jadziaII pisze:Roky uszko ladnie sie goi i ogolnie dobrze sie czuje nie kicha poki co.
Jadzia zdjęcia po kąpieli to gdzie

Boicie się pokazać pieknisia żeby wam zaraz go ktoś nie przydomowił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Roky uszko ladnie sie goi i ogolnie dobrze sie czuje nie kicha poki co.
terenia1 pisze:Dziś do domu pojechała Puchatka. Trzymajcie kciuki za dogadanie się z rezydentką też koteczką, zabraną przez Panią Małgosię ze schroniska w Katowicach. Czekam na telefon jak tam kotki - o Puchatkę raczej jestem spokojna bo z naszymi kotami w kociarni dogadywała się bez problemu. No ale różnie to bywa.
Jutro odbieram z lecznicy Bajtkę i schroniskową kicię po sterylkach.
terenia1 pisze:Poszły dwa przelewy:
492,97zł za operację Lusi DT Iwetka Lusię czeka jeszcze jedna operacja![]()
10, 35zł za ogłoszenia na Allegro.
Iweta pisze:terenia1 pisze:Poszły dwa przelewy:
Tak wiem Tereniu, dlatego jeszcze została u mnie w Bielsku. Zawiozę ja na operacje i odbiorę. Nie chciałam, żeby stresowała sie przewożeniem do Sosnowca a potem......no włąsnie nie wiadomo było co potem po operacji, nie chciałam, zeby po operacji, obolała i w stresie siedziała w Kociej Chatce.
Dorota Wojciechowska pisze:jadziaII pisze:Roky uszko ladnie sie goi i ogolnie dobrze sie czuje nie kicha poki co.
Jadzia zdjęcia po kąpieli to gdzie(Spoko spoko Wiesiu- chodzi mi o zdjęcia Rokiego po kąpieli - nie Jadzi
)
Boicie się pokazać pieknisia żeby wam zaraz go ktoś nie przydomowił
Iweta pisze:terenia1 pisze:Poszły dwa przelewy:
Tak wiem Tereniu, dlatego jeszcze została u mnie w Bielsku. Zawiozę ja na operacje i odbiorę. Nie chciałam, żeby stresowała sie przewożeniem do Sosnowca a potem......no włąsnie nie wiadomo było co potem po operacji, nie chciałam, zeby po operacji, obolała i w stresie siedziała w Kociej Chatce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 70 gości