TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 22, 2013 8:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Podajcie proszę dalej....

Obrazek

10/11 maja b.r. w okolicy Jaworzno-Byczyna
Gwardzistów zaginęła kotka rasy brytyjskiej,
umaszczenie niebieskie, oczy bursztynowe.
Jeżeli ktoś widział lub zaopiekował się koteczką
bardzo proszę o kontakt:
509 11 22 88
Przewidziana nagroda.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro maja 22, 2013 19:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Polubiłam Kocią Przystań. Tylko tyle mogę...
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Czw maja 23, 2013 12:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Z oczami Bony jest źle :cry: , dostaje antybiotyk i dostała też Lidium i weci robią dla niej krople na zamówienie ...

Kociaki jeszcze żyją , ale jak długo tego nikt nie wie bo dopóki sa bezdomne do puty nie sa bezpieczne :cry: Obiecuje karmę , żwirek , wet , i na pewno znajda domy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw maja 23, 2013 13:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justa&Zwierzaki pisze:
meg80 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
miko_bs pisze:szkoda tych maleństw:/ Tylko co można zrobić?

Trzeba im szukać TDT , DT , DS a tego nie ma , a moja klatka do przetrzymywania kociąt jest u kogoś , w sumie moga mi juz ją oddać , ale były by wtedy na kwarantannie , bo nikt im nie chce , nie może dać chociaż DT , co mam robić , jutro wyśle fotki kociaków do Nowej-Sztno ...

Wyślij, wrzucimy na wydarzenie i na fanpage... Może ktoś zauważy...

Dzis wysłałam , ale pewnie nie ma czasu wstawić :(

Justyś, żadnych zdjęć nie dostałam. Jakbym dostała, od razu wysłałabym Ci smsa, tak, jak się umawiałyśmy.
Może wysyłasz na stary, nieaktualny numer?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw maja 23, 2013 14:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Nowa_Sztno pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
meg80 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
miko_bs pisze:szkoda tych maleństw:/ Tylko co można zrobić?

Trzeba im szukać TDT , DT , DS a tego nie ma , a moja klatka do przetrzymywania kociąt jest u kogoś , w sumie moga mi juz ją oddać , ale były by wtedy na kwarantannie , bo nikt im nie chce , nie może dać chociaż DT , co mam robić , jutro wyśle fotki kociaków do Nowej-Sztno ...

Wyślij, wrzucimy na wydarzenie i na fanpage... Może ktoś zauważy...

Dzis wysłałam , ale pewnie nie ma czasu wstawić :(

Justyś, żadnych zdjęć nie dostałam. Jakbym dostała, od razu wysłałabym Ci smsa, tak, jak się umawiałyśmy.
Może wysyłasz na stary, nieaktualny numer?

Wysyłam na ten co mi podałaś , ale mi mówi jak dzis dzwoniłam że nie ma takiego numeru:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 23, 2013 14:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Teraz doszło :ok:
Niewiele widać, ale wstawiam:

Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw maja 23, 2013 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

mi tez sie nieraz zdarza, ze jak dzwonie do kogos to mi sie odzywa "nie ma takiego numeru" a jest to niemozliwe. Czasem to jakis blad sieci i trzeba probowac dzwonic pozniej.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 23, 2013 21:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Ale jak ja poszczałam dziś strzałke do Justy to miałam normalny sygnał... Tymczasem ona twierdzi, że żadnego połączenia nie było.. To dopiero cyrk :) Fon jej strajkuje myślę...
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Czw maja 23, 2013 23:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

meg80 pisze:Ale jak ja poszczałam dziś strzałke do Justy to miałam normalny sygnał... Tymczasem ona twierdzi, że żadnego połączenia nie było.. To dopiero cyrk :) Fon jej strajkuje myślę...

I to na całego :roll: , dzis wykonałam jeszcze tel do dwóch innych osób i też miałam że nie ma takiego numeru a po wyłączeniu go ( kilkukrotnym ) i wyjęciu karty i baterii troche sie naprawił , ale chyba i tak czeka mnie wizyta w salonie orange , a juz dwa razy był naprawiany a mam go od roku :roll:
Dziś widziałam tylko jednego maluszka , pewnie nie chcą wychodzić bo zimno , one długo nie pożyją :|

Ale mam tez dobre wieści :
A tez dziś miałyśmy odwiedzinki i pomoc Miko-bs i jej koleżanki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wincenty ma coraz lepsze czucie i pojawia sie światełko w tunelu :) No i nadal jest na Niwalinie i bedzie go jeszcze sporo potrzeba ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 24, 2013 8:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justynko, dla Ciebie i Twoich podopiecznych :ok: Może z tego coś będzie?
viewtopic.php?f=20&t=153364
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt maja 24, 2013 14:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

moze nie tyle fon co karta sim, takie problemy to ja juz dawno u niej zauwazylam.
czasem tez tak mam mimo, ze mam dobry telefon, ale karta ze starosci zdezelowana :D

czesc mruczydla i spolka :1luvu:
wiem, ze pogoda moze kotptymistycznie nie nastraja, ale mimo to zapraszam na pierwsza strone :)
W taka pogode sie najchetniej z domu nie wychodzi jesli sie nie musi, a najlepiej wtedy wlezc pod koc, poczytac ciekawa ksiazke... ale pod warunkiem, ze chociaz obok lezy chociaz jeden kot! Bo z kotem to sie wtedy robi na duszy czlowiekowi cieplej, sloneczniej... i pogoda za oknem przestaje tak doskwierac :) Wiec... moje kochane, szalone futrzaczki-szalony skok na pierwsza, hop! :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 25, 2013 14:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Coś sie szykuje w sprawie DT dla tych bezdomnych maleństw , ale to jeszcze nic pewnego bo pani nadal sie zastanawia bo ma w domu już psa :| , mam dziś do niej dostać nr tel bo to są sąsiedzi mojej koleżanki u której mam też koty na DT ...

A wczoraj nas odwiedziła ZUZA-zuza :1luvu: były sapery z psami i zwierzaki wymiziała i towarzystwo obfociła i filmiki porobiła :1luvu:

A przed wczoraj była u nas Miko-bs z koleżanką i też były spacery z psami i mizianko i też dałam dla Emila karmę i żwirek , martwi mnie to że nikt nie dzwoni w jego sprawie :|

W sprawie innych kotów ani psinki Sary też nikt nie dzwoni :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 25, 2013 14:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

alab108 pisze:Justynko, dla Ciebie i Twoich podopiecznych :ok: Może z tego coś będzie?
viewtopic.php?f=20&t=153364

Bardzo dziekujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 25, 2013 14:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Cieszę się, że kociaki mają szansę.

Mam prośbę - pomóżcie kotom z PKDT wygrać karmę w krakvecie. Już raz przegrały, a bardzo im trudno.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob maja 25, 2013 15:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Ta, cały piatek u kociastych i nie tylko. Ale i tak mi mało. Tam tak szybko biegnie czas .
Justyna to ma najmilejsze koty na świecie (nawet moje wysiadają).
Miziankom , głaskom i całuskom nie było końca :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Porobiłam troche zdjęc i filmików, ale........ ja nie potrafie wklejać zdjęc na wątek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jak któraś cioteczka poda swój mail, to ja chętnie prześlę jakieś zdjęcie lub filmik , żeby tu pokazać
A, dodam jeszcze, że świnka też wymiziana i bardzo pchała łepek i prosiła o jeszcze :1luvu:
Obrazek

ZUZA zuza

Od: Nie paź 07, 2012 8:37

[poprzednia][następna]