BOZENAZWISNIEWA pisze:Liwia_ pisze: Wrocław, który posyłał masowo "trudne" koty, ciesząc się, że ma problem z głowy, Płock i wiele innych...
Liwia_kiedy Wrocław posyłał tam trudne koty IKA6 cieszyała się zaufaniem na forum,wiele osób cieszyło sie mająć"kłopot"z głowy.I nie tylko Wrocław...czy Płock.Prawda jest taka,że jesli jest wybór:schronisko-dt nawet nie idealny to normalny człowiek szuka ratunku dla kota i umieszcza go gdziekolwiek,gdzie ma jakiekolwiek szanse![]()
Ja broniłam Krystyny,nie dlatego ,ze TAM BYŁAM,CZY TO MOJA KOLEZANKA JAK NIEKTÓRZY SADZĄ.NIE.Ja wiem jaka krzywde robia plotkarze na tym forum i w realu i na kazde lincze tak własnie reaguje tymbardziej,że Koty jakie trafiły wówczas do mnie -DUNE,SHADOW I OMAR trafiły do mnie w stanie dobrym.IKA6 zajeła się tymi kotami własciwie .Omarek był zabrany ze schronu we Wrocławiu jako staruszek z brzydką rana po amputacji,niekastrowany był.IKA6 doprowadziła go do przyzwoitego wygladu,wykastrowała go i 2 krotnie zaszczepiła od białaczki i wówczas wysłała go do mnie/Przeszedł tez przez TDT u forumowej Salice i wyglad i zdrowie kotów jakie wówczas afery zabrałam nie wzbudziły zadnych złych emocji
Tak nie mozna widziec w kazdym same CZARNE.Czupurek który według Waszej wizji był umierajacy został stamtad oddany do kogos z Puchatkowa,nie pamietam do amms,albo serniczek.Tez wtedy kiedy były te dymy i był w stanie dobrym,o czym tez pisano.
Nie bronie IKI6 absolutnie,dla mnie sprawa zmiany nicku jest ochydna,tak jak wyciaganie kota przez osoby 3-cie.Tego absolutnie nie popieram.Uwazam,że jak jest ktos w porządku,to nie musi się podszywać pod innych i prawdę swoja głosic powinien wprost...a nie zmieniac nick i myslec ,ze to nie wyjdzie.
Zawsze będzie tak czarnykapturku,ze dla jedych będziesz dobrym DT,a inni obrzuca cię "gównem",bo na przykład nie będziesz leczyła kota tak jak c sponsor mówi,czy nie sponsor.Co przypadek to rózne diagnozy ludzie maja i tak to wyglada.
I teraz jeszcze odpowiem na "zarzuty"pod moim adresem,ze wiedziałam,ze IKA6 to Angalia.Na poczatku nie wiedziałam,dowiedziałam się później.Czy to znaczy,ze co?miałam załozyc watek i napisac "ludzie ,ludzie patrzcie jaka jestem fajna,bo wiem kim jest nowa IKA6?"nIE NIE NALEZE DO TAKICH OSÓB,a na pewno nie będe pisała do ludzi pw i obsmarowywała kogos ,kto nie zrobił mi krzywdy .Jesli mam cos do kogos to sprawe załatwiam na wątkach i przede wszystkim w 4 oczy.
A co do Angalii,to duzo osób na forum wiedziało,ze to Krystyna jest...ale jak widze nie maja odwagi napisac tego wprost...I taka jest według mnie prawda...
BOZENAZWISNIEWA, odpuść sobie, co? Wiedziałaś, nic nie powiedziałaś, oddawano tam koty. Skoro twoje sumienie milczy, to widać nie bardzo jest wrażliwe. EOT