Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 21:41 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Smartuś, a czy Mela miała właśnie iść do tego pana :conf: Chyba nie, bo Ty tylko panów z Wrocławia (lub Niemiec) uznajesz za godnych Twoich tymczasów :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto mar 29, 2011 22:54 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 30, 2011 6:07 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Cześć z rana! :)
Faktycznie, jakaś dziwna sprawa z tym panem :roll:
Dobrze, że ludzie się ostrzegają.

Smarti, doszła faktura od Mruczeńki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 30, 2011 9:27 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :kotek: :kotek: :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro mar 30, 2011 9:30 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia, zdradzisz powód radości?

Erin

Post » Śro mar 30, 2011 11:26 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Nie ma tak latwo :D kto umie czytac pismo obrazkowe?

Marzenia11

Post » Śro mar 30, 2011 11:38 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia11 pisze:Nie ma tak latwo :D kto umie czytac pismo obrazkowe?

Kciuki za podwójną adopcję? :mrgreen:

Patrzcie co mają na Paluchu:
wolontariat-Paluch pisze:CIUMCIA BARDZO PILNA ADOPCJA :!: :!: :!:
Obrazek 13.03 :arrow: Obrazek Obrazek :arrow: 27.03 Obrazek
:arrow: 13.03 - Ciumcia to ogromna bida - ma okropny katar, zepsute oko, jest bardzo wychudzona, dostaje kroplówki i jest karmiona strzykawką, bo jeść sama nie chce... tzn. dzisiaj, czyli 15.03 zjadła trochę saszetki sama, może załapie :ok: :ok: Jest przesłodka, tuli się, woła. Wzięta na ręcę, ciumka ubranie na człowieku!!! Cudo! :arrow: 25.03 - Ciumcia ma pooootworny apetyt :lol: :ok: :ok:
Filmik z ciumciającą Ciumcią: http://www.youtube.com/watch?v=0aWO5btAi-c
[/guote]

alareipan pisze:PRZYTULANKI CIUMCI:
http://www.youtube.com/watch?v=9xcoEW79HIk

No kocham ciumciaki :1luvu: - moja Sibelka jest ciumciakiem. Jesooo czemu nie mogę brać kotów na DT :crying:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 30, 2011 12:07 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Śliczna jest :1luvu:
Zaglądajcie czasami na wątek pingwinkowy.

Erin

Post » Śro mar 30, 2011 12:13 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Erin pisze:Śliczna jest :1luvu:
Zaglądajcie czasami na wątek pingwinkowy.

A ja właśnie na pingwinkach wypatrzyłam Ciumcię :1luvu: Nie mogę normalnie wyć mi się chce jak widze te filmiki, nie jest podobna do mojego Gibutka przecież ale tak samo ciumcia :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro mar 30, 2011 12:52 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia11 pisze::D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :kotek: :kotek: :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

To oznacza - Karmelek i Triśka wielka miłość i pijesz za to :mrgreen: zgadłam rebus ? :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 30, 2011 13:00 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

podrzucajcie proszę viewtopic.php?f=1&t=126053

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro mar 30, 2011 13:29 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Gibutkowa pisze:
Marzenia11 pisze:Nie ma tak latwo :D kto umie czytac pismo obrazkowe?

Kciuki za podwójną adopcję? :mrgreen:

Dokładnie!!! :D :D :D :D :D :D

ale nmie pytajcie o szczegóły bo... to tajemnica, niestety... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro mar 30, 2011 18:10 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Bianka 4 pisze:Smartuś, a czy Mela miała właśnie iść do tego pana :conf: Chyba nie, bo Ty tylko panów z Wrocławia (lub Niemiec) uznajesz za godnych Twoich tymczasów :wink:

no co Ty Bianka-wiesz że panowie u moich kiciów nie mają żadnych szans..........
............no chyba że są tacy wspaniali jak JotCe z Żoną-DS Erneścika,Maciek-DS Juleńki i Michael-DS Malwinki-Tacy Panowie zawsze mile widziani-Ci którzy bez żadnych oporów przechodzą długie prześwietlanie,wnerwiające pytania i powtarzane do znudzenia, nasze z Marzenią zalecenia..

nooo Marzenia ma rację!! uwielbiam jak idą dwupaczki ,zwłaszcza kochające się...........dlatego bardzo się cieszę na adopcję mojej trikolorkowo - rudej parki..
Obecnie staramy się podwyższyć im współczynnik miziastości to górnych granic normy..zwłaszcza Karmelkowi bo Trisi już więcej się nie da :piwa: :kotek: :kotek: :piwa:

Dziś wpadam tylko na sekundę-padnięta jestem i jakieś choróbsko mnie złapało..Jutro się zamelduję z raportem o wszystkich kiciach :D :piwa: :kotek: :kotek: :piwa: :kotek: :piwa: :kotek: :kotek: :piwa: :kotek: :kotek: :piwa: :kotek: :kotek: :piwa: :kotek: :kotek: :piwa: :kotek: :piwa:

Marzeniu-czy dostałaś maila z adresem pani Meli?

I bardzo potrzebuję zdjęć Blusi bo mam panią chętną na super miziaka (myślała o Trisi)
i chce zobaczyć Blusię a ona trochę jeszcze niewyjściowa jest :roll: (pani gotowa czekać :D .) jak tu sprawić aby Blusia wyglądała zachęcająco :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 30, 2011 20:52 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

U.. choróbsko! a ja natarczywie próbowałam się dodzwonić głupia ja :? Zadzwonię jutro zatem :ok:
:piwa: za zdrówko Smarti!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 30, 2011 23:55 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Padam na ludzki pysk...
adres domku Melci mam - trochę w innej części dzielnicy, ale wiem gdzie i się wybiorę

A dzisiaj w dzień rozmawiałam przez telefon z Karmelkiem :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czy ja jeszcze jestem w miarę normalna? I jeśli nie to proszę o definicję normy :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

[poprzednia][następna]