Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2010 18:30 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika6 pisze:
kropkaXL pisze:Aniu-przeczytałam cały watek-uff!
Cieszę się bardzo,że Dymek vel Misio znalazł domek! :1luvu:
Oby i Snejki tez na taki domek trafił!!!!

Czy Twoje kotki to SIB-y???-nie odróżniam SIB-ów od Norwegów :oops: :oops: :oops:
Moja Klara jest taka prawie SIB-ką

Kasiu bardzo miło nam, że prześledziłaś cały wątek :D

Moje Dyziaki to "kundelki", podobno ich przodkiem był pers. Jusia ma persowatą sierść, ale z kształtu głowy bardzo przypomina norwega. Natomiast sierść Dyzia kompletnie nie przypomina persiej, więc może i jakaś inna rasa namieszała im w genach :D

Twoja Klara jest śliczna i taka kolorowa. Czy można gdzieś zobaczyć więcej jej zdjęć

W moim podpisie jest link do watku-musiałam odpiąc banerek,bo trzeci już by sie nie mieścił-modzi mnie opitolil-tam sa zdjęcia wszystkich moich koteńków-Klara to tez znajdusia,ale Szura-znawczyni i hodowczyni SIB-ów powiedziała,że jest na pewno mixem SIB-a!A i zapomniałabym-Klara to szlachcianka :ryk: -znalazłam ją pod pałacem Dohnów !
Jesli masz ochotą pooglądać-zapraszam serdecznie!!!

Obrazek

Dyziaki są przecudne-ogladałam zdjęcia na wątku i filmiki i jestem nimi zachwycona!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 19, 2010 7:14 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Witajcie Czupurki i Dyziaki! :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 20, 2010 8:38 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Hop, hop!
A co tu tak cicho?

Erin

Post » Sob lut 20, 2010 10:18 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika, Dyziaki są śliczne :love: :love: :love:
tylko, hm... nie myślałaś nigdy, żeby ich futro było trochę mniej puchate? :mrgreen:
to piszę ja, opiekunka trzech grubasów :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lut 22, 2010 20:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika, wszystko dobrze??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lut 22, 2010 22:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze:Amika, wszystko dobrze??
Jeszcze żyję :mrgreen: , trochę poczytuję, ale pisać nie mam siły (nijak mi do 36 nie chce sie wydłużyć :wink: ).

U kotów może być :D Snejki dalej pomieszkuje w biurze, Dyziaki na razie nie będą pozbawiane futra (TŻ twierdzi, że jeden chudzielec w domu wystarczy :twisted: ).

Misio zadomowił się na całego, sporo śpi, obcych się nie boi. W niedziele został pod opieką kolegi , bo Duży był w Chełmie. Przy okazji odwiózł mi kontenerek i zobaczył moje koty. Chciał je obfocić ale tylko Juśka się kulturalnie zachowała, a dzikus Dyzio spiżył za kanapę.

Pysia jutro idzie do weta, bo z uszami coś nie tak, na razie nie będzie sterylizowana (mieszka w domu), bo koleżanka w piątek drugi raz operowala swoją sunię (komplikacje po sterylce aborcyjnej) i jest przerażona. Mówi, że musi odsapnąć bo czasowo i nerwowo nie da rady.

Dzisiaj rano pokazała się Sreberko, powitała mnie strasznym płaczem więc ją nakarmiłam. Ale jak wieczorem znowu przyszła to doszłam do wniosku, że chyba jest na gigancie. Zamknęłam w biurze i zadzwoniłam do właścicieli. No i miałam rację, okazało się, że od piątku ją szukali. Nawet ogłoszenia porozwieszali i podobno jakaś nagroda mi się należy (jutro zerknę na to ogłoszenie).

Jakieś nowe czarne przyplatało się do stołówki, Snejki strasznie zainteresowany. Już myślałam, że dzisiaj będzie nocować na dworze, bo nawet laserkiem nie mogłam go zwabić do środka.
Poza tym dzikuny urządzają już takie koncerty, że chyba sąsiedzi pogonią mnie z tym karmieniem.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lut 23, 2010 7:39 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Wspaniale,że Misio czuje sie juz w pełni domownikiem!!!!
Pozdrawiam Aniu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lut 23, 2010 8:18 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu, cieszę się, że Misio się zadomowił. A Snejki widzę, też już lepiej :ok:
Co do stołowników, to tak niestety jest - co jakiś czas pojawia się kolejny.

Erin

Post » Pt lut 26, 2010 10:23 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu, co u Was?

Erin

Post » Pt lut 26, 2010 11:19 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Erin pisze:Aniu, co u Was?

Kociaste pomalutku (chociaż Snejki narozrabił :roll: ), ja resztkami sił jakoś jeszcze ciągnę.
Obrazek

Amika6

Post » Pt lut 26, 2010 12:01 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

A cóz to Snejkunio narozrabiał?

Erin

Post » Nie lut 28, 2010 9:42 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Zapracowany Snejki :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Amika6

Post » Nie lut 28, 2010 15:46 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Uroczy pracuś :1luvu: Zupełnie jakbym widziała Klarę. Tylko ona zazwyczaj słowniki do ang tak zawzięcie czyta. Chociaż i tak najlepiej śpi jej się na moich materiałach do biżuterii :D zwłaszcza na minerałach.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie lut 28, 2010 15:59 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

No cóż, Lubelanka Klarcia to modelka więc języki powinna znać :twisted: , a Snejki musi się zadowolić księgowością :D

Na poprzedniej stronie jest już jedna piękna Klara, więc dla Cioteczek, które jeszcze nie poznały drugiej ślicznotki Klarci podkradłam fotkę z wątku z maueczerne

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lut 28, 2010 17:10 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amika6

Post » Nie lut 28, 2010 16:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Klara dziękuje pięknie za reklamę. Chociaż coś marudzi, że taka nieuczesana na tym zdjęciu. Ale wiadomo spała w najlepsze, więc o uczesanie wtedy nie dbała ;)

Snejkiego kolorki są śliczne :) Lubię takie kotki, a on na brzuchu to aż w rudy (?) wpada. :1luvu:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

[poprzednia][następna]