Kolejna noc minęła w miarę spokojnie tzn Bunia się wyspała potem się świetnie bawiła co widać np. po zaciągniętej firance i obrazku utopionym w akwarium

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klara69 pisze:2tf9ak8 dzięki spróbuję i wody. A rumianek robię słabiutki bo wiem że może mieć działanie podrażniające.
issey32 pisze:...
Kassja, a ja z innej beczki. Czy Panu Arkadiuszowi potrzebne jest wsparcie w postaci karmy dla piwniczaków? I jak sytuacja w innych DT?
Jeszcze pomyślałam o czymś uspokajającym dla naszego tancerza na rurze. KalmAid, obróżka, może inne pomysły. Niech się chłopina trochę odstresuje.
Klara69 pisze:- dziś karmiłam ptaszki i rybki też.
Oczko jak ropiało tak ropieje przemyłam także wodą i wynik ten sam co rumiankiem w sobotę jedziemy do lekarza. Mała szaleje już praktycznie po całym mieszkaniu, ptaki dziś cały czas były dostępne i oczywiście próbuje polować ale nadzorowana zachowuje się poprawnie a jak broi to wystarczy powiedzieć widzę cię i ucieka. Dużo rozmawia i w ogóle jest super
2tf9ak8 pisze:Bella dostala na imie Bodzio i chyba sam chlopak odetchnal ze nie musi juz robic za dziewczynel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1170 gości