UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2012 13:20 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Liwia_ pisze: Wrocław, który posyłał masowo "trudne" koty, ciesząc się, że ma problem z głowy, Płock i wiele innych...

Liwia_kiedy Wrocław posyłał tam trudne koty IKA6 cieszyała się zaufaniem na forum,wiele osób cieszyło sie mająć"kłopot"z głowy.I nie tylko Wrocław...czy Płock.Prawda jest taka,że jesli jest wybór:schronisko-dt nawet nie idealny to normalny człowiek szuka ratunku dla kota i umieszcza go gdziekolwiek,gdzie ma jakiekolwiek szanse :(
Ja broniłam Krystyny,nie dlatego ,ze TAM BYŁAM,CZY TO MOJA KOLEZANKA JAK NIEKTÓRZY SADZĄ.NIE.Ja wiem jaka krzywde robia plotkarze na tym forum i w realu i na kazde lincze tak własnie reaguje tymbardziej,że Koty jakie trafiły wówczas do mnie -DUNE,SHADOW I OMAR trafiły do mnie w stanie dobrym.IKA6 zajeła się tymi kotami własciwie .Omarek był zabrany ze schronu we Wrocławiu jako staruszek z brzydką rana po amputacji,niekastrowany był.IKA6 doprowadziła go do przyzwoitego wygladu,wykastrowała go i 2 krotnie zaszczepiła od białaczki i wówczas wysłała go do mnie/Przeszedł tez przez TDT u forumowej Salice i wyglad i zdrowie kotów jakie wówczas afery zabrałam nie wzbudziły zadnych złych emocji
Tak nie mozna widziec w kazdym same CZARNE.Czupurek który według Waszej wizji był umierajacy został stamtad oddany do kogos z Puchatkowa,nie pamietam do amms,albo serniczek.Tez wtedy kiedy były te dymy i był w stanie dobrym,o czym tez pisano.

Nie bronie IKI6 absolutnie,dla mnie sprawa zmiany nicku jest ochydna,tak jak wyciaganie kota przez osoby 3-cie.Tego absolutnie nie popieram.Uwazam,że jak jest ktos w porządku,to nie musi się podszywać pod innych i prawdę swoja głosic powinien wprost...a nie zmieniac nick i myslec ,ze to nie wyjdzie.
Zawsze będzie tak czarnykapturku,ze dla jedych będziesz dobrym DT,a inni obrzuca cię "gównem",bo na przykład nie będziesz leczyła kota tak jak c sponsor mówi,czy nie sponsor.Co przypadek to rózne diagnozy ludzie maja i tak to wyglada.

I teraz jeszcze odpowiem na "zarzuty"pod moim adresem,ze wiedziałam,ze IKA6 to Angalia.Na poczatku nie wiedziałam,dowiedziałam się później.Czy to znaczy,ze co?miałam załozyc watek i napisac "ludzie ,ludzie patrzcie jaka jestem fajna,bo wiem kim jest nowa IKA6?"nIE NIE NALEZE DO TAKICH OSÓB,a na pewno nie będe pisała do ludzi pw i obsmarowywała kogos ,kto nie zrobił mi krzywdy .Jesli mam cos do kogos to sprawe załatwiam na wątkach i przede wszystkim w 4 oczy.
A co do Angalii,to duzo osób na forum wiedziało,ze to Krystyna jest...ale jak widze nie maja odwagi napisac tego wprost...I taka jest według mnie prawda...

BOZENAZWISNIEWA, odpuść sobie, co? Wiedziałaś, nic nie powiedziałaś, oddawano tam koty. Skoro twoje sumienie milczy, to widać nie bardzo jest wrażliwe. EOT
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lis 14, 2012 15:35 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

smarti - przepraszam, edytowałam swój post, przeoczyłam niewłaściwe cytowanie i w ogóle to, że to nie była wypowiedź czarnegokapturka.

BOZENAZWISNIEWA - to wszystko było omawiane już wielokrotnie. W kwestii Wrocławia - odsyłam do pierwszego posta, tam są cytaty pokazujące reakcje Mruczeńki na zarzuty wobec Iki i śmierć Maszki.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lis 14, 2012 16:25 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Zofia.Sasza
Zofia.Sasza pisze:BOZENAZWISNIEWA, odpuść sobie, co? Wiedziałaś, nic nie powiedziałaś, oddawano tam koty. Skoro twoje sumienie milczy, to widać nie bardzo jest wrażliwe. EOT

Ty na temat mojego sumienia sie nie wypowiadaj,czy jest wrazliwe,czy nie.Na temat czy wiedziałam,ze IKA6 brała koty odpowiem-NIE NIE WIEDZIAŁAM.Dowiedziałam się przypadkowo,ale z oczywistych przyczyn nie pobiegłam z tym do Ciebie...
Liwia_ pisze:BOZENAZWISNIEWA - to wszystko było omawiane już wielokrotnie. W kwestii Wrocławia - odsyłam do pierwszego posta, tam są cytaty pokazujące reakcje Mruczeńki na zarzuty wobec Iki i śmierć Maszki.

