Wychuchane koteczki a jakoś bez domków.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Cześc Sloneczka!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota
![]()
Przepraszamy, że dziś, ale ostatnio znowu mamy kolorowy zawrót głowy
kociczka39 pisze:Moje Słoneczko Kochane![]()
![]()
Utul ją Aniu,mam nadzieję,że jej szybko przejdzie
kociczka39 pisze:Tak szczególnie ją wyściska i wycałuj
Ale to tekst Aniu ma byc po prostu jako od CIebie czy jakby Franusia "mówiła",że szuka domku itp,wiesz o co mi chodzi
I gdzie,tu,czy na priw Ci zapodać?
Moze uda mi się cos wymyśleć,bo z ogłoszeń to i ja noga
kasia86 pisze:kociczka39 pisze:Tak szczególnie ją wyściska i wycałuj
Ale to tekst Aniu ma byc po prostu jako od CIebie czy jakby Franusia "mówiła",że szuka domku itp,wiesz o co mi chodzi
I gdzie,tu,czy na priw Ci zapodać?
Moze uda mi się cos wymyśleć,bo z ogłoszeń to i ja noga
na pw Sylwiktak, że szuka domku
![]()
![]()
Franusia wstała, pojadła, i już się bawiła myszką![]()
![]()
królewna moja słodka
![]()
![]()
kociczka39 pisze:A no to ufff,czyli znak,że lepiej Mojemu Kochaniu
kociczka39 pisze:Moze uda mi się cos wymyśleć,bo z ogłoszeń to i ja noga
Dzisiaj wstałam bardzo wcześnie. Po 4 godzinie poszłam wytrzepać kocyk za oknem i patrzę, a tu jakiś burawy kot przemyka obok. Myślę sobie co za kot, bo nasze blokowe są podobno zamykane na noc w suterynach.
Zawołałam kici kici a kot stanął i leci pod moje okno. Patrzę, a to biedna Agatka jest.Dałam jej jeść a ona siedziała pod balkonem i oknem u mnie. Jak się do niej odzywałam to miaukoliła żałośnie. Odsłoniłam balkon i czekałam żeby wskoczyła (tutaj ją wypuściłam po sterylce) ale się chyba bała. Teraz wyszedł pan z psem i Agatka uciekła. Wzięłam lornetkę i sprawdziłam czy jest tamto okienko otwarte.
I co się okazało?
Zamknięte!!!
Szlag by to trafił! Gdzie ona biedna miała się schronić? Przecież jeszcze noce są zimne!
Gdyby tak tymczas się dla niej jakimś cudem znalazł, to bym ją spróbowała zwabić na balkon.
Bardzo mi jej szkoda i po dzisiejszej nocy, wiem, że ona nikogo nie obchodzi tak naprawdę w tamtym wieżowcu.
kociczka39 pisze:żeby teraz tak ją ktos wypatrzył do swojego domku![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości