Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kamakolo pisze:Prośba:
dziewczyny, wiem, że niektóre z Was, stosowały Virgan. Jaka jest jego skutecznośc? Czy faktycznie zabija herepsa? Bo drogie to pieroństwo (ponad 60 zł)....i nie wiem czy płacę za reklame czy za działanie....
mamamariana pisze:W łódzkim Schronisku przy ul.Marmurowej 4, mamy taką Piratkę. Kocie, miłe dziecię (5 miesięcy). Potrzebuje DS lub DT, który będzie leczyć oczko. Wysłałam maila do Jeżykówki z prośbą o umieszczenie ogłoszenia na FB.
izka53 pisze:tu, na miau jest Klub Ślepaczkowy i Fundusz Onkologiczny - może któryś z nich pomoże ?
Never pisze:
Dziękuję, zgłosiłam Zoe do Funduszu Onkologicznego natomiast nie wiem, ale wydawało mi się że Klub Ślepaczkowy udziela wsparcia tylko na tymczasy a Zoe tymczasem nie jest.
alessandra pisze:Never pisze:
Dziękuję, zgłosiłam Zoe do Funduszu Onkologicznego natomiast nie wiem, ale wydawało mi się że Klub Ślepaczkowy udziela wsparcia tylko na tymczasy a Zoe tymczasem nie jest.
Dokładnie, Never , tak zostało przyjęte ze względów finansowych.
Jedyne, co mogę podpowiedzieć, to wydarzenie na fb i zbiórka dla koteczki na konto zaprzyjaźnionej Fundacji, taką formę często stosują opiekunowie w trudnej sytuacji. Myślę,że w takiej sytuacji , żadna fundacja nie odmówi użyczenia konta.
Trzymamy kciuki za Zoe i za sprawę.![]()
![]()
Kamakolo pisze:Never, się powymądrzam pierwszazanim mądrzejsi głos zabiorą.
Moim zdaniem implanty to kwestia bardziej kosmetyki. Bo oczodoły się zapadną, to prawie pewne. Implanty po to sie daje, żeby Tobie było milej patrzec na własnego kota i widziec jaki nadal jest śliczny![]()
I chyba lepiej było by zrobic operację, zaszyc i nie kombinowac. Nie zostawiac otwartej dziurki, po co to? Tych powiek już nie bedzie, po co kot ma nimi ruszac? Nie musi zwilżac gałki ocznej, bo jej też nie ma.
Ja bym stawiała na... prostotę operacji![]()
Powodzenia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 248 gości