[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2012 22:53 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

No to masz luz... u mnie wszyscy warczą na wszystkich :mrgreen:

Obrazek
Tylko Awanturka nie warczy - po prostu drze japę :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 14, 2012 17:20 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:Poproszę Tzeta o te zdjęcia......ale już nie mam siły. Mam zamówienia na:
a. Brombę wersja letnia
b. owłosionego Wytrzeszcza vel Teodora
c. nieustająco Łysej.
.

Oraz filmik z Maksiem w roli konferansjera :twisted:
Neigh pisze:Nieee zakapiora nieeeeeeeee. Ona nie używa przemocy........no coś Ty:-)

Z bliżej niewyjaśnionych powodów NIKT z nią w konflikty nie wchodzi.
jakoś się nie dziwię - sama bym się nie odważyła :strach:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 14, 2012 18:26 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Nowość:

ALKaida nie wychodzi z pokoju........nie ma po co. WSZYSTKIE persy siedzą u niej......... :ryk:

To sa jednak pogrzane stwory..
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw cze 14, 2012 18:45 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Znaczy co? Robi za duszę towarzystwa? 8O
Czy za ośrodek zainteresowania? :twisted:

OKI

Post » Czw cze 14, 2012 21:30 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Za duszę towarzystwa, poza tym ma udostepniony tzw. ogród zimowy, a pozostała dwójeczka nie.......z prostej przyczyny traktują wybieg żółwia ( duży on ) jak kuwetę.......i leją zółwiowi na głowę. A ja mam dość wymieniania piasku.........tony tam wchodza........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw cze 14, 2012 21:31 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Aaaa.... znaczy, to żółw jest duszą towarzystwa :twisted:

OKI

Post » Czw cze 14, 2012 21:32 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

na to wygląda...........W każdym razie fakt, ze nastał pokoj w rodzinie ma swoje plusy. Jeszcze tylko wmówić Tolce, ze ten kot jest też NASZ i go nie zjadamy.......i będzie luksusik........mam już dosyć sprzątania kurde 3 kuwet.......
+ terrarium żółwia

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 14, 2012 21:35 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Mało... u mnie 5 kuwet + kąt pod łóżkiem, gdzie postanowił robić Kulokot :? Chyba się złamię i 6 dostawię.
Pod łóżkiem, pod poduszką :crying: A dotąd myślałam, że najgorsze miejsce na kuwetę to kuchenny parapet :?

OKI

Post » Czw cze 14, 2012 21:37 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Melka w napadach kłopotów z pęcherzem ( a miewa ) sika...............do suszarki na talerze. Kurna - był czas, że musiałam skasowac, bo ile mozna wymieniać

Życie z kotami do łatwych nie należy. Ale ja takie lubię:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 14, 2012 21:38 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Kotecki kochane nasze :twisted:

OKI

Post » Pt cze 15, 2012 16:20 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Jutro na 9.15 na drugie szczepienie jedziemy
Kupy się całkowicie unormowały, kot przestał warczeć, rujka zatrzymana. Ma już radosnego jeżyka na grzbiecie, i biały podszerstek od przodu. Wygląda jak po chemioterapii, nadal jest taka cherlawa........Znaczy na tle moich kotów

Zestawienie jest nastepujące

Wydatki:

290 zł - wizyta kompleksowa I
hormon - nie wiem ile dopytam

Wpłaty:

80 zł - Oki
30 zł - wiolka06
45 zł Oki

Razem 155 zł

Czyli jak umiem liczyć na razie jest na minusie 135 zł

plus drugie szczepienie + sterylka

Za strzyżenie zapłacił Koci Swiat, wiem ze z tamtej zbiórki Kociego Świata coś tam na sterylkę będzie......

Nooo koty nic nie kosztują. Nic a nic.

Obrazek

Neigh

Post » Pt cze 15, 2012 16:39 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Jak to "cherlawa"? :evil:
Meldowałaś, że dostawiłam całkiem tłustego kotka, a teraz "cherlawa"?! :evil:
Nie głodzić kotka!

Ja już niestety więcej nie pomogę - mam te, tfu-tfu, "syjamki" na moim koncie :(

OKI

Post » Pt cze 15, 2012 21:46 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh, podaj nr konta na pw, zgubiłam!!!

Będzie niewiele, z 50 zł, bo Cześ jest jak worek na kasę.
Hmm...może mammoje poslać do Ciebie?Miałabyś 6 sztuk, mogłyby sabat zrobić.
Łysa by porządziła... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 15, 2012 22:42 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI daj spokoj kobieto, pomogłaś i tak aż za wiele.

Cherlawa jak na moje widzimisie. Jak na kota koczującego pod schodami, nie było źle. Jutro ją zważę u weta.

Kotkins wstrzymaj się pogadam z Kasią - dowiem się jak zbiórka poszła - ile sterylka itp. Muszę Teosia na zęby umówić......
Ale wszystko powoli

Obrazek

Neigh

Post » Sob cze 16, 2012 17:03 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:Jutro ją zważę u weta.
Witam! Ja swoje koty ważę sama. Najpierw wchodzę na wagę solo, sprawdzam wynik, potem biorę kota na ręce i znów odczytuję pomiar. Potem tylko odejmuję netto od brutto i zostaje tara, czyli waga kota. Pozdrawiam.

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

[poprzednia][następna]