alab108 pisze:Ten mały biały z niebieskimi oczyma, prawdopodobnie głuchy?
Alu ten biały to pewnie nie ten, w schronisku były dwa białe, jeden został adoptowany.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Ten mały biały z niebieskimi oczyma, prawdopodobnie głuchy?
bona_46 pisze:Kulka u mnie![]()
Co prawda bardziej przypomina kupkę nieszczęścia, brudną, śmierdzącą i posklejaną ale cudną i słodką.
Jest bardzo nieśmiały, wręcz wycofany. Jeszcze nie wie, że ma być szczęśliwy![]()
Jest fantastyczny, ma taki wyraz pysia, że wciąż mam ochotę go przytulać.
Joasiu dziękuję bardzo.
Dziewczyny zrobiłyście wielką robotę
Marzenia11 pisze:Przepraszam że zapytam, ale gdzie ta szczęsliwa 7 trafiła???? Jestem w bardzo pozytywnym szoku![]()
![]()
![]()
![]()
Jeden malec do bona 46![]()
![]()
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:Przepraszam że zapytam, ale gdzie ta szczęsliwa 7 trafiła???? Jestem w bardzo pozytywnym szoku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biały do Paulinki, reszta do pani Hani. Wiem tylko że wstępnie zostały zdiagnozowane przez weta.
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:Przepraszam że zapytam, ale gdzie ta szczęsliwa 7 trafiła???? Jestem w bardzo pozytywnym szoku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biały do Paulinki, reszta do pani Hani. Wiem tylko że wstępnie zostały zdiagnozowane przez weta.
a to osoby z forum czy spoza? I wielkie podziękowania dla wszystkich dtów i dsów![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:Przepraszam że zapytam, ale gdzie ta szczęsliwa 7 trafiła???? Jestem w bardzo pozytywnym szoku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to osoby z forum czy spoza? I wielkie podziękowania dla wszystkich dtów i dsów![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osoby spoza forum.
bona_46 pisze:Maluch przespał całą noc bardzo spokojnie.
Wybrał sobie miejsce za kanapą na kocyku.
Jest bardzo cichutki. Jeszcze nie słyszałam, żeby się odezwał.
I ta jego minaCasting do Shreka ma wygrany jak w banku
![]()
Dostał robocze imię Bambi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości