym oczkiem :| koło noska jakby czarne gluty, odchodzi to z sierścią....

Bambi ma chore oczko, wczoraj cale zaropiałe...

Paczki z jedzeniem nadal nie ma :( :evil: :evil:

berni

Post » Wto paź 06, 2009 7:32 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

berni pisze:Paczki z jedzeniem nadal nie ma :( :evil: :evil:

To już przegięcie :evil:

mahob

Post » Wto paź 06, 2009 8:56 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

O rety, okropność :( Nieszczęścia chodzą parami...
Krakvet ostatnio strasznie nawala :(

Arsnova

Post » Wto paź 06, 2009 9:12 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

no niestety....
teraz paczka bedzie być może w czwartek....
w bielskich zoologicznych ceny karm mogą powalić z nóg...wyboru tez nie ma za bardzo, a mnie nie stać żeby kupić 2 kg rc za 80 zł :( Najgorsze że okazało się że karmy którą zamówilam dla doroslych kotów też nie ma, więc musze robić nowe zamówienie. Najgorsze ze w krakvecie jest promocja na profilum i chcąc nie chcąc znowu muszę dać im zarobić, chociaż po zaistniałej sytuacji z tym zamówieniem najchetniej zrezygnowałabym zupełnie z zakupów w tym sklepie :(

dziś znowu muszę gotować gar żoładków, serc i udek...mam z lekka dość...ryczeć sie chce. W dodatku po raz kolejny zepsuło się mi auto, naprawa kosztowała po raz kolejny znowu blisko 1/3 mojej pensji :cry: :roll:

a w dodatku takie cudo potrzebuje pomocy

Obrazek

Obrazek

i takie

Obrazek

berni

Post » Wto paź 06, 2009 9:36 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

O rety, jakie śliczności :1luvu:
Martwi mnie ta Maja... bidulka. Czy grzybica jest zaraźliwa dla innych kotów?

Arsnova

Post » Wto paź 06, 2009 9:53 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Berni, wszędzie w sklepach zoo widzę to profilium. Czy to jakieś dziadostwo? Nigdy tego nie kupiłam, bo nie wiem, co zacz.

Arsnova

Post » Wto paź 06, 2009 10:08 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

no niestety grzybica jest zaraźliwa dla innych kotów..jak i dla ludziów.
Przerabiałam temat jakieś 5 lat temu, kiedy moja Dzaga, zabrana ze schroniska, zabrała z sobą gratisa w postaci microspory.

Łącznie zaraziło się 14 osób....więc nie było ciekawie...

najgorsze że po prpstu nie mam gdzie Majki odseparować...

profilum to taka srednia dobra pólka według mnie. Kiedy się pojawiła ta karma moje się nią zajadały. Niestety, kiedyś byla promocja na 10 kg worki i kilka kotów zareagowało biegunką. U Anity5 było podobnie. Teraz długo już nie dawałam profilum, więc chciałam zobaczeć jak bedzie.

berni

Post » Wto paź 06, 2009 10:22 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

To trzymam kciuki za Majkę, Ciebie i całą Twoją rodzinę kocią i ludzką, żebyście się nie pozarażali... Grzyb jest paskudny

Arsnova

Post » Wto paź 06, 2009 13:47 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

taki grzyb to bardzo paskudny...
mnie od wczoraj wszytsko swędzi...taki chyba psychiczny kłopot.
Od czasu wielkiej grzybicy mojej Dzagi miałam już kilkakrotnie koty z grzybem i nigdy wiecej się nikt nie zaraził.

Dzisiaj zabiorę króweńkę do weta, niech rzuci fachowym okiem.
Jedzie też Bystrzak, na testy i szczepienia. Taki plan mam na dziś.
Podobnie jak spacer z psem i ugotowanie obiadu na jutro, tudzież wysprzatanie pokoi Wiesi i Bystrzaka....staram się jakoś zorganizować, ogarnąć to wszytsko, znowu wkradł się chaos, zmęczenie...zaczełam pisać plan działania na kolejne dni..nigdy nie wykonuje 100% zamierzonej normy :| :(
najbardziej mi żal mojego Scoobiego. Dla niego mam najmniej czasu a nikt inny go nie weźmie na spacer, dla taty ważniejszy jest komputer i głupie gierki po 4 godziny dziennie przy jednoczesnym ogladaniu TV. A potem wielkie pretensje że on nie umie chodzić na smyczy, że ciągnie. A Scooby już chodzi całkiem ładnie, ostatnio na spacerze tylko raz zareagował na rowerzyste...no ale to trzeba chcieć się nauczyć jak ze Scoobim postepować.

Eh, rozpisałam się....źle mi dziś życiowo :|

berni

[poprzednia][następna]