BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2012 22:27 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

dzięki Elu :D

dobrej nocy kochani :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 14, 2012 10:37 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Smoczuś zjadł troszkę wołowinki ,odrobinę bo boję się o brzusio.
Reszta nie chciała tz. małe nie chciały , duże z przyjemnością pożarły :wink:

Nystatynę muszę podawać jeszcze caly tydzień ,żeby było równe 3 tyg. leczenia.
tak samo Lakcid .
Na szczęście leczenie postawiło drani na nogi ,na tyle żeby od rana demolować mnie i mieszkanie :lol:

Z Bają jeszcze nie byłam u weta ,padał deszcz ,a my na rowerku to dupy by zmokły :wink:

Teraz wszystko śpi ,tylko Tytek okupuje moje kolana i śpiewa :1luvu:

Kropcia u nasady ogona ma bardzo dużo krostek skąd? dlaczego? :roll: przychodzi żeby ją czochrać lub czesać,sprawia jej to wyjątkową przyjemność .

3 dni nie mieliśmy gazu :evil: znów ktoś łychą zawadził w ziemi i uszkodził :twisted:

Zimno ,szybko mija to lato ,jak życie :cry:
za czym nauczymy się nim cieszyć ,czerpać wszystko co najlepsze to już najlepsza część za nami.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 14, 2012 21:32 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

wiem już że Smoku nie powinien jeść surowej wołowiny ,kupsko rzadkie i strzelające :|

Teraz BB wskoczyla na stół prosto w miskę z suchym ,rozprysło się wszystko po mieszkaniu :crying:

patrzy na mnie pytająco czego się babo czepiasz :twisted: ubije i już :evil:

psy już zadekowane w łóżku ,koty zaczynają życie :wink: tylko dziś nie będą miały na co polować ,pada deszcz i fruwajki nie wlatują przez okno.

z przyjemnością położę się do łóżka ..po północy jak leki zapodam :mrgreen: ale jutro wielkie lenistwo :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 14, 2012 21:55 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

gdzieś sobie poszliście :?: wszyscy :?:
dobrej nocki. :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2012 0:08 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Jestem! Kolorowych i spokojnych :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Śro sie 15, 2012 6:57 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

ja wczoraj padłam, a dzisiaj jestem, miałam dłużej pospać i obudziłam sie o 7.30.
Miłego dnia :D może chociaż dzisiaj nie będzie padać, a lata szkoda :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro sie 15, 2012 8:07 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

witam i ja tym razem z Nałęczowa :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sie 15, 2012 9:02 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

WITAM KOCHANI.
pogoda paskudna ,lato znów byle jakie ,albo chcą nas upiec albo zamrozić :lol:
Limku ,jak jest w Nałęczowie ? jaką macie pogodę ? zdjęcia będą ? pięknie proszę .Obrazek

Wczoraj wieczorem Mala Lili pierwszy raz zjadła normalną karmę tz. Animondę z saszetki.
Jadła mało nie pękła :ryk:
Czyli już będzie taniej :ok:
Nadal za conva mleczko dała by się pokroić :wink: dźwięk uderzania łyżeczką o szklankę wyrywa ją z najgłębszego snu :kotek:

Trojaczki robią w domu totalną rozpierduchę ,to nie do uwierzenia co one wyczyniają ,w jakim tempie się przemieszczają i jakie dźwięki wydają ,zastanawiam się tylko czemu tak od świtu :roll:
Teraz nareszcie padły ,ja chętnie zrobię to samo :wink:

Miałam 3 kandydatów do KV ,Lidkę ,Jokota i Boo....wiem że Lidka nie ma szans ,dobrzy ludzie już ją zjedli :? Lidko jest mi bardzo przykro :cry:
Wybrałam więc Jokota ,bo znam część tych ludzi i wiem z jakim zaangażowaniem robią czystkę w mieście .
Nie mówiąc o tym że mi również pomogli w sterylizacji itp.

a teraz zjadła bym coś słodkiego 8) ale nie mam nic :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2012 9:33 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

dorcia44 pisze:a teraz zjadła bym coś słodkiego 8) ale nie mam nic :twisted:

Ja też nie mam :twisted: A miałam kawałek sękacza. Ale straciłam. Ukradli mi. Pogryźli. Rozwlekli po przedpokoju. Kocia banda. :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 15, 2012 9:36 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

wytłuc ,wytępić ,przegonić szkodników :twisted:

ciekawa jestem jak smakuje sękacz taki prawdziwy ,kręcony hmmm miesiącami czy też tygodniami :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2012 10:23 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Taki prawdziwy to jadłam raz w życiu. Był pieczony, o ile się nie mylę, w Sejnach. Smakował trochę jak kogel-mogel, tyle że w stałej postaci.
W każdym razie bardzo było czuć żółtka, a nie chemiczne dodatki. :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 15, 2012 12:23 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

to ci zazdraszczam :cry: ja nie jadłam nigdy ,tylko słyszałam że smak jest nieporównywalny .
Kogel mogel lubiłam :wink: tata nam robił ,kręcił żółtka z cukrem aż do białości ,nieraz dodawał krople cytryny ...smak z dzieciństwa :1luvu:

muszę się zadowolić smakiem naturalnym ,wsuwam pomidory :mrgreen: ogórki też :wink:

dzwoni do mnie sąsiad ,nie ma pieczywa ratunku ,głód na horyzoncie :!: no i jak w powiedzonku nie da ci ojciec nie da ci matka tego co da sąsiadka :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2012 12:38 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Dorciu, wczoraj cay dzien padało, dzisiaj pochmurnie ale nam i z tym dobrze.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sie 15, 2012 12:43 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

wierzę i jeszcze bardziej zazdraszczam :crying: bawcie się dobrze :ok:
nam też było by dobrze....ale było minęło bezpowrotnie ,mogę grzać się wspomnieniami które niestety wywołują odwrotny skutek :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2012 13:44 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Dorciu mam dla Ciebie słoik tegorocznego miodu z pasieki ze środka lasu, może jak byś jechała do pracy to bym Ci na dworzec podrzuciła, co Ty na to? Bo wiesz jak u mnie z czasem, ciągle brak żeby Cię odwiedzić. Ale jak nie będziesz mogła spotkać się ze mną na dworcu to jakoś Ci dostraczę do domku.
A ja właśnie po raz pierwszy w życiu :oops: upiekłam szarlotkę, tylko tak jakoś mało ciasta mi wyszło a dużo jabłek, nie wiem czy będzie zjadliwa, czekam aż podstygnie

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]