Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 9:33 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Bumiś pisze:
smarti pisze:Natychmiast zrozumiałam że jest tam niekochany-a więc w obstawie mojego TŻ-ta, najszybciej jak mogliśmy pojechaliśmy zabrać Sznycka.

dlatego tak lubię tu zaglądać, świadomość, że mama i tata nad wszystkim czuwają i nie pozwolą, aby maluszkom lub trochę większym maluszkom, stała się krzywda napełnia takim spokojem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:roll: :lol:

dzięki :D
te wszystkie swoje tymczaski tak bardzo się pokocha że nie jest się w stanie siedzieć spokojnie jak się wie że nie są szczęśliwe tak jak na to zasługują..

teraz mamy problemik ,bo zadzwoniła pani o Bogdanka do domku wychodzącego.
my odmówiłyśmy że do wychodzących z reguły nie dajemy (czasem dajemy ale u tej pani akurat nie była to jedyna wątpliwość ) , to pani podstawiła koleżankę która, niby dla matki emerytki, więc kotek nie wiadomo gdzie by mieszkał, itp.
spiętrzyłysmy trudności ( powiedziałyśmy że Bogdanek gryzie :mrgreen: :lol: ) więc pani się zniechęciła, ale od razu pojawiła się wątpliwość -ile takich i podobnych podstępów możemy nie zauważyć :strach:

a ja w nocy żeby głaskać Belkę i się nie poruszyć (żeby sobie nie poszła :mrgreen: ), wykrzywiłam rękę tak, ze teraz ledwo mogę nią ruszyć-tak mnie boli :oops: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 10, 2012 9:46 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Apropos podstępów to mnie prześladuje smsami z różnych numerów człowiek chcący kota. Ponieważ numery zmienia, ale stylu smsa nie wiem że to ta sama osoba i nie reaguję. A pozątek był taki:

dostaję smsa (ogłaszam osobno 3 koty): ja w sprawie kota - czy ogłoszenie jest aktualne?
odpowiadam: a w sprawie ktorego kota bo ogłaszam trzy rózne
sms: ale ja chce tylko jednego kota
odpowiadam: dobrze, ale którego?
ponieważ nie mogłam się dowiedziec jakim kotem jest osoba zainteresowana kilka następnych smsów przemilczałam, ale odpowiedziałam na smsa z takim pytaniem: "czy to jest całkowite oddanie kota?"
odpowiedziałam - nie wiem dlaczego, ale to był spontan :mrgreen: "nie, częściowe.. Najczęsciej zaczynam od łap, czasami ogona. Łepek oddaję na końcu bo najczęściej jest chory i trzeba ;leczyc - np. nos z kociego kataru".

Odbiło mi, nie? :ryk: :ryk: :ryk:
najgorsze jest to, ze nie zniechęciło to (jak się okazało) pana do dalszego drążenia tematu z róznych numerów telefonów. Po ok. 20 smsach napisał, że chodzi mu o czarnego kotka.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 10, 2012 9:47 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Smartuś, jak oblecisz pięterko, nakarmisz, sprzątniesz to już rękę tak rozruszasz że przestanie boleć :mrgreen:
skąd ja znam takie spanie...

Bogdanek gryzie :ryk: :evil: a to dobre :piwa:
swoją drogą to właśnie dlatego nie oddałabym żadnego tymczaska,no bo skąd wiadomo na ile ludzie mówią prawdę :?:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro paź 10, 2012 9:48 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

smarti pisze:

a ja w nocy żeby głaskać Belkę i się nie poruszyć (żeby sobie nie poszła :mrgreen: ), wykrzywiłam rękę tak, ze teraz ledwo mogę nią ruszyć-tak mnie boli :oops: :ryk:

miłość wymaga poświęceń :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro paź 10, 2012 9:54 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Do mnie, kiedy leżę w łóżku, przychodzi Pixio, układa się obok pod kołdrą i zaczyna ugniatać - z pazurkami.
Kiedyś starałam się przytrzymywać mu łapki, ale teraz niech ugniata, on jest taki podobny do Pedra :cry:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 10, 2012 10:03 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

JolaJ pisze:Smartuś, jak oblecisz pięterko, nakarmisz, sprzątniesz to już rękę tak rozruszasz że przestanie boleć :mrgreen:

swoją drogą to właśnie dlatego nie oddałabym żadnego tymczaska,no bo skąd wiadomo na ile ludzie mówią prawdę
:?:

