Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 15, 2008 20:21

Filomen pisze:hej tu Ewa,
Fruzia chodzi po domu, jak nas nie było, to była zamknieta w pokoju, teraz poznaje domek tymczasowy. nasze koty i ona na siebie syczą ale do starcia bezposredniego na szczescie nie dochodzi na razie. :? obserwujemy nóżkę, nie zwraca na nia uwagi a skacze i duzo chodzi więc wydaje się, że raczej nie boli. Najpierw myslalam, ze ją potrzymamy zamkniętą w pokoju ale panna drze się w niebogłosy jak słyszy, ze ktos za drzwiami a ona nie moze wyjść. Jeśli chodzi o opiekę - wiadomo dopóki będzie u nas jest na naszym utrzymaniu jesli chodzi o jedzenie i opiekę medyczną. Oczywiście bardzo liczę na dobrą rękę Marty w szukaniu domku dla koteczki, Emilka tez deklaruje, że będzie domku szukać. Fruzia jest sliczna i tak bardzo nie widać niepełosprawności. trzymajcie kciuki za dobry i odpowiedzialny domek. będę zdawać relację co u nas ciekawego. :D

Trzymam Ewcia kciuki za integrację kotów twoich stacjonarnych i Fruzi.Ja uważam ze jest to kwestia dotarcia się.Zesztą wiem po sobie .Dzis przywiozłam do domu Rysię i niestety u mnie też jest fucząco -warcząco :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sie 15, 2008 23:24

I Mgiełka vel Tola została dziś zabrana przez swoje pańcie - Dagmarę i jej córkę do Gliwic... pani Dagmara o wiele rzeczy pytała, konsultowała, więc uświadomiona w pełni... podpisała umowę adopcyjną, dostała książeczkę zdrowia... dostałam już foteczki na telefon: miseczek i kuwetki... no i mała ma śliczny transporterek... full wypas, będzie księżniczką!!! do weterynarza pójdą we wtorek, zaszczepić Tolę.
Bądź szczęśliwa, maleńka!!!
Akcję ratowania sreberek można uznać za zakończoną!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sie 16, 2008 8:44

halbina pisze:I Mgiełka vel Tola została dziś zabrana przez swoje pańcie - Dagmarę i jej córkę do Gliwic... pani Dagmara o wiele rzeczy pytała, konsultowała, więc uświadomiona w pełni... podpisała umowę adopcyjną, dostała książeczkę zdrowia... dostałam już foteczki na telefon: miseczek i kuwetki... no i mała ma śliczny transporterek... full wypas, będzie księżniczką!!! do weterynarza pójdą we wtorek, zaszczepić Tolę.
Bądź szczęśliwa, maleńka!!!
Akcję ratowania sreberek można uznać za zakończoną!

Dzięki wielkie za super domek tymczasowy dla sreberek i sprawną akcję adopcyjną :1luvu:

mar_tika

Post » Sob sie 16, 2008 14:13

okolo 2miesieczne piwniczne kocie nieszczescie wychudzone i pokiereszowane przez psa wola o pomoc.potrzebuje domu tymczasowego i zaufanego weterynarza z zabrza.blagam pomozcie.mieszkam z moimi kotami w kawalerce nie moge go tu wziasc bo zazdrosne moje jedze by go dobily.prosze o jakakolwiek pomoc,mozliwie jak najszybszaprosze choc o dt na czas kwarantanny .po niej wezme sierotke do siebie,znajde mu dom albo zostawie sobie.nastepny kot doprowadzi meza do pasji ,ale co tam,zmieknie z czasem.moj tel 500249856.jesli tylko znacie kogos kto pomoze napiszcie :cry:

dzemka83

Od: Sob lip 12, 2008 9:58

Post » Nie sie 17, 2008 11:14

dzemka83 pisze:okolo 2miesieczne piwniczne kocie nieszczescie wychudzone i pokiereszowane przez psa wola o pomoc.potrzebuje domu tymczasowego i zaufanego weterynarza z zabrza.blagam pomozcie.mieszkam z moimi kotami w kawalerce nie moge go tu wziasc bo zazdrosne moje jedze by go dobily.prosze o jakakolwiek pomoc,mozliwie jak najszybszaprosze choc o dt na czas kwarantanny .po niej wezme sierotke do siebie,znajde mu dom albo zostawie sobie.nastepny kot doprowadzi meza do pasji ,ale co tam,zmieknie z czasem.moj tel 500249856.jesli tylko znacie kogos kto pomoze napiszcie :cry:

