talony wydawane są w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami przy ul. Żeromskiego i w Schronisku dla Zwierząt,
natomiast jest problem, bo już prawie nie ma lecznic które realizują talony, pytałam też tutaj na wątku, ale cisza, nikt nie odpowiedział ..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:ja nie znam
jessi74 pisze:kolejna tragiczna wiadomość: dwa kotki , 6-7 miesieczne rodzeństwo , musi znaleźć do 10 listopada dom stały bądź nowy dom tymczasowy , grozi im powrót w miejsce z którego zostały zabrane - czyli cmentarz przy Bujwida, bardzo szkoda kociaków gdyż są zupełnie oswojone, złapane były do sterylizacji i miały dt tylko na czas po zabiegu![]()
niech się ktoś zlituje, chociaż nad jednym z nich
![]()
postaramy się wesprzeć dom tymczasowy !
jessi74 pisze:jessi74 pisze:kolejna tragiczna wiadomość: dwa kotki , 6-7 miesieczne rodzeństwo , musi znaleźć do 10 listopada dom stały bądź nowy dom tymczasowy , grozi im powrót w miejsce z którego zostały zabrane - czyli cmentarz przy Bujwida, bardzo szkoda kociaków gdyż są zupełnie oswojone, złapane były do sterylizacji i miały dt tylko na czas po zabiegu![]()
niech się ktoś zlituje, chociaż nad jednym z nich
![]()
postaramy się wesprzeć dom tymczasowy !
może się ktoś zlituje, kotki są zdrowe, wesprę dom tymczasowyszkoda żeby musiały wrócić na ulicę , naprawdę nie mam dla nich żadnego miejsca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 378 gości