..no właśnie...i trafi się taka JolaJ :mrgreen: ..po co ja Jej oddałam "moją " Buri :?: :?: :?: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro paź 10, 2012 10:10 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

wiecie co-wróciłam, zachorowałam, teraz jeszcze ta ręka ! ale trzeba wziąć się w garść !
postanowiłam zrobić wreszcie porządek na pierwszej stronie-( mam nadzieję że dam radę popatrzeć w oczy Smartinkowi :roll: )
- i wziąć się ostrzej do roboty..
w weekend ma przyjechac jakiś totalny niejadek,który nie je jak mu się miski nie podstawi bo nie widzi :( i chyba jakis zapasiony który nie daje rady w schronie..

cieszę się że wciąż tu jesteście :1luvu: , mimo że ostatnio mnie taki marazm dopadł.. :oops:

ale już się biorę w garść :ok:

smarti

Post » Śro paź 10, 2012 10:24 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

smarti pisze:
JolaJ pisze:Smartuś, jak oblecisz pięterko, nakarmisz, sprzątniesz to już rękę tak rozruszasz że przestanie boleć :mrgreen:

swoją drogą to właśnie dlatego nie oddałabym żadnego tymczaska,no bo skąd wiadomo na ile ludzie mówią prawdę
:?:

..no właśnie...i trafi się taka JolaJ :mrgreen: ..po co ja Jej oddałam "moją " Buri :?: :?: :?: :ryk:

przecież ostrzegałam że to pijaczka, koty głodne, skołtunione...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro paź 10, 2012 10:26 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

smarti pisze:wiecie co-wróciłam, zachorowałam, teraz jeszcze ta ręka ! ale trzeba wziąć się w garść !
postanowiłam zrobić wreszcie porządek na pierwszej stronie-( mam nadzieję że dam radę popatrzeć w oczy Smartinkowi :roll: )
- i wziąć się ostrzej do roboty..
w weekend ma przyjechac jakiś totalny niejadek,który nie je jak mu się miski nie podstawi bo nie widzi :( i chyba jakis zapasiony który nie daje rady w schronie..

cieszę się że wciąż tu jesteście :1luvu: , mimo że ostatnio mnie taki marazm dopadł.. :oops:

ale już się biorę w garść :ok:

dasz radę, jesteś twarda :!: :ok:

jesteśmy i będziemy :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro paź 10, 2012 11:35 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Smarti, łatwo nie będzie, ale dasz radę.
Ja też patrzę na moje kocie Aniołki, chociaż łzy się kręcą w oczach :cry:

Erin

Post » Śro paź 10, 2012 19:11 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Iwonko, pięknie zrobiłaś pierwszą stronę :( i pożegnałaś Smartusia[*]
Serce mi pęka gdy patrzę na Jego ostatnie zdjęcie. Nie mogę :cry:
To niesprawiedliwe.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro paź 10, 2012 19:33 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

JolaJ pisze:Iwonko, pięknie zrobiłaś pierwszą stronę :( i pożegnałaś Smartusia[*]
Serce mi pęka gdy patrzę na Jego ostatnie zdjęcie. Nie mogę :cry:
To niesprawiedliwe.

oj,Joluś-dotąd nie potrafiłam zajrzeć na tę stronę...tam tyle Jego zdjęć...był takim cudownym kotusiem...
dlatego był taki bałagan i wszystko nieaktualne...

jeszcze muszę uzupełnić post "kotki w ds-ach" ale nie umiem zmniejszać zdjęć-
czy ktoś powie mi jak zmniejszać fotki z rozmiaru tego większego do tego co go mam w "kotkach w ds-ach" ?

smarti

Post » Śro paź 10, 2012 19:42 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Spróbuj przez imageshack'a, wybierając przy ładowaniu fotki rozmiar 320x240.

Erin

Post » Śro paź 10, 2012 20:11 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

Tak, tak i koniecznie pamiętaj o swojej Burisi u JoliJ :D
no i najpiękniejsze zdjęcie mojej Księżniczki wstaw.

Ze zdjęciami nie pomogę bo sama nie umiem zamieszczać tu fotków :oops:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro paź 10, 2012 21:20 Re: DT Smarti 9 - ...i po urlopie...

spróbuję :D

zobaczcie jakie cudeńko ukradłam..

Obrazek

( w sensie zdjęcie ..)

smarti

[poprzednia][następna]