Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 13:50 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Ja liczyłam, że uda mi się pojechać w ostatni weekend do schronu... a gdzie tam, byłam w pracy :evil:
W tym tygodniu zaś siedzę dla odmiany w pracy.

Więc jeśli będziesz jechać jakoś przez Dolinkę Służewiecką, to mogę Ci podrzucić ze dwie torby gazet...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob paź 08, 2011 0:30 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Dużo dobrych wieści :D Za adopcje najmocniejsze :ok: :ok: I oby Minutka nie zaszczała nowego Domu :ok: :ok: I oby Sznycel polubił swój nowy Dom i pieski :ok: :ok: I za Palikota szczególne, bo mam do niego słabość :oops: :ok: :ok:

Jutro Jacuś Grzybek ma kastracje. Trzymajmy kciuki :ok: :ok:

Zaktualizowałam finanse u mnie... w końcu :oops: Dziękuję Dagmarze-oldze, Miodalik, Lanua i Kropie za bazarki i wszystkim na tych bazarkach kupujących! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I na tydzień się żegnam - CZAS NA URLOP 8) W razie pilnych spraw jestem pod sms-ami.

monia1 pisze:I ZNÓW SĄ BRAKI W GAZETACH CZARNOBIAŁYCH DO SZAF I MAŁYCH KOCIAKÓW.
RÓWNIEZ ZACZYNAJĄ BYC BRAKI W SZMATKACH DLA KOCIAKÓW BO DO SAL JESZCZE KOCE SIE ZNAJDĄ. :kotek:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob paź 08, 2011 6:40 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Dziewcznki, zgłosiłam nas do KV. Zaraz poprosze o uaktualnienie banerka.
Wstawiajcie treści agitacyjne w podpisy!
Póki co w glosowaniu idzie nam słabo... :(

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob paź 08, 2011 16:06 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Benerek do głosowania:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133887][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KWzP.jpg[/img][/url]

:ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob paź 08, 2011 18:42 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

głos oddany
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob paź 08, 2011 19:50 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

mój tez 8)
i banerek wzięty
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Sob paź 08, 2011 21:47 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

viewtopic.php?f=1&t=134108
wątek Xeny.
Podnosimy, cioteczki!!!

magaaaa

Post » Nie paź 09, 2011 16:49 Re: Cudowna szylkrecia Sówka tak długo już czeka na dom...

Informuje że poszły dziś do super fajnych świadomych domów: Xena, Wojtek i Łatek spod kalóryfera!:)więcej napisze jak będę pod internetem:)
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Nie paź 09, 2011 17:15 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

:ok:

I jeszcze Lalka co miałaś jej wczoraj zdjęcie zrobić. Czyli pingwinia z połową białego ogona.
A Kasztanek w końcu poszedł?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie paź 09, 2011 17:29 Re: Cudowna szylkrecia Sówka tak długo już czeka na dom...

Tak, lalka, poszła na dokocenie a kasztanek jako jedynak:)
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Nie paź 09, 2011 19:52 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

zapraszam na kubeczkowy bazarek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=134144
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie paź 09, 2011 20:07 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

magaaaa

Post » Nie paź 09, 2011 22:06 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Dziewczyny, dobra robota! dzięki za bycie na P., dostarczanie transportów rzeczy co to się w piwnicy nie mieszczą ;) zakładanie wątów, robienie bazarków. Jesteście niezastąpione.

Fajnie, że adopcje są, niedługo zacznie się znowu gorszy okres więc bierzemy się do roboty!

Dzieciaki, które są w pokoju adopcyjnym trzeba umieścić w domach przed zimą :mrgreen:
A mamy kilka przypadków wymagających. Nie to co piękne, młode i miłe ;)
Wiem, że "każda zmora znajdzie kogo trzeba"- inaczej nadal mielibyśmy w PA niewyadoptowalnych choćby Hrabiego, Freona czy Gwarka (zwanego przepychaczem 8) ), ale nic nie zrobi się samo :)

PILNI!!

:arrow: MIEDNICA
Obrazek
:arrow: Kotka prawdopodobnie wolnożyjąca, która trafiła do schronu po wypadku. Miała przetrąconą miednice. Nie jest agresywna, ale jest niechętna jakiejkolewiek bliskości z człowiekiem. Choć chodzi, skacze na półkę i świetnie sobie radzi, to jednak nie jest w 100 % sprawna, dlatego nie można jej wypuścić na wolność. Jedyna szansa dla niej to wyrozumiały dom.

:arrow: Hardkor mniejszy, ale szczęścia nie ma. Nie jest malutki, nie jest w chodliwym kolorze, nie jest specjalnie kontaktowy. Ale! nie jest także agresywny ani niemiły. Kupka wystraszonego nieszczęścia :( Potrzebuje wyrozumiałego opiekuna. PILNY!! bo obawiam się, że może podzielić los Baltazara...

MACIEK
Obrazek Obrazek
:arrow: Nieco zdystansowany, ale miły kocurek na obłędnie długich nogach ;)

:arrow: USZATA :!: :
viewtopic.php?f=1&t=134145

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje ukochane grzyby na azylu drugim
(adopcja warunkowa, koniecznie bardzo świadoma, to nie są zdrowe koty).
KTO NIE BOI SIĘ GRZYBA?? 8)

Mrówcia :1luvu:

Obrazek

one and only... MIRON:
Obrazek Obrazek

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mamy także- chwilowo poza ciasnymi pomieszczeniami- KACPRA zwanego wcześniej Wahidem. Do domu wychodzącego! Ulubieniec pracowników schroniska, wielbiciel dobrego jedzenia, reagujący na szelest saszetki ;) Był postrachem kotów w PA, wolontariuszek w PA i ludzi w PA :twisted: To już przeszłość 8) Jest głaskany, noszony na rękach. Kacper nie nadaje się do małych pomieszczeń, ani do dzieci. Doświadczony opiekun, dom wychodzący- tego mu trzeba :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Nie paź 09, 2011 22:09 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Nie zapominajmy też o naszych tymczasach!!

U Magdy jest Matwiej, jeszcze nie do adopcji, ale myślę, że lada chwila wyjdą (Madzia z Matwiejem ;) ) na prostą.
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=130680

U Smarti nadal ciorny Boniek vel Forest, jest też [b] Kulka [/b] i jednooczka ciumciająca Ciumcia. Obrobione, odchuchane, gotowe do kochania :)
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=131825

U Małgosi jest połamana i pogryziona przez psa kilkumiesięczna szylkretka- Ewcia. Radzi sobie świetnie, ale jeszcze nie jest do adopcji. PILNIE!! domu potrzebuje Niezapominajka, która teraz nazywa się EMI. Domu zakoconego- jest bardzo zabawowa. Domu odpowiedzialnego- być może jej oczko będzie wymagać obserwacji i ciągłej pielęgnacji.
:arrow: viewtopic.php?f=13&t=133177

U Anielki są na leczeniu Margo i Lenka. Ale mamy nadal przefajną WILMĘ i białaczkowego HARREGO. Rodzeństwo.
Test wyszedł powtórnie pozytywny. Białaczka to nie wyrok, a Harry BARDZO potrzebuje domu!!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

POLECAJCIE NASZE KOTY! KAŻDY KOT W DS TO SZANSA DLA CHORUSA NA DT
telefony są na pierwszej- chętnie pogadamy, pomożemy :ok: :!:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]