dorotak97 pisze:Niedzielny poranek bardzo miły

Od rana zbieram glistowe kupy Pumci.
Zafajdoliła dywanik łazience oraz cały balkon.Wprawdzie stworzenia martwe,ale dałam pyrantelum.Coś jeszcze podawać?
Dorotko na razie pyrantelum wystarczy za 10dni czymś powtórz i jeśli jeszcze masz czarny orzech to daj to przez jakiś czas jak brakuje to dowiozę. Powinnaś podać swoim kot też coś na odrobaczanie. U mnie za każdym razem jak przyjeżdża nowe kocie towarzystwo to wszystkie moje idą do odrobaczania
Dorotko i mam do przekazania pozdrowienia od Rózi- dzisiaj spotkałam tą kotkę z jej opiekunką w Sano była na zdjęciu szwów po sterylizacji. Państwo nią zachwyceni. No i mam pamiątkę po Rózi bo zostałam przez nią zgryziona

-przyszła z kicią starsza Pani i chciała jeszcze pokazać coś na kici jakiś strupek, wzięłam odważnie kicię na ręce, a on zęby w jedną rękę potem w drugą i na koniec jeszcze raz w tą samą rękę- boli do tej pory. Także kicia jest kochana przez wszystkich ale charakterna jest strasznie

Pani powiedziała, że ona tak ma. Przepraszała, że mnie nie uprzedziła. Mam nadzieję, że szybko się zagoi