GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2013 11:05 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

:cry:
ja też pomogę, jak będzie zbiórka dajcie znać :(
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie sty 27, 2013 11:12 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

Ja również się w gotowości :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie sty 27, 2013 11:27 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

Ja również :ok:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Nie sty 27, 2013 11:36 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

CatAngel pisze:Poczekajcie z tym FB i wątkiem. Zakładajcie jak będzie wiadomo że malec jest.

Cały czas czekam.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie sty 27, 2013 11:39 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

zaraz wszystyko napisze dopiero weszłam do domu ....romawiałam ze ,,swatowa''...ufff

dzis niestety nie udalo sie kotka zabrac do weta:(...przed chwilka dopiero sie dodzwoniłam...jutro z samego rana Pani obiecała z kotkiem do weta pojdzie...dzis nie ma takiej mozliwosci jest mąż w domu ...który nie wie ze kotek jest w domu:(

dzwoniłam do dr Stefanowicza ...prosił by juz akrapiac oczka tobrexem ...a poniewaz Karolina go ma dzis juz zawiezie ...zdjecia beda wieczorkiem wiec watek zaloze jak tylko bede miała zdjecia

wiwii...dopoki kociak nie bedzie podleczony i nie zrobimy porzadku z oczkami nie ma sensu teraz szukac ds....

na dt kot moze byc u tej Pani...była ostatnio Sonia siostra tym biedaczków i juz znalazła cudowny domek ...Pani jest przerazona ...ale juz nie ma mowy o usypianiu ..pocieszyłam ze bedzie oki ze najwazniejse jest zeby był leczony , i okulistycznie zdiagnozowany ,że pomożemy ...
tak na prawde jezeli nie pomozemy to ona ograniczy sie tylko do odrobaczenia i wizyty u zwyklego weta

konsulktacja okulistyczna musi byc i to jak najszybciej bo....oczka jednego nie ma ...nie wiadomo czy tam cos zostało ..jezeli tak to jak wetka dzis powiedziała moze go to bolec ,gnic:( moze trzeba oczko wyczyscic...
drugie oczko takie jak u Gutka ...wiec mysle ze do uratowania

kotek dochodzi do siebie ...ma apetyt...
jutro wet ...testy ...badanie ogólne ...
Dr Stefanowicz moze kotka przyjac w srode juz - Magda jedzie z Lezka ..bede z nia rozmwiała o zabraniu do specjalisty
Ostatnio edytowano Nie sty 27, 2013 12:02 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 11:51 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

ufff no masakra, byłam zabiegana i dopiero doczytuję. Biedny maluch :cry: Dajcie znać na czym sprawa stoi...
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Nie sty 27, 2013 12:02 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

UFF :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie sty 27, 2013 12:05 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

całe szczęście, że temat uśpienia jest far, far away :ok:
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 12:31 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

mam nadzieje ze jutro trafi do dobrego weta ,który wdrozy juz jakies leczenie ogólne

bo u Gutka nikt takiego leczenia nie wdrozył dopiero po operacji :( ...

jutro mam dzwonic do dr Stefanowicza ...jak zobacze d=zdjecia dokłaadnie mu przekaze co i jak
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 15:28 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

serce mi pęka o to maleństwo:(
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 15:37 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

Aga, na dzień dzisiejszy nic nie zrobisz, on i tak ma wiele szczęścia, że zabrany z działek został, szkoda tylko że do jutra trzeba z wetem czekać...
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 15:42 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

no własnie:(...głową muru nie przebije ...ważne ze sie dał złapac byl chyba bardzo juz zdesperowany i glodny :( bo wczesniej z bardzo daleka go bylo tylko widac ..nigdy nie podchodził...

gdybym ja decydowała juz by był u weta :(...

ale ok...

odliczam godziny do jutra...i do konsultacji okulistycznej ...pani wet dzis powiedziała ze jak zostają resztki oczka w oczodole to kota boli ...mam nadzieje ze nie cierpi
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 16:29 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

A mój ślepek ma jeden oczodół zaszyty a drugi wet powiedział że nie trzeba a widać w nim kawałek czerwonego miąska :?

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]