Patka2805 pisze:Asiap84 pisze:Na kw są 2 nowe koty?
Miały trafić dwa nowe:Beza i kociak Figa
Miała przyjechac Felka, 8 tygodni, na oswajanie ale nam sie poważnie rozchorowała

Do Chatki Mara przywiozła wczoraj Bezę i Mami. Dzieki WILEKI za transport

Mami na zniekształconą, tylną kończynę. Trafiła do schroniska w wieku 8 lat w zaawansowanej ciąży. Narkozę zniosła baaardzo źle. Weterynarze nie mogli jej wybudzić. Suma sumarum udalo się ale przez komplikacje lekarze nie zajeli sie łapka. Kotka żyła z nia kilka lat, więc nie powinna ona sparwiać jej większego problemu. My w schronisku nie mialismy mozliwośc sprawdzić jak koteczka się porusza. W klatce nie miała mozliwości pospacerować. Kicia przeżyła panleukopenię, w trakcie zachorowała na grzybicę. Jest przekochana. To delikata i spokojna koteczka. Bardzo przyda jej się odpoczynek od tego całego zgiełku. Link do jej ogłoszenia - http://www.schronisko.sosnowiec.pl/inde ... 100&p=6182
A ja mam od wczoraj na DT kociaka bez przedniej łapki. W niedzielę wyadoptowałam mojego tymczasa Moli (z ciężkim secem) i teraz opiekujemy się Matyldą. Kicia jest troszke smutna, nie ma apetytu i tak ogólnie snuje się po kątach...