Na stronie 1 wstawiłam rozliczenie za Garfiego (jeszcze niepełne, gdyż nie pamiętam ile w zeszycie jest zapisane za 1 wizytę - odpchlenie, odrobaczenie, biochemia - cukier, profil nerkowy, wątrobowy)
- kastracja 30.01. - 70zł
- I dawka felisvac 1.02. - 40 zł
- II dawka felisvac będzie 15.02 - 40 zł
Jeśli ktoś z podczytujących wątek zwyrodnialców, kibicujących nam i przede wszystkim

, chce się dorzucić do któregoś z zabiegów Garfiego, albo np. zrobić bazarek - wielkie dziękować
------------------------------------------------------------------------------------------
Byłam dziś z Tadeo w mojej lecznicy i fajnie bo akurat trafiłam na dr Zalew., którego ogromnie cenię i ufam niemal bezgranicznie
Odrobaczę młodego ponownie - Optivermin 1/2 tab ( przez 3 dni )
Dostał jakąś karmę dla alegrików pokarmowych i na atopowe zapalenie skóry (Pro-vet, Hyper Sen) nigdy nie widziałam takiej karmy. Jak ją wygooglowałam wyskoczyły mi jakieś czeskie strony

Ma jeść tylko to. Dziś w nocy wszystkie włamały się do składziku i wyjadały w nocy karmę

Banda Drombo

Na uspokojenie CalmAid na min 2 tyg., docelowo dłużej.
- Pchły i uczulenie na pchły wyeliminowaliśmy
-grzybica (raczej nie, ale jest po II dawce felisvaca tydzień temu. robienie wymazu po szczepionce jest bez sensu więc musimy czekać ).
Pozostaje:
-alergia pokarmowa
-tło nerwowe
-pasożyty (optivermin powinien załatwić sprawę)
Uznaliśmy z TŻem , że Tadeo się wylizuje, iska - obstawiam alergie pok., albo tło nerwowe