» Nie sty 27, 2013 11:39
Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47
zaraz wszystyko napisze dopiero weszłam do domu ....romawiałam ze ,,swatowa''...ufff
dzis niestety nie udalo sie kotka zabrac do weta:(...przed chwilka dopiero sie dodzwoniłam...jutro z samego rana Pani obiecała z kotkiem do weta pojdzie...dzis nie ma takiej mozliwosci jest mąż w domu ...który nie wie ze kotek jest w domu:(
dzwoniłam do dr Stefanowicza ...prosił by juz akrapiac oczka tobrexem ...a poniewaz Karolina go ma dzis juz zawiezie ...zdjecia beda wieczorkiem wiec watek zaloze jak tylko bede miała zdjecia
wiwii...dopoki kociak nie bedzie podleczony i nie zrobimy porzadku z oczkami nie ma sensu teraz szukac ds....
na dt kot moze byc u tej Pani...była ostatnio Sonia siostra tym biedaczków i juz znalazła cudowny domek ...Pani jest przerazona ...ale juz nie ma mowy o usypianiu ..pocieszyłam ze bedzie oki ze najwazniejse jest zeby był leczony , i okulistycznie zdiagnozowany ,że pomożemy ...
tak na prawde jezeli nie pomozemy to ona ograniczy sie tylko do odrobaczenia i wizyty u zwyklego weta
konsulktacja okulistyczna musi byc i to jak najszybciej bo....oczka jednego nie ma ...nie wiadomo czy tam cos zostało ..jezeli tak to jak wetka dzis powiedziała moze go to bolec ,gnic:( moze trzeba oczko wyczyscic...
drugie oczko takie jak u Gutka ...wiec mysle ze do uratowania
kotek dochodzi do siebie ...ma apetyt...
jutro wet ...testy ...badanie ogólne ...
Dr Stefanowicz moze kotka przyjac w srode juz - Magda jedzie z Lezka ..bede z nia rozmwiała o zabraniu do specjalisty
Ostatnio edytowano Nie sty 27, 2013 12:02 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz