Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JOMA pisze:Byłam, koty nakarmiłam![]()
Spotkałam ciachniętego burasia i mamę z maluchami, myślę, że ok. 3-miesięczne - fikały w trawie przy żarełku.
Karma na murku po lewej stronie była spleśniała - gdyby ktoś mógł to trzeba by wyzamiatać ten murek - ja dałam po prawej stronie i do plastikowego pojemnika - mam nadzieję, że nie zniknie.
Pod zółtym śmietnikiem była jakby woda z mlekiem- wylałam , wypłukałam i nalałam czystej, karmę dałam do małych plastikowych pojemników.
A przy drzewie z drugiej strony firmy - na tym placu do parkowania - dałam plast.pojemnik z wodą + karmę oczywiście.
JOMA pisze:Przydałby się jakiś bazarek - kaski nie ma![]()
Nawet jak będą pieniądze z Miasta na sterylki to na przepukliny trzeba nazbierać
Sloper pisze:JOMA pisze:Przydałby się jakiś bazarek - kaski nie ma![]()
Nawet jak będą pieniądze z Miasta na sterylki to na przepukliny trzeba nazbierać
Nad jednym bazarkiem pracuję. Właśnie pożyczyłam aparat i dzisiaj obfocę biżuterię.
Mam nadzieję, że będzie popyt. Dzisiaj wszystko ogarnę i wkleję tu link
Kociara82 pisze:no wlasnie ta koteczka, ktora prawie do mnie podeszla na schodach to ta z przepuklina. CZesto ja widuje miedzy g.16-18 pod firma. Za niedlugo wlasnie bede szla dac amciu koteczkom, moze kicia bedzie.
Sloper pisze:Ufff...
Ok, ogarnęłam.
Powiem Wam te bazarki to nie piknikTrzeba się napatrzeć w ten monitor żeby to jakoś wyglądało
viewtopic.php?f=20&t=133975
Jak zwykle proszę o sugestie. Co zmienić, co podkreślić, co dodać.
No i trzymajcie kciuki za liczne transakcje
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agnieszka LL, Blue, Evilus i 225 gości