Jak najbardziej się zgadzam,ale tez powiem ostatni raz:dla ludzi którzy znali Krystyne z dobrej strony -działała na forum ,wyglądało,że ma doswiadczenie,tyle osób tam koty wysyłało,a tu nagle szok...takie "dymy'jakie powstały zszokowały wszystkich,mnie tez i Mruczeńke też.Ja nikogo nie piętnuje i nie bronie,owszem broniłam mówiac prawde o kotach jakie do mnie przyjechały,nie podważam tez Waszych opinii,bo po tym co zobaczyłam (kocieta) zszokowało mnie to,a zmiana ncka forumowego i wyciaganie kotów przez osoby trzecie potwierdziło mi ,ze jednak jest cos nie halo..
Tez nie rozumiem jednej kwestii-napisałyscie,cze Czupurek był w tragicznym stanie,a kiedy został stamtad zabrany i zbadany przez weta w nowym domu Wasze opinie nie zostały podzielone,więc jesli się pisze to prosze złe strony pisac,ale pamiętac tez o pozytywnych "przypadkach..."z tamtego okresu.Tylko o tym przypominam...A prawda jest taka,że tutaj na forum jest kilka "kwaitków"zmieniajacych nicki,albo majacych kilka nicków w razie potrzeby i niestety trzeba patrzec dokad się oddaje zwierzęta...a nie potem liczyc,ze ktos wiedział nie powiedział.A niby skąd ktos ma wiedzieć,że nowa osoba zalogowana wczoraj to jest stary forumowicz...skoro nawet Zofia .Sasza nie wiedziała...,nie poznała po wpisać kim jest Angalia
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 14, 2012 16:38 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

BOZENAZWISNIEWA pisze:Tez nie rozumiem jednej kwestii-napisałyscie,cze Czupurek był w tragicznym stanie,a kiedy został stamtad zabrany i zbadany przez weta w nowym domu Wasze opinie nie zostały podzielone,więc jesli się pisze to prosze złe strony pisac,ale pamiętac tez o pozytywnych "przypadkach..."z tamtego okresu.Tylko o tym przypominam...A prawda jest taka,że tutaj na forum jest kilka "kwaitków"zmieniajacych nicki,albo majacych kilka nicków w razie potrzeby i niestety trzeba patrzec dokad się oddaje zwierzęta...a nie potem liczyc,ze ktos wiedział nie powiedział.A niby skąd ktos ma wiedzieć,że nowa osoba zalogowana wczoraj to jest stary forumowicz...skoro nawet Zofia .Sasza nie wiedziała...,nie poznała po wpisać kim jest Angalia

Na temat Czupurka mam własne podejrzenia, ale to nie jest właściwy wątek do rzucania hipotez. Czupurek był w złym stanie według co najmniej 2 osób - osób, które się nie znały, widziały go w różnych odstępach czasu, nie były związane ze mną i nie miały żadnych powodów, by kłamać.
Ok, można pisać tak, jak sugerujesz, tylko ja w tym nie widzę sensu. Ale można zaznaczać, że nie wszystkie koty Ika doprowadziła do śmierci, że kilka kotów opuściło jej dom w ponoć niezłym stanie. Tylko co z tego? Czy to coś zmieni w kwestii Omegi, Maszki, kociąt anabelp? Tych kotów, o których słuch zaginął, wyrzucanych na działkę? Kotów rozdawanych ds jak nagrody na loterii fantowej?
Czy to, że kilku kotom się udało zmienia cokolwiek w kwestii tych, które skrzywdziła? Proponuję EOT, niech ten wątek będzie jak najbardziej czytelny.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lis 14, 2012 16:57 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Smutne jest to,ze po takich watkach niestety sytuacja się nie zmieni Liwia_,dobrze wiesz,ze jak ktos chce to i tak zrobi to co chce :roll: Koty sa wszedzie na róznych forach-"banując "ja tutaj otworzyły się drzwi gdzies indziej,gdzies ,gdzie nikt nic nie wie... :( niestety...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 20, 2012 20:34 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Krystyna K. na Facebooku oferuje dt dla dwóch starszych kotów od lidki02. Nie wiem... Albo to obłęd jakiś, albo skrajna bezczelność. :?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lis 20, 2012 20:56 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Mam nadzieję że Lidka została ostrzeżona?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lis 20, 2012 21:23 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

phantasmagori pisze:Mam nadzieję że Lidka została ostrzeżona?

tak
https://www.facebook.com/events/1197167 ... ts&fref=ts
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lis 20, 2012 21:26 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lis 21, 2012 7:59 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Otwieram FB i co widzę http://www.facebook.com/events/11971677 ... mall_reply :
post od Krystyny K.
Cyt.: "Miałam dom dla tych kotów, ale skoro uważacie że nie trzeba to niech siedzą tam gdzie są. Szkoda"

To jakiś obłęd...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro lis 21, 2012 11:26 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

issey32 pisze:Otwieram FB i co widzę http://www.facebook.com/events/11971677 ... mall_reply :
post od Krystyny K.
Cyt.: "Miałam dom dla tych kotów, ale skoro uważacie że nie trzeba to niech siedzą tam gdzie są. Szkoda"

To jakiś obłęd...

Ano obłęd. Syndrom zbieractwa :(
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro maja 22, 2013 8:48 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

issey32

Post » Śro maja 22, 2013 9:57 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Jak tworzę wydarzenie to co jakis czas Krystyna K. do mnie pisze. Ale to ignoruję.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro maja 22, 2013 11:17 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

CatAngel pisze:Jak tworzę wydarzenie to co jakis czas Krystyna K. do mnie pisze. Ale to ignoruję.

Pisze do Ciebie z ofertą pomocy?

issey32

Post » Śro maja 22, 2013 11:20 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

issey32 pisze:
CatAngel pisze:Jak tworzę wydarzenie to co jakis czas Krystyna K. do mnie pisze. Ale to ignoruję.

Pisze do Ciebie z ofertą pomocy?

Tak ze ma gdzies tam kogoś...kto może pomóc. Jak się pojawia u mnie w wydarzeniach to dostaje bana i nie może w nim pisać.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]