Nusia Opiekun wirtualny LimLim
Madrusia Opiekun wirtualny madrugada
Bąbelek Opiekun wirtualny Yocia
Hania Opiekun wirtualny mir.ka
Moderator: Estraven

LimLim pisze:A co tam ta Nusia opowiada
Liza w tych zaroślach cudna i ten różowy nosek 

iza71koty pisze:LimLim pisze:A co tam ta Nusia opowiada
No Nusia .....pewnie się żali.Osiedle budują.Budki zniszczyli.Na razie myślimy z Nusią -co dalej.

aga66 pisze:Piękne, dorodne i zadbane koty

ewkkrem pisze:madrugada pisze:ewkkrem pisze:maczkowa pisze:nic, jest jeszcze dostępny ten tańszy pakiet, a więc za 2 będzie 136 zł. Tylko poprosze Ewę o przelanie mi- robie zamówienie
poproszę 120 zł, niech 10 zł zostanie na dobry początek
W skarpecie jest 80,01 zł.
Madrugada obiecała 50,00 to razem będzie 130.
Wobec powyższego wysłam już dzisiaj awansem 120,00 zł.
Ja dopiero w poniedziałek mogę zrobić przelew i pewnie dopiero po południu. Ewa, wytrzymasz do wtorku?
Jasne. W poniedziałek mam wypłatę
P.Agnieszka.D
sama je maluje wypala i sprzedaje na Swoich portalach.
nam znowu kubeczki aby zasilić kocie wydatki.Kubeczki wtedy były z widoczkami.Była zima-jesień i kotek na każdym.Tutaj kotków nie ma -ale to prawdziwe bajeczne piękne kwieciste łąki.Latem pić z tak cudnego kubeczka- gdzieś w domowym zaciszu-to prawdziwa natura w domu.
Są piękne. Tak jak obrazy P.Agnieszki.
Kubeczki są od spodu sygnowane przez Artystkę.
iza71koty pisze:Kochani.Miałam juz na Bazarku przepiękne porcelanowe kubeczki.ArtystkaP.Agnieszka.D
sama je maluje wypala i sprzedaje na Swoich portalach.
![]()
Przekazała![]()
nam znowu kubeczki aby zasilić kocie wydatki.Kubeczki wtedy były z widoczkami.Była zima-jesień i kotek na każdym.Tutaj kotków nie ma -ale to prawdziwe bajeczne piękne kwieciste łąki.Latem pić z tak cudnego kubeczka- gdzieś w domowym zaciszu-to prawdziwa natura w domu.
![]()
Są piękne. Tak jak obrazy P.Agnieszki.
Kubeczki są od spodu sygnowane przez Artystkę.
Mam nadzieję że kubeczki pomogą nam przetrwać bardzo trudny tydzień.Zapraszamy potem na Bazarek.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości