Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tak Niuniek ma większość poduszek czarnych.MalgWroclaw pisze:Niuniek ma chyba poduszeczki w kropki
horacy 7 pisze:Tak Niuniek ma większość poduszek czarnych.MalgWroclaw pisze:Niuniek ma chyba poduszeczki w kropkiJaki los jest dziwny nigdy nie chciałam mieć biało-burego kota a mam i bardzo go kocham.
kasztanowa7 pisze:horacy 7 pisze:Tak Niuniek ma większość poduszek czarnych.MalgWroclaw pisze:Niuniek ma chyba poduszeczki w kropkiJaki los jest dziwny nigdy nie chciałam mieć biało-burego kota a mam i bardzo go kocham.
A ja nigdy nie chciałam mieć rudego, a jak przyszło co do czego to biłam się o rudzielca Yukiego z czterema innymi domkamiLos bywa przewrotny, nie wiem jak Wy ale ja często dostrzegam to w swoim życiu
I to mnie przeraża ,ze się nie nauczą.MalgWroclaw pisze:Basiu, nie nauczą się. Mojej sąsiadki do sterylizacji nie przekona nic. A kociaki są ładne, na zaropiałe oczy po prostu nic się nie mówi. Jak czegoś nie widzę, to tego nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], Zeeni i 1852 gości