Czy Misza nie jest wyjątkowym kotem? Wspaniała Ciocia Misza!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:ja się dopominam o zdjęcia Mieczka gdzie będzie widać: "futerko jest rozświetlane srebrzysto-niebieskimi kosmykami " i zdjęcie mniej płaskiej Niki i Felixa, solo
Ale mam wymagania
Da sie, wplacalismy na Kire i poszlo.Tylko ze nie mam konta dla Niesmialka,potrzebny jest tzw SWIFT i konto. W watku o Kirze byly te dane.Na azylu znalezlismy tylko polskie konto VW banku .ryśka pisze:Jola i Artur pisze:w jaki sposob mozna wplacic te pieniadze dla niego?ryśka pisze:Evora?
Dasz rade zrobić fotki obydwu kruszynkom?
Jola i Artur - dziękuję, Nieśmiałek bardzo potrzebuje opiekuna wirtualnego. Jakie dane są potrzebne do przelewu zza granicy? Kiedyś szukałam, ale nie znalazłam. Adopcja malucha to umownie 70 zł.
Bezpośrednio na konto zza granicy nie da się?
Oświeć mnie proszę w tej materii bo pojęcia nie mam jak to wygląda w kraju, w którym mieszkacie
ryśka pisze:Jola i Artur pisze:w jaki sposob mozna wplacic te pieniadze dla niego?ryśka pisze:Evora?
Dasz rade zrobić fotki obydwu kruszynkom?
Jola i Artur - dziękuję, Nieśmiałek bardzo potrzebuje opiekuna wirtualnego. Jakie dane są potrzebne do przelewu zza granicy? Kiedyś szukałam, ale nie znalazłam. Adopcja malucha to umownie 70 zł.
Bezpośrednio na konto zza granicy nie da się?
Oświeć mnie proszę w tej materii bo pojęcia nie mam jak to wygląda w kraju, w którym mieszkacie
Adria pisze:ryśka pisze:ja się dopominam o zdjęcia Mieczka gdzie będzie widać: "futerko jest rozświetlane srebrzysto-niebieskimi kosmykami " i zdjęcie mniej płaskiej Niki i Felixa, solo
Ale mam wymagania
a tam wymagania..spoko...ile chcesz tych zdjec? - 5? 10? z ktorego profilu? na jakim tle? lepiej te srebrne, czy niebieskie uwiecznic? ktory kolor bardziej chodliwy?
Niki nadmucham, bedzie bardziej wypukla a Felix w tym wszytkim to pikuś. Jeszcze jakieś życzenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 87 gości