Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 12:49 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Piękne i pięknie, że im się układa życie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 25, 2011 13:01 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Ale przytulaski... :love: :love: :love:
czy nosek ciemniejszy od konsumpcji, czy taki pointek?
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie wrz 25, 2011 13:11 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Witam,

Cieszę się z pomyślnych wieści. :)
Zdjęcia super.
Jak widać nawet po najczarniejszej z czarnych nocy wciąż jeszcze wstaje dzień...
Pozdrawiam.
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Nie wrz 25, 2011 13:40 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

ślicznoty :1luvu:
Niech Wam się wiedzie dziecinki :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 25, 2011 13:41 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Basiu, ogłoszenia dla Rozalki i dorosłej tri poszły.
Becia, pozwoliłam sobie skorzystać z treści ogłoszenia, które zrobiłaś na tablicy.
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 25, 2011 18:24 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

po_prostu_kaska pisze:Poniżej zdjęcia od Sebastiana. Można się zachwycać :mrgreen:

Sasha w nowym domu :)

Obrazek

Obrazek

Inka w DT :)

Obrazek

Obrazek

Mam nadzieję,że Pani Ola podczytuje ...więc napiszę tylko..że bardzo dziękujemy , to ogromna pomoc dla tych zwierząt i szansa na normalne życie..
Jeśli uda się zrobić Ince więcej fotek, w pełnej krasie to poprosimy..do ogłoszeń jak znalazł.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie wrz 25, 2011 18:36 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Kasiu dzięki za ogłoszenia dla dziewczynek.Oczywiście kolor nosków ,buzi i nie tylko jest od jedzenia.Dzieci niedomyte jeszcze nie bardzo umieją a wzorców brak bo moje dorosłe całkowicie je ignorują i nie myją.Miałam dzisiaj fajny telefon od pani Kasi z Warszawy w sprawie dt dla maluszków.Maluchy po konsultacjach z dziewczynami z forum które miały takie maleństwa zostaną u mnie jednak,ale może inne dostaną szanse.Fotki Saszy i Inki niesamowita,metamorfoza zupełna.Olu ,Sebastianie dziękuję. :1luvu: Nie było mnie dzisiaj w domu kilka godzin ,maluchy takie stęsknione ,że jestem cała w kotach od szyi po stopy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie wrz 25, 2011 18:39 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

horacy 7 pisze:Kasiu dzięki za ogłoszenia dla dziewczynek.Oczywiście kolor nosków ,buzi i nie tylko jest od jedzenia.Dzieci niedomyte jeszcze nie bardzo umieją a wzorców brak bo moje dorosłe całkowicie je ignorują i nie myją.Miałam dzisiaj fajny telefon od pani Kasi z Warszawy w sprawie dt dla maluszków.Maluchy po konsultacjach z dziewczynami z forum które miały takie maleństwa zostaną u mnie jednak,ale może inne dostaną szanse.Fotki Saszy i Inki niesamowita,metamorfoza zupełna.Olu ,Sebastianie dziękuję. :1luvu: Nie było mnie dzisiaj w domu kilka godzin ,maluchy takie stęsknione ,że jestem cała w koyach od szyi po stopy.

Basiu, jeśli domek fajny to wspaniale,tym bardziej że masz kogo tam ulokować...
Ale czy to coś pewnego? Ta Pani się zdecyduje na innego kota?a może kilka ?
super by było... :piwa:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie wrz 25, 2011 18:41 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Uważam,że decyzja jest słuszna.Ta o nie wysyłaniu maleńtasów.Są za małe,za słabe na podróż. I tak życie dało im w kość na starcie.A każda zmiana może im jeszcze dokopać.
Będzie ok.Zobaczysz. :ok:

Może DT zgodzi się na inne maleńtasy. Nie takie małe.Tak zrobił " nasz " DT z Zabrza.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 25, 2011 18:52 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

ASK@ pisze:Uważam,że decyzja jest słuszna.Ta o nie wysyłaniu maleńtasów.Są za małe,za słabe na podróż. I tak życie dało im w kość na starcie.A każda zmiana może im jeszcze dokopać.
Będzie ok.Zobaczysz. :ok:

Może DT zgodzi się na inne maleńtasy. Nie takie małe.Tak zrobił " nasz " DT z Zabrza.

:ok:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie wrz 25, 2011 19:04 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Pani Kasia ma napisać wiadomość ponieważ uprzedziłam o chorobach wirusowych jakie u nas są.Nie chcę nikogo narażać jeżeli ma inne koty musi mieć możliwość izolacji na początku i przede wszystkim świadomość.Ja kiedyś za niewiedzę zapłaciłam najwyższą cenę więc uczciwie wszystko mówię.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie wrz 25, 2011 19:30 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Z innej beczki...
Na fb w profilu Grupy jest album ze zdjęciami, wzięłam opisy z wątku..
Jednak nie umiemy udostępnić poza grupę. :(
Czy jest inna możliwość oprócz udostępniania linku do albumu na swojej tablicy?
Przy okazji, można wrzucać do tego albumu też fotki oraz jeśli ktoś na ochotę tworzyć kolejne.. :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie wrz 25, 2011 19:35 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Sasza i Inka wyglądają cudnie :1luvu: W ogóle koty wzięte ze schronu w domowych warunkach po prostu rozkwitają :ok:
Basiu, mam nadzieję, że niedługo znajdziesz troche czasu aby nas odwiedzić. Yuki cały czas rośnie w... boczkach :)
Chciałabym abyś zobaczyła na jakiego dorodnego kocurka wyrósł Twój tymczas :kotek:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Nie wrz 25, 2011 19:58 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Byłam dziś u Małego Mru, zdjęcie jest w wątku Fasolki.
Zawsze będę go kochać. Jest szczęśliwy w domu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 25, 2011 20:05 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

MalgWroclaw pisze:Byłam dziś u Małego Mru, zdjęcie jest w wątku Fasolki.
Zawsze będę go kochać. Jest szczęśliwy w domu.

Kolejny dowód na to, że warto :ok:
Widziałam zdjęcia Mru :)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]