Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaja4 pisze:Stosuje tenże dywanik,ale i tak silikon "wychodzi " do przedpokoju.
O mojej dzisiejszej wpadce pisałam na wpadkach na KŁ.Im bardziej analizuję,tym bardziej się wstydzę.
psiama pisze:Ja próbowałam juz dywaników łazienkowych, prysznicowych, bawełnianych. Generalnie zdają egzamin, ale jedna dzidzia mi raz na jakis czas leje na to (nie mam pojecia dlaczego). Dlatego musze miec cos co łatwo wyprac. Wycieraczka brzmi ciekawie ale całkowicie nie do praniaJak tam od CBE+ się nie odseparuję, chyba, że mnie stan konta zmusi
Własnie zamówiłam 100 litrów za 190 zł
Starczy na jakieś 4-5 miechów na moje 4 ogony
![]()
jador, nie ma tego złego, adrenalinka =podniesione cisnienie, czyli o to chodziło. Podziwiam za spokój
Etiopia, za córcię mocne mocne !!!![]()
Poszukaj karm weterynaryjnych z obniżoną wartością białkową. Na pewno RC takie ma, ale ta firma nie ma juz dobrej renomy ... A myśłałas o psim BARFowaniu ? To rozwijająca się filozofia karmienia zwierząt surowiznami + odrobinę warzyw i dodatków niezbędnych psiemu organizmowi. Wątek o psim BARF na pewno jest mna dogomanii
jador, nie ma tego złego, adrenalinka =podniesione cisnienie, czyli o to chodziło. Podziwiam za spokój
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 76 gości