DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 25, 2011 12:57 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

smarti - a co z yuką?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 25, 2011 13:08 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

Marzenia11 pisze:smarti - a co z yuką?

wyemigrowała do sklepu :ryk:

Marzeniu-przeczytałam że we wrześniu do domków poszły nam 4 kicie,w pażdzierniku 6 kiciów a w listopadzie już 8 kiciów!!
Jak tak dalej będziesz szaleć to w grudniu nie nastarczymy kiciów dla domków :surprise: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 25, 2011 13:19 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

A mi w listopadzie wyszło 7 - bo Buranii nie liczę.
No i sama sobie pomyslałam, że już są marne szanse na pobicie tego rekordu w grudniu :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 25, 2011 13:21 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:smarti - a co z yuką?

wyemigrowała do sklepu :ryk:

Marzeniu-przeczytałam że we wrześniu do domków poszły nam 4 kicie,w pażdzierniku 6 kiciów a w listopadzie już 8 kiciów!!
Jak tak dalej będziesz szaleć to w grudniu nie nastarczymy kiciów dla domków :surprise: :ryk: :ryk: :ryk:

Niebezpiecznie jest pisać takie rzeczy na miau, bo bardzo szybko możesz się dokocić ;) :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 25, 2011 13:48 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

Marzenia11 pisze:A mi w listopadzie wyszło 7 - bo Buranii nie liczę.
No i sama sobie pomyslałam, że już są marne szanse na pobicie tego rekordu w grudniu :wink:

Marzenia-w listopadzie domków znalazło się 8 bo co-miałybyśmy nie liczyć fantastycznego domku Pana Jacka?

zresztą jak Pan Jacek znowu zatęskni za kiciem to znajdziemy Mu taką co to lubi ludzia a nie lubi innych kiciów :mrgreen:

a że Burania miała fanaberię zostać jednak razem z Kulką to insza inszość :mrgreen:

Gibutku-toć się już na tę okoliczność dokociłam w liczbie 9-ciu sztuczek! Na razie wystarczy-wiem juz że będę mogła na pewno wyjechać na dłużej po N.Roku, a więc teraz muszę pod tym kątem wstrzymać się z przyjęciami tak aby do lutego mi znowu kicie poszły-bo nie mogę za dużo na głowie zostawić Kamilowi.
Poza tym mój TŻ zapragnął dać DT braciszkowi Śnieżki :D który ze schronu nie ma szans znależć domku..

mam jeszcze tylko pewne kicie z pewnego strasznego miejsca na oku, (ale jeszcze czy to w ogóle wyjdzie) i to na razie byłby koniec..

lecę do obrządku-przedwczoraj na krople do oczu i na waciki itp pierdółki dla Paluszków poszło mi 200 zeta :D ( Kasia-nie chcę zwrotu-co to to nie :mrgreen: :ryk: )
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lis 25, 2011 14:18 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

Nonono, widzę że Promyś wziął sobie do serduszka nowy adres i teraz prawdziwy z niego gangsta king 8)
Od IRY przyjechał do W-wy, to teraz będzie damasznyj tierrorist w kwestii michy :lol:
A Państwo super są, Pan to widzę będzie miał kompana w domu :wink:
Jutro wyślę kilka fotek z wizyty plus trochę moich starszych, żeby Duzi Księciunia mieli na pamiątkę.

A co do :piwa: to niech Szefowa Smarti zarządzi, ja się dostosuję :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 25, 2011 14:51 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

I gdzie som wsie?
Znowu pijecie? :lol:

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 17:26 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

smarti pisze:Jus !! jak mogłaś :mrgreen: :piwa: 8O 8O 8O

:) nic sie nie martwcie :) wino stoi w magazynie w zamknietym kartonie :) im starsze tym lepsze :P
A tak powaznie to zwyczajnie zapomnialam mimo, ze u Marzeni bylam juz dwa razy :oops: slaby ze mnie kurier :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lis 25, 2011 17:39 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

A gdzie reszta towarzystwa?
Pijecie już czy jak?
Cisza jak makiem zasiał.

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 20:37 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

Ja tam piję już dawno :D na wzór słynnych chirurgów :lol: po kielichu lepiej zastrzyki idą :mrgreen:

Jus-znowu chcesz głodzić moje koty :evil: nie dość że nie dbasz o regularne alkoholizowanie się Marzeni to jeszcze zwierzętom żałujesz :mrgreen: ...bo Ty zła kobieta jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Pt lis 25, 2011 20:53 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

smarti pisze:Ja tam piję już dawno :D na wzór słynnych chirurgów :lol: po kielichu lepiej zastrzyki idą :mrgreen:

Jus-znowu chcesz głodzić moje koty :evil: nie dość że nie dbasz o regularne alkoholizowanie się Marzeni to jeszcze zwierzętom żałujesz :mrgreen: ...bo Ty zła kobieta jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Powiedzmy, ze dbam o zdrowie Marzeni i o linie Twoich kotow :)) przyjedz jutro samochodem a wszystko dostaniesz :)
I jeszcze tylko sie pochwale, ze dzisiaj podarowalismy z TZem dwa duze worki 15kg royala dla pieskow ,ktore urodzily sie w krzakach. Mamy nadzieje na szybkie domki!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lis 25, 2011 20:58 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

Jus87 pisze:
smarti pisze:Ja tam piję już dawno :D na wzór słynnych chirurgów :lol: po kielichu lepiej zastrzyki idą :mrgreen:

Powiedzmy, ze dbam o zdrowie Marzeni i o linie Twoich kotow :)) przyjedz jutro samochodem a wszystko dostaniesz :)
I jeszcze tylko sie pochwale, ze dzisiaj podarowalismy z TZem dwa duze worki 15kg royala dla pieskow ,ktore urodzily sie w krzakach. Mamy nadzieje na szybkie domki!

Jus i TŻ Jus :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ok , raczej przyjadę samochodem w takim razie :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Pt lis 25, 2011 22:32 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

Raczej przyjedź autem, bo będziesz miała śnieg do zabrania :wink:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob lis 26, 2011 0:25 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

alareipan pisze:Raczej przyjedź autem, bo będziesz miała śnieg do zabrania :wink:

...tak jak by go u mnie było mało....

Obrazek Obrazek

dziś na wizycie w gab u dra.Garncarza były:

Krówka,
Śnieżka,
Figa i
Diego.

dostałam tonę recept,którą to tonę recept zamieniłam odpłatnie na tonę kropli,którą to tonę kropli,wraz z zastrzykami i tabletkami właśnie skończyliśmy podawać...zeszło się nam,bagatela...2godz 40min :roll: ..mój mąż szedł za mną "na ostatnich nogach"...

ostatnio Pani Doktor która była u nas z Alareipan stwierdziła że "do takiego szpitalika to powinnam mieć pielęgniarkę do pomocy"

czy ktoś chetny :?: :D

smarti

Post » Sob lis 26, 2011 0:28 Re: DT Smarti 7- Promyś gwiazdorzy w swoim domku !

I co o Krówce powiedział?
Bo tak myślę o ogłoszeniach...

Marzenia11

[poprzednia][następna]