Ja i moja menażeria cały czas trzymamy kciuki wszystkimi szesnastoma kończynami! :) Trzymaj się ciepło, życzę Ci przypływu nowych sił!
Agnieszka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:Zosiu, w Pierwszym Dniu Wiosny wielkie kciuki :ok:
Smoczek pewnie siedzi gdzieś w zacisznym miejscu i czeka na pierwsze ciepłe promyki.
Taki smokopodobny kicek jest w schronisku na Śląsku. Chyba mu tylko nosia białego brakuje. 8O zrobiłam, wieczorem wstawię zdjęcie :)
adhezja pisze:Ja i moja menażeria cały czas trzymamy kciuki wszystkimi szesnastoma kończynami! :) Trzymaj się ciepło, życzę Ci przypływu nowych sił! Agnieszka
Bungo pisze:Zosiu, prawdopodobnie uda się umieścić w DP tekścik o Smoczku w przyszły czwartek (29 marzec). Niestety, nie w kolorze, bo koloru już nie używamy :evil:, ale za to za darmo . Wysyłam Ci priva z adresem mailowym. Prześlij na niego któryś z tekstów o Smoczku i fotkę - najlepiej tą, gdzie widac nosek i łapki.
No i nadal :ok: :ok: :ok:
Bungo pisze:Zosiu, przez tą atropinę :evil: zapewne przeoczyłaś moją prośbę o przesłanie na moją pocztę (adres masz w priv) informacyjki o Smoczku i fotki. Jak pisałąm wcześnie, tekścik ma szansę ukazać sie w DP w czwartek, za frico :)
Oczywiście nie pali się, ale we wtorek chciałabym to mieć, żeby podredagować i w środę przesłać koleżance gotowca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 69 gości