Niech ktos pomoze, moze ktos blizej Zabrza, ja bym pomogla ale mam piateczke i dwojke na kwarantannie. Nie sadze ze nie nzajdzie sie jaki tymczas prosze rownie od siebie. :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie sie 17, 2008 11:35

jadziaII pisze:
dzemka83 pisze:okolo 2miesieczne piwniczne kocie nieszczescie wychudzone i pokiereszowane przez psa wola o pomoc.potrzebuje domu tymczasowego i zaufanego weterynarza z zabrza.blagam pomozcie.mieszkam z moimi kotami w kawalerce nie moge go tu wziasc bo zazdrosne moje jedze by go dobily.prosze o jakakolwiek pomoc,mozliwie jak najszybszaprosze choc o dt na czas kwarantanny .po niej wezme sierotke do siebie,znajde mu dom albo zostawie sobie.nastepny kot doprowadzi meza do pasji ,ale co tam,zmieknie z czasem.moj tel 500249856.jesli tylko znacie kogos kto pomoze napiszcie :cry:

Niech ktos pomoze, moze ktos blizej Zabrza, ja bym pomogla ale mam piateczke i dwojke na kwarantannie. Nie sadze ze nie nzajdzie sie jaki tymczas prosze rownie od siebie. :cry:

Napisałam do dzemki83 pw.Zreszta halbina zaoferowala krótki tymczas.Może uda nam sie w tym tyg zalatwić to pomieszczenie na nowa kociarnię .NO zobaczymy :roll:

mar_tika

Post » Nie sie 17, 2008 16:27

Właśnie zawiozłam moją Mimi do nowego domku :) , mieszka w Siemianowicach, bez innych zwierzaków, ludzie wydawali się spoko i lubią zwierzęta za kilka dni zadzwonie zapytać co i jak, mam nadzieje że dobrze wybrałam jej domek :roll:

Obrazek Obrazek

Buli będzie za nią tęsknić

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie sie 17, 2008 16:39

Witajcie popołudniową porą :wink:
Dziś będąc w Sosnowcu przekazałem Basi podusie uszyte dla kociastych przez BarbAnn :1luvu: , mam nadzieje że już niedługo będą dobrze służyły Waszym kociastym podopiecznym :D .
( najlepiej w nowym lokalu :wink: )

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sie 17, 2008 17:58

Pawle bardzo dziękujmy za poddupeczniki. Przydadzą się nam na nowym miejscu :wink:

A.....i dzięki za przyługę :P
MIKUŚ

Post » Nie sie 17, 2008 17:59

mar_tika pisze:
jadziaII pisze:

Napisałam do dzemki83 pw.Zreszta halbina zaoferowala krótki tymczas.Może uda nam sie w tym tyg zalatwić to pomieszczenie na nowa kociarnię .NO zobaczymy :roll:

Ja siedzie jak na szpilkach co to bedzie jutro dostanie tel.czy nie cos to za dlugo trwa no ale trzeba byc cierpliwym.

Marta masz zdjecia Dzudzu na emailu.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie sie 17, 2008 18:01

I mam wreszcie super wieść!!!!!!!!!!

Boni pojechała do nowego stałego domku. Będzie dalej Sosnowiczanką. Tyle że w innej dzielnicy będzie mieszkać. 8) 8) 8)
MIKUŚ

Post » Nie sie 17, 2008 18:11

MIKUŚ pisze:Pawle bardzo dziękujmy za poddupeczniki. Przydadzą się nam na nowym miejscu :wink:

A.....i dzięki za przyługę :P

Niema sprawy :wink:

bubor

Post » Nie sie 17, 2008 18:27

no prosze jak siedze na forum to cisza .Sama ze sobą sobie konwersuję,a jak cięzko pracuje nad ogłoszeniami to ruch się robi na forum :roll:

Mikuś ,Cleo gratuluje adopcji :ok:

Bubor no pochwal sie że sreberko juz u nas :wink: Dzwonila wanda.Przepraszam ale coś mi sie pomieszalo ona dzis pracuje(tzn:Wanda) .Kurde rozmawiałam z nią wczoraj bo szukała mamki dla naszych maluchów,ale tak szybko szybko bo spieszyłam sie na slub naszej wetki :? aha prosze o fotki na maila mar_tika@o2.pl
Dziękiw wielkie za poddupniki od Barbann mam nadzieję że niedługo się przydadzą

Jadziu jutro beda ogloszenia Dzudżu:)i czekamy na wiesci o pomieszczeniu oby byly dobre :ok:

Filemonek napisałam pw :wink:

mar_tika

Post » Nie sie 17, 2008 18:36

ja bym tylko prosila o opinie czy one , te poddupniczki mogą byc
bo ja dzisiaj znowu przytargalam reklamówkę "wsadu"
ekipa pewnego sklepu juz sie do mnie pzryzwyczaila ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie sie 17, 2008 18:39

Już się chwalę Mar_tiko :wink: , koteczka jest tak śliczna że gdybym aktualnie miał sie dokocić to ona miałaby już swój dom :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

[poprzednia][następna]