Moderator: Estraven
Prakseda pisze:Nie można czarnej gdzieś budki postawić?
asia2 pisze:zastanawiają mnie nóżki Kangusi. Wcześniej nie było tego widać.
asia2 pisze:no.... tak mnie na forum zapytałas a wszystko żeśmy dziś obgadały i nie chce mi się pisac o naszych wnioskach![]()
. Jeden głowny- obserwować i się nie martwic na zapas. Kotka ładnie skacze, nie ciągnie nóżek, nie "udaje" zająca.
ewan pisze:Przywitam się na wątku, Marzenia 11 zostałam poproszona o zrobienie wydarzenia dla czarnej koteczki. Podobno mam szczęśliwą rękęNie wiem ile w tym prawdy ale sporo koteczków dzięki wydarzeniom, które robiłam znalazło swoje szczęśliwe miejsce na ziemi. Głównie były to bidy z łódzkiego schroniska. Nie wszystkim oczywiście udało się pomóc i mam na swoim koncie również porażki - bo tak traktuję wydarzenia, które koteczkom w znalezieniu domów nie pomogły. Ale generalnie to jest taki bilans 70-30 % w tę dobrą stronę.
Myślę, że warto spróbować,choć na fb jest bardzo dużo zwierzęcej biedy![]()
Ale będę potrzebowała ciut więcej info, mniej więcej w jakim koteczka jest wieku i może wiesz skąd się tam wzięła. No i jakieś lepsze zdjęcia w dziennym świetle. Jak będziesz to zrób Marzenko maksymalnie dużo bo najlepiej jak codziennie pojawia się fotka i krótkie info. Fajnie byłoby gdyby udało się przez weekend to zrobiłabym w poniedziałek wydarzenie bo od wtorku mam urlop i trochę będę zajęta ale oczywiście będę monitorowała wydarzenie.
No i jakoś tak mi do niej imię Nesca pasuje, ale oczywiście Tobie Marzenko pozostawiam decyzję w tej kwestii, bo bezimienna być absolutnie nie może!
Marzenia11 pisze:A imie jak chce to niech asia2 wymyśli
ewan pisze:No i jakoś tak mi do niej imię Nesca pasuje, ale oczywiście Tobie Marzenko pozostawiam decyzję w tej kwestii, bo bezimienna być absolutnie nie może!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 222 gości