DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2009 0:48 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Bardzo się cieszę!! Głaski dla kocura :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 04, 2009 23:17 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Matahari pisze:z adopcji wróciły koty kutnowskie - Kasia i Bolek... pan stracił pracę i to było powodem oddania zwierzaków... mętne trochę to tłumaczenie było, ale nie gadałam zbyt wiele i koty są u mnie... bezpieczne... kilka dni i mam nadzieję, że przywykną...
reszta stadka w normie... rozrabia... pożera... kuwetkuje... z Gabrysie raz lepiej, raz trochę gorzej...
ze mną tak samo... mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej...

O matko!!!!!!!!!!!
Tylko patrzeć jak Mania wróci. Tak szybko znalazły domy i okazuje się, że chyba nie były to najlepsze domy. Nie znajduję na to odpowiednich słów. Cisną mi się same brzydkie wyrazy...
Mój komp też ma focha i chodzi sobie po uważaniu. :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Nie lis 08, 2009 19:54 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

netu nie miałam... a potem trochę czasu nie miałam...
Wystawowce zaaklimatyzowały się genialnie w stadzie... Rumba szkoli maluchy jak starsza siostra... i wylizuje też...
Bolek już na pokojach, Kasia w totalnym stresie w łazience... chyba ruje właśnie ma... i straszna histeryczka...
Gabryś od wczorajszego wieczora nie chce sam jeść znowu... rozkrawawiła mu się górna warga... dokarmiam go ponownie... i encorton podaję... teraz tylko czas i kciuki...
reszta stadka oki... apetyty dopisują... humory też...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie lis 08, 2009 20:01 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Kciuki mocno trzymam - za Gabrysiową górną wargę :ok: i adopcje maluchów :ok: :ok: :ok: :ok:

A co u Klary słychać :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie lis 08, 2009 20:14 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Matahari czy maluchy mają cały czas ogłoszenia??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lis 10, 2009 11:31 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

od wczorak próbowałam ustalić kto sraczkę ma... podejrzane były maluchy... ale dziś wyszło na to, że to Fuksja... wet ją czeka... a generalnie głód panuje i nerwowa atmosfera... w michach pusto... po południu dopiero dostaną... maluchy tylko pod ścisłym nadzorem zjadły i Gabrysia nakarmiłam...

Matahari

Post » Wto lis 10, 2009 11:34 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Taka sraczka w stadzie to jest coś strasznego!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lis 10, 2009 11:54 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Trzymajcie się dzielnie :ok: i wielkie kciukacze za kocie zdrówka!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Nie lis 15, 2009 23:17 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

siem trzymamy... grzyby rosną jak po deszczu... mam dwie pieczarki - Wystawowce dostarczają teraz atrakcji, już po szczepionce i w trakcie kąpieli imawerolowych... ale, ale... choróbsko zupełnie nie przeszkadza im we wzajemnym mordowaniu i podgryzaniu mnie nad ranem w łóżku... o czułościach nie wspominam... Fuksja została złapana na sraczce, od wtorkowego wieczoru siedzi w klatce na diecie, zastrzyki zaliczyła, a kupy nic nie lepsze... jutro powinny być wyniki badania kału na pasożyty i wtedy będzie wiadomo co dalej...
Gabryś ma się coraz lepiej... on też zaliczył dwa dni sraczki, dostaje już lek dopyszcznie, qpale się poprawiły... chłopak generalnie też... silna paskuda jest i utrzymanie go przy podawaniu leku to skomplikowana sprawa... zajada już sam wszystko... i suche i mokre... ale dwa nowe pęcherze znalazłam - maleństwa co prawda, ale pojawiły się... zaczął bardzo interesować się otoczeniem i bawić się... wczoraj interweniował, jak na sofie Racja szkoliła Biankę, a ta ostatnia darła się jak obdzierana ze skóry - chłopak tylko pojawił się na sofie i natychmiast Racji nie było, a Bianka siedziała wciśnięta w kąt...

Matahari

Post » Pon lis 16, 2009 14:18 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Wielki wujcio Gabryś!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lis 16, 2009 23:49 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

no i nic nie ma... żadnych pasożytów u Fuksji (qpale z trzech dni były)... na razie panna dostaje dodatkowo lakcid i czekamy na poprawę trzy dni, a potem to już nie wiem... wymaz trzeba by było zrobić, a u nas z kaską kiepsko... pomyślimy za trzy dni... kciuki za poprawę...

dziś była inwazja amatorów kąpieli - najpierw Bianka nurkowała w kiblu - otworzylam, żeby się skorzystać i tylko plusk usłyszałam... wyciągnęłam mądralę i wytarłam... a przed chwilą skończyłam wycierać Rację, która postanowiła skorzystać z pełnej wanny... ślady mokrych kocich łapek mam w całym domu...

Świstak doprowadza Bydzię do białej gorączki przynajmniej raz dziennie - jest w tym już lepszy od Frodo... i najgorsze jest to, że dzieje się to, jak już umoszczę się na antresoli do snu... a przecież pannę trzeba ratować...

Matahari

Post » Wto lis 17, 2009 0:29 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Bo Wy macie same zamaskowane Vany tureckie.Bianka i Racja młode to się ujawniły. :lol:

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Śro lis 18, 2009 0:56 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

tiaaa... ciekawe jakie jeszcze swoje ukryte geny ujawnią... ale i tak, Ola, nie przebiją persa syberyjskiego... :ryk:

u nas bez większych sensacji i zmian... Melisa przypomniała sobie na całego, że nie znosi rudego - a brzuch ma cały rudy - i stale wrzeszczy jak tylko rude pojawi się w zasięgu jej wzroku... Bazylek widać uwielbia ten wrzask, bo stale włazi Melisce w oczy... ja mam dość...
Gabryś to niezły gagatek będzie... powoli się ujawnia... dziś była ostatnia porcja leku na jelita i moja ręka oraz ramię wyglądają fatalnie, a chłopak się wycwanił - nie raczył łykać leku, tylko pluł nim... a potem obrażonego udawał... i zaczyna "bawić się" z innymi kotami lub innymi kotami... ale z Bazylkiem sztamę trzyma...
Gabryś ma allegro http://www.allegro.pl/item821192370_cie ... pomoc.html

Matahari

Post » Śro lis 18, 2009 19:13 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Podrzucam i nieśmiało proszę o zaglądanie na Gabrysiowe allegro!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lis 19, 2009 11:45 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Korzystam z wolnej chwili i zaglądam do Waszego domku, zasięgnąć trochę informacji i ploteczek o kocich wyczynach.
A co słychać u kutnowiaków?
:)
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

[poprzednia][następna]