Po drugiej stronie siatki - schr. łódź III

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 20, 2008 9:50

zdecydowałam się ofiarować Milusiowi DT. (a może się ten DT zmieni w DS, kto to wie :lol:
piszę o DT bo nie wiem jak to jest z 2 kiciakami, no i jak się moja Wiesia dogada z Milusiem.
Wyczytałam że nie jest ciachnięty - czy dałoby się to zrobić?
Mogę zabrać Milusia juz w następny weekend.
Ponawiam pytanie - czy miał robione badania? jeśli nie to może te badania zrobić przy okazji ciachnięcia - chętnie się dołożę finansowo.

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt cze 20, 2008 9:53

piccolo pisze:zdecydowałam się ofiarować Milusiowi DT. (a może się ten DT zmieni w DS, kto to wie :lol:
piszę o DT bo nie wiem jak to jest z 2 kiciakami, no i jak się moja Wiesia dogada z Milusiem.
Wyczytałam że nie jest ciachnięty - czy dałoby się to zrobić?
Mogę zabrać Milusia juz w następny weekend.
Ponawiam pytanie - czy miał robione badania? jeśli nie to może te badania zrobić przy okazji ciachnięcia - chętnie się dołożę finansowo.

Piccolo - odpisałam w wątku Milusia
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 20, 2008 9:54

Dziewczyny pewnie zaraz odpiszą na pytania odnośnie badań, ależ się cieszę z Twojej decyzji Piccolo :D

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt cze 20, 2008 9:58

pierwszy post aktualny - zerknijcie i doślijcie mi tych, których pominęłam - w wolnej chwili
Obrazek

Magija

Post » Pt cze 20, 2008 10:03

ponieważ jestem wpisana na obydwu wątkach : tym i milusia żeby nie robic zamieszania będę pisać tylko na wątku milusiowym i tam też proszę o odpowiedzi
dziękuję :D

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt cze 20, 2008 10:07

Magija pisze:pierwszy post aktualny - zerknijcie i doślijcie mi tych, których pominęłam - w wolnej chwili

Magda poproszę o dodanie do DT moich dziewczyn :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt cze 20, 2008 20:03

no wiecie co dziewczyny...na adopcjach org odrzucili mi zgloszenie Naomi bo stwierdzili ze to ten sam kot co Julka, normalnie zglupialam ale po 10 min porownywania wiem juz ze to zupelnie inny kot, nawet numerki na zdjeciach rozne.
Pierwszy raz tak zbaranialam :twisted:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob cze 21, 2008 11:25

pojechała moja dziewczynka
Obrazek
Obrazek

Magija

Post » Sob cze 21, 2008 16:03

Dzis w schronisku był Krzysztof.
Miluś jest wykastrowany. Co do testów - moge przelać z funduszu lekowego - tylko ile i komu? Pani Jola dopiero w czwartek.
Jak dobrze pójdzie, Trisia i Krawacik pojadą na swoje - do róznych domów.
Dyzio nadal w klatce.
Maluch bez oczka, zoperowany, już w szpitaliku.
Jeden z pięciu kociaków od mamy Basi odszedł. Mam nadzieję, że pozostałe będą zdrowe.
Maluszki przeniesione do czarnej dzikiej kotki niestety nie przezyły. Matka natura czasem wie co robi - nieprzypadkowo mamusia je odrzuciła...
Bylam króciutko, stąd tyle tylko relacji.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob cze 21, 2008 16:08

o Krawacik, dobrze by bylo. Ja sie w tym kocie normalnie zakochalam i sama by go porwala, mimo iz widzialam go tylko na zdjeciach. Boski jest!

Szkoda maluszkow :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob cze 21, 2008 17:45

Etka pisze:o Krawacik, dobrze by bylo. Ja sie w tym kocie normalnie zakochalam i sama by go porwala, mimo iz widzialam go tylko na zdjeciach. Boski jest!

Szkoda maluszkow :(

Pewnie,że szkoda maluszków.A w Łodzi rodzina szuka jednego,może by się skontaktować?
magdaradek pisze:Witam,

noszę się z zamiarem adopcji kociaczka okolo połowy wakacji, lub pod koniec. Chciałabym zapytać o te kociaczki, które się urodziły. MOże mogłabyś zamieścić zdjęcia? Jeśli wśród nich byłby rudzielec, byłabym wniebowzięta!! Mam w domu już posłanko, kuwetkę, drapak, miseczkę... wszystko czeka tylko na kociaczka. Moje dzieci nie mogą się doczekac. Jednak wyjeżdżam teraz na urlop i kotka mogłabym wziąć za 2,3 tygodnie. Prosze o informację o kociaczkach, jednemu z nich, mogłabym dać kochający domek, opieke, miłość, troskę, zainteresowanie całej mojej rodzinki w tym dwójki dzieci (12 i 9 lat) oraz dwóch kumpli w postaci świnek morskich :) właśnie ze względu na nie chcę wziąć małego kociaczka żeby się do nich przyzwyczaił i nie robił krzywdy. Oczywiście wszystko byłoby pod naszą kontrolą. Jeśli chcesz, by kotek znalazł dobry domek, proszę - daj znać :) pozdrawiam
Magda

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob cze 21, 2008 18:25

MaybeXX pisze:Pewnie,że szkoda maluszków.A w Łodzi rodzina szuka jednego,może by się skontaktować?
magdaradek pisze:Witam,

noszę się z zamiarem adopcji kociaczka okolo połowy wakacji, lub pod koniec. Chciałabym zapytać o te kociaczki, które się urodziły. MOże mogłabyś zamieścić zdjęcia? Jeśli wśród nich byłby rudzielec, byłabym wniebowzięta!! Mam w domu już posłanko, kuwetkę, drapak, miseczkę... wszystko czeka tylko na kociaczka. Moje dzieci nie mogą się doczekac. Jednak wyjeżdżam teraz na urlop i kotka mogłabym wziąć za 2,3 tygodnie. Prosze o informację o kociaczkach, jednemu z nich, mogłabym dać kochający domek, opieke, miłość, troskę, zainteresowanie całej mojej rodzinki w tym dwójki dzieci (12 i 9 lat) oraz dwóch kumpli w postaci świnek morskich :) właśnie ze względu na nie chcę wziąć małego kociaczka żeby się do nich przyzwyczaił i nie robił krzywdy. Oczywiście wszystko byłoby pod naszą kontrolą. Jeśli chcesz, by kotek znalazł dobry domek, proszę - daj znać :) pozdrawiam
Magda

ja znam ten domek :) mieszkają na Pietrynie, kiedyś interesowali się Emmą, tym szczeniaczkiem-podrzutkiem, co mieliśmy na DT :) w końcu, ze względu na styl życia i miejsce zamieszkania - zdecydowali, że jednak kot :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob cze 21, 2008 18:28

Jak fajny domek to trzeba koniecznie ludzi uszczęśliwić :wink:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob cze 21, 2008 22:20

no pewnie :D
Obrazek

Magija