EUSTACHY PO POTRĄCENIU - to już rok jak odszedł za TM [*] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 21:52 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Dobrze że reagujesz tak :ryk: :ryk: :ryk: bo nie raz ja coś klepnę a ktoś na mnie tak :twisted: a ja potem mam :oops: :oops: :oops:

Spoko :ok: , nauczyło mnie tego życie . A sa o wiele większe problemy od tuszy , nawet sporej , co nie :lol:

Są są ale nie możemy robić tak :cry: bo inni by z nas tak :lol: .My musimy to nadrobić tym :ryk: :ryk: :ryk: i jest milusio :wink:

Dokładnie tak :ok: :ok: :ok:

Musimy być silne dla siebie i naszych podopiecznych :wink: choć nie raz życie bywa okrutne , ale tak to juz jest ... :kitty:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie mar 25, 2012 21:54 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Dobrze że reagujesz tak :ryk: :ryk: :ryk: bo nie raz ja coś klepnę a ktoś na mnie tak :twisted: a ja potem mam :oops: :oops: :oops:

Spoko :ok: , nauczyło mnie tego życie . A sa o wiele większe problemy od tuszy , nawet sporej , co nie :lol:

Są są ale nie możemy robić tak :cry: bo inni by z nas tak :lol: .My musimy to nadrobić tym :ryk: :ryk: :ryk: i jest milusio :wink:

Dokładnie tak :ok: :ok: :ok:

Musimy być silne dla siebie i naszych podopiecznych :wink: choć nie raz życie bywa okrutne , ale tak to juz jest ... :kitty:

Oj tak, boli niezrozumienie, otoczenie patrzy na takich ludzi jak na dziwaka .... po co te koty ratować , a psy i inne, no po co :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 25, 2012 22:00 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

Znam to skarbie aż za dobrze :roll: ale mnie to juz nie rusza ciągle sie z kimś kłócę i nie długo zostane sama :mrgreen: ale przy mnie lepiej niech ktoś o zwierzakach nie mówi źle , a u mnie takie zadupie i ludzie też tylko za dupami :ryk: :ryk: :ryk:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie mar 25, 2012 22:02 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

lidka02 pisze:Znam to skarbie aż za dobrze :roll: ale mnie to juz nie rusza ciągle sie z kimś kłócę i nie długo zostane sama :mrgreen: ale przy mnie lepiej niech ktoś o zwierzakach nie mówi źle , a u mnie takie zadupie i ludzie też tylko za dupami :ryk: :ryk: :ryk:

Dobre ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 22:06 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Ale tak między nami zal jak sie człek nie mieści w zeszłoroczne spodnie :oops: ale zawsze zostają dresy :mrgreen:

:oops: :oops: :oops:

żal jak masz spodnie i nie możesz nosić bo spadają z dupska :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie mar 25, 2012 22:10 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Ale tak między nami zal jak sie człek nie mieści w zeszłoroczne spodnie :oops: ale zawsze zostają dresy :mrgreen:

Tak źle , a tak nie dobrze :lol: Chętnie oddam troszkę mojego sadełka , chcesz gratisowo dodam drugie tyle :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 22:15 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

Justa&Zwierzaki pisze:
ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Tak źle , a tak nie dobrze :lol: Chętnie oddam troszkę mojego sadełka , chcesz gratisowo dodam drugie tyle :mrgreen:

mam wolne 4 kg do przyjęcia -tyle mi brakuje ,żeby wyglądać jak człowiek :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Nie mar 25, 2012 22:20 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

mam wolne 4 kg do przyjęcia -tyle mi brakuje ,żeby wyglądać jak człowiek :ryk:

Dobra :ok: , to dostaniesz 8 kg :ryk: :ryk: :ryk: tylko jak to wysłać , poczta czy kurierem :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 22:25 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

kurierem proszę bo poczta często nawala :ryk: :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Nie mar 25, 2012 22:31 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

ruda32 pisze:kurierem proszę bo poczta często nawala :ryk: :ryk:

Już sie robi :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 22:33 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

Justa&Zwierzaki pisze:

Dziękuję bardzo :1luvu: :1luvu:
bo te moje 46 kg marnie wygląda a ciepło jest trzeba zdjąć zimowe zakrywające ciuchy :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Nie mar 25, 2012 22:34 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

bo te moje 46 kg marnie wygląda a ciepło jest trzeba zdjąć zimowe zakrywające ciuchy :ryk:

A mnie sie wylewa to tu to tam i trzeba by sie tego troszkę pozbyć aby nie straszyć ludu :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 22:36 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

Justa&Zwierzaki pisze:
ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

A mnie sie wylewa to tu to tam i trzeba by sie tego troszkę pozbyć aby nie straszyć ludu :ryk:

ja sobie dołożę gdzie trzeba :ryk: :ryk: trochę z przodu trochę z boku i będzie ok
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Nie mar 25, 2012 22:49 Re: EUSTACHY PO POTRĄCENIU - wciąż leczony , POTRZ WSPARCIE

ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
ruda32 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

ja sobie dołożę gdzie trzeba :ryk: :ryk: trochę z przodu trochę z boku i będzie ok

a jak Ci brakie to jeszcze mam w zapasie :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]