10/11 maja b.r. w okolicy Jaworzno-Byczyna
Gwardzistów zaginęła kotka rasy brytyjskiej,
umaszczenie niebieskie, oczy bursztynowe.
Jeżeli ktoś widział lub zaopiekował się koteczką
bardzo proszę o kontakt:
509 11 22 88
Przewidziana nagroda.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:meg80 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:miko_bs pisze:szkoda tych maleństw:/ Tylko co można zrobić?
Trzeba im szukać TDT , DT , DS a tego nie ma , a moja klatka do przetrzymywania kociąt jest u kogoś , w sumie moga mi juz ją oddać , ale były by wtedy na kwarantannie , bo nikt im nie chce , nie może dać chociaż DT , co mam robić , jutro wyśle fotki kociaków do Nowej-Sztno ...
Wyślij, wrzucimy na wydarzenie i na fanpage... Może ktoś zauważy...
Dzis wysłałam , ale pewnie nie ma czasu wstawić
Nowa_Sztno pisze:Justa&Zwierzaki pisze:meg80 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:miko_bs pisze:szkoda tych maleństw:/ Tylko co można zrobić?
Trzeba im szukać TDT , DT , DS a tego nie ma , a moja klatka do przetrzymywania kociąt jest u kogoś , w sumie moga mi juz ją oddać , ale były by wtedy na kwarantannie , bo nikt im nie chce , nie może dać chociaż DT , co mam robić , jutro wyśle fotki kociaków do Nowej-Sztno ...
Wyślij, wrzucimy na wydarzenie i na fanpage... Może ktoś zauważy...
Dzis wysłałam , ale pewnie nie ma czasu wstawić
Justyś, żadnych zdjęć nie dostałam. Jakbym dostała, od razu wysłałabym Ci smsa, tak, jak się umawiałyśmy.
Może wysyłasz na stary, nieaktualny numer?
meg80 pisze:Ale jak ja poszczałam dziś strzałke do Justy to miałam normalny sygnał... Tymczasem ona twierdzi, że żadnego połączenia nie było.. To dopiero cyrkFon jej strajkuje myślę...
alab108 pisze:Justynko, dla Ciebie i Twoich podopiecznychMoże z tego coś będzie?
viewtopic.php?f=20&t=153364
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości