(4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szarcia(*),Deesiu kocham Cię (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 10, 2019 20:49 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Dopiero jadę. Kobieta w ośrodku skończyla spotkanie o 21:20 a powinna o 20:50. A potem jeszcze telefony wykonywały. Obie się zdziwily jak zaczęłam szukać palcami o blat biurka. Jak się na mnie poskarzy to mam to gdzieś.
Musze zadzwonić ze jadę bo do 22 nie mam szans dojechać..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 10, 2019 20:57 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Cholewka dzwonili, ale czekają.
No dobra, mogą zaczekać, za taką kasę..
Nie no nie czuje się z tym komfortowo no ale nie moja wina przecież...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 0:39 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Znowu są problemy z kubrakiem. Pani dr wet tłumaczyła mi, ze nie mogą dać większego,b o jest inny rozstaw łapek i jest na Dee za duży i będzie cały spadał. a w tym jest jak baleron i znowu po powrocie do domu się jej zsunał... Nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Miałam nakarmić Dee w nocy i właśnie dostała - wprawdzie nie jadła sama ze swojej miseczki,a le bardzo chętnie, tak jak jej ukochany hyalutidin na kręgosłup, spijała ze strzykawki. I gdybym nie miała określonej w wypisie ilości podać to bym jej pewnie jeszcze więcej dała. Takze to jest coś co cieszy.

No i że jutro mam być w lecznicy o 10, bo przesuwali dzisiaj antybiotyk, abym mogła przyjechać nieco później.

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 5:22 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenia11 - jeśli chcesz to mogę dzisiaj wpaść między 12 a 14-stą z jakimiś spodniami od piżamy i pokombinujemy we dwie :)
Acz z mojej strony piękne to nie wyjdzie bom ja średnio w takich akcjach żem zdolna ;)
A może jej by się bardziej kołnierz sprawdził?
Zastanawiam się dodatkowo czy codofix na nogę by tu nie załatwił sprawy plus luźno założony kubrak...
Słuchaj - te obiecane książki na bazarek mam podrzucić Tobie czy sama je wystawić?
Już wybrałam trochę.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Sob maja 11, 2019 6:49 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Blue ale ja chyba nie wrócę do domu przed 14
Jadę na 10, trzy godziny kroplowka,godzina na powrót.
Zapytam o ten codefix,a co to jest?
Mam nadzieje zrobić dzisiaj tez bazarki. Zrób jak Co wygodniej, z książkami.
Dee sobie spaceruje po mieszkaniu. Wygląda jak weteran wojenny. Dziewczyny, zwłaszcza Notka patrzą na nią jak na miewytlumaczalne zjawisko.

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 7:03 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenia11 pisze:Blue ale ja chyba nie wrócę do domu przed 14
Jadę na 10, trzy godziny kroplowka,godzina na powrót.

A np. 18 będzie Ci pasowała?
Oczywiście jeśli masz chęci i siły na gościa :)

Zapytam o ten codefix,a co to jest?

Ich nie pytaj - to się kupuje w aptece i samemu trzeba pokombinować.
To rodzaj elastycznego bandaża w kształcie rękawa do mocowania opatrunków.
Obrazek

Możesz kotkę zmierzyć w obwodzie? W najszerszym miejscu?

Ona nie zdzierży kołnierza?
Jak myślisz?

[url]Mam nadzieje zrobić dzisiaj tez bazarki. Zrób jak Co wygodniej, z książkami.[/url]

Ok, to żeby Ci trochę odciążyć głowę porobię zdjęcia i sama to ogarnę jesli będą chętni :)
Ostatnie dwa dni byłam mocno zakręcona - ale już wróciłam na ziemię i się tym zajmę :)

Blue

Post » Sob maja 11, 2019 7:19 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzeniu wysłałam Ci na emaila zdjęcia fantow na bazarek, zdecyduj czy Ci się to przyda ☺

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob maja 11, 2019 7:23 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Anna2016 pisze:Marzeniu wysłałam Ci na emaila zdjęcia fantow na bazarek, zdecyduj czy Ci się to przyda ☺

Tak widziałam w nocy. Dziękuję! Nie odpisałem Ci? Przyda się, na pewno. Jeszcze dostałam fajne torebki i w planach jest zrobienie bazarkow.

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 7:25 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Zaraz wychodzę do pracy. Szczegóły dogadamy wieczorem tak żeby było jak najpraktyczniej z wysyłką :)

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob maja 11, 2019 7:32 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Ale się dzieje, solidarność forumowiczów jest zadziwiająca. Takie akcje są super :ok: Blue, Anna2016 :201494
Tak wiem, sama mam trochę za uszami, ale pracuję nad sobą i swoimi emocjami :mrgreen:
Prędzej czy później też się dołączę do bazarków, tylko to wstawianie zdjęć i linków do stron mi jakoś nie wychodzi.

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob maja 11, 2019 7:36 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Blue 18 tak, zapraszam!
SabaS nie przesadzaj, też pomagasz bardzo!
Po powrocie opiszę pomoc, bo już jest. :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 7:48 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Cieszę, że nie zostałaś z tym sama. Jaki masz czas na spłatę. A jeśli o mnie chodzi to nie przesadzaj :oops: Póki mogę to pomogę, a w kupie siła i to jest wspaniałe na tym forum.
Czekamy na dalsze wieści, oby już tylko lepsze :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob maja 11, 2019 8:54 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Zapraszam na bazarek książkowy :)
Postaram się tam coś dorzucać jeszcze na bieżąco.

Blue

Post » Sob maja 11, 2019 11:02 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Blue pisze:Zapraszam na bazarek książkowy :)
Postaram się tam coś dorzucać jeszcze na bieżąco.

Dziękuję!!!!!!

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 11:08 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Pomoc juz napłynęła na fali Waszych serc :1luvu:
Są wpłaty dla Dee od pusiadanusia i Anonimowego Przyjaciela DeeDee.
Oprócz wpłaty Anonimowy Przyjaciel DeeDee pożyczył pieniądze na zapłatę za operacje.
W drodze jest jedzonko dla Dee od majencja, i dla moich futerek jedzonko i żwirek od SabaS.
Anna2016 i Blue przekazały rzeczy na bazarki.

Naprawdę bardzo dziękuję wszystkim.
Szczegółowe rozliczenie plus zdjęcia paragonów na pierwszej stronie w drugim poście. Juz coś wpisałam, ale muszę uzupełnić. Rozlicze każda złotówkę.

Pisze z telefonu i w metrze, mam nadzieję że nie pozmienial wyrazów.

Marzenia11

[poprzednia][następna]