K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 11:37 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

queen_ink pisze:Kupię od Ciebie jedno z tych 10 jakby co.

Donia dzisiaj lepiej, sama ładnie zjadła.

Błagam o tymczas dla niej. Ja naprawdę nie mogę.

Przesyłka tych 10 sztuk to 15 zł, raczej masakra :(
Podejdę dziś do weta i zobaczę, może to najszybszy i najtańszy sposób. Wtedy dam znać.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro gru 21, 2011 13:10 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Annazoo pisze:
Tweety pisze:Ania, na kociarni jest

Ale ten kociarniany był wkładany kotom do pyszczka różnistym, to trochę się lękam używać, by czegoś moim nie przynieść...
W najgorszym razie kupię opakowanie 10 sztuk i część wystawię na bazarku. Tylko czy mi przesyłka przyjdzie przed świętami, wątpliwe...
Na szczęście 2 osoby szukają u siebie, mam nadzieję, że któraś znajdzie, uf uf :)
Zapytam też u lokalnego weta, może ma.
Dzięki!

tam jest zawsze odkażany, inaczej wszystkie operacje z rękawiczkami, osobnymi łopatkami itp mozna by było wsadzić w buty, w domu wystarczy zanurzyć we wrzątku . Ale nie ma przymusu :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 21, 2011 13:28 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Tweety pisze:
Annazoo pisze:
Tweety pisze:Ania, na kociarni jest

Ale ten kociarniany był wkładany kotom do pyszczka różnistym, to trochę się lękam używać, by czegoś moim nie przynieść...
W najgorszym razie kupię opakowanie 10 sztuk i część wystawię na bazarku. Tylko czy mi przesyłka przyjdzie przed świętami, wątpliwe...
Na szczęście 2 osoby szukają u siebie, mam nadzieję, że któraś znajdzie, uf uf :)
Zapytam też u lokalnego weta, może ma.
Dzięki!

tam jest zawsze odkażany, inaczej wszystkie operacje z rękawiczkami, osobnymi łopatkami itp mozna by było wsadzić w buty, w domu wystarczy zanurzyć we wrzątku . Ale nie ma przymusu :)

No fakt :) To dzięki za propozycję, ale kociarnię mam daleko, najpierw spróbuję wydobyć z innych źródeł :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro gru 21, 2011 20:03 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Do kociarni przyjechały Kapsel i Strong, siedzą w jednym dogu. Strong trochę syczy, ale jest łagodny.
Seniorzy nadal załatwiają się z góry, więc jutro niestety powrót za kraty. :( Ale za to wypuszczę Grzebyka, bo już jest ok.

Wiadomo, kiedy idzie Mamert?
Ostatnio edytowano Śro gru 21, 2011 20:04 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 21, 2011 20:04 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Obrazek

miszelina

Post » Śro gru 21, 2011 21:12 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

miszelina pisze:Do kociarni przyjechały Kapsel i Strong, siedzą w jednym dogu. Strong trochę syczy, ale jest łagodny.
Seniorzy nadal załatwiają się z góry, więc jutro niestety powrót za kraty. :( Ale za to wypuszczę Grzebyka, bo już jest ok.

Nikt się ze mną nie kontaktował.
Sanocka Donaty nie przyjmie :(
W Hyraksie może zostać do soboty.
Nie mam kompletnie pomysłu, gdzie ją dać.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro gru 21, 2011 21:26 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

queen_ink pisze:
miszelina pisze:Do kociarni przyjechały Kapsel i Strong, siedzą w jednym dogu. Strong trochę syczy, ale jest łagodny.

Ja niestety pomoc nie mogę. A Dobry Wet by jej nie przyjął?
Obrazek

miszelina

Post » Śro gru 21, 2011 22:15 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

miszelina pisze:
queen_ink pisze:

Tam jeszcze nie pytałam.

queen_ink

Post » Śro gru 21, 2011 22:50 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

queen_ink pisze:
miszelina pisze:
queen_ink pisze:

Tam jeszcze nie pytałam.

to cholernie przygnębiające, że mała nie będzie już miała szansy choć kilka dni/tygodni/miesięcy(?) przeżyć w normalnym domu z człowiekiem przy boku :cry:

ale wiem też jak trudno będzie znaleźć dla niej tymczas- bez kotów, z kimś kto się nie przestraszy jej stanu i tego co nastąpi, a także będzie mógł jej poświęcić wystarczająco czasu...
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw gru 22, 2011 9:51 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Donia w miarę. Nie bardzo chce jeść i trzeba ją dokarmiać, co nie jest niczym dziwnym przy chorej wątrobie. Poza tym jest ożywiona i kontaktowa.
Wet. mówi, że nie musi być bez kotów, izolacja w osobnym pomieszczeniu i mycie rąk wystarczy.

queen_ink

Post » Czw gru 22, 2011 10:06 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Z innej beczki: na fb na tablicy AFN przy zdjeciu Mamerta ponownie wpisala sie Senka, chce go dzisiaj odwiedzic. Nie moge do nie wyslać wiadomosci, nie mam jej telefonu. Coś mi sie przestaje to wszystko podobać.....
Obrazek

miszelina

Post » Czw gru 22, 2011 10:17 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

miszelina pisze:Z innej beczki: na fb na tablicy AFN przy zdjeciu Mamerta ponownie wpisala sie Senka, chce go dzisiaj odwiedzic. Nie moge do nie wyslać wiadomosci, nie mam jej telefonu. Coś mi sie przestaje to wszystko podobać.....

nie wiem dlaczego nie kontaktuje się z Asią :roll:

Co raz mniej czasu aby znaleźć coś dla Doni :(
Karaluch bierze na Święta Sandała z połamanym kręgosłupem, chłopak jest do wyciskania. Nie mam sumienia poprosić ją jeszcze o Donię.
A po Świętach? Queen-ink dasz radę ją wziąć do siebie czy nadal jesteś na walizkach?

Tweety

Post » Czw gru 22, 2011 12:34 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Sandał nie żyje :cry: :cry: :cry:

Tweety

Post » Czw gru 22, 2011 13:02 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Tweety pisze:Sandał nie żyje :cry: :cry: :cry:

Co się stało? :cry:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

[poprzednia][następna]