Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 13:06 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Cieszę się, że Kubunio zaskoczył.
Oby tak dalej :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 02, 2011 20:37 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim którzy pomagają mi w opiece nad wolnozyjącymi kotami - bez Was naprawdę niewiele bym w tym roku zrobiła, może troszeczkę na początku, gdy jeszcze cokolwiek mogłam...

Są osoby ktore nie chcą aby o nich pisać w wątku - wielkie Wam dzięki!
Ostatnio dotarły dwie mega paki od pwpw - nieoceniony transporter w ślicznym, moim ulubionym pomarańczowym kolorze, masa zabawek i innych rzeczy do wykorzystania na bazarki. Karma dla torped.
pwpw regularnie też wspomaga mnie finansowo.
Jest awizo więc podejrzewam że to obiecane jedzonko od Gibutkowej.
Całkiem niedawno były fanty na bazarki od kilku osób..
Stadko dostało też jedzonko od Erin.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

Nieoceniona jest pomoc Aleksandra59 - dzięki niej mogłam (chciałam napisac w czasie teraźniejszym TFU,TFU,TFU) umieścic i uratować życie Kubusiowi, dobrze wyleczyć Strachulca..

Dzięki ogłoszniom Szalonego Kota Karmel znalazł dom.

Na szczęscie kotuchy wracają pomału do swojej piwnicy.. Jest prawdopodobne, ze Jotka przeprowadził się pod szpital bielanski.

Tak jakoś refleksyjnie mi dzisiaj przez chwilę...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie paź 02, 2011 21:35 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Doszła paczuszka Kubusiowa?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 02, 2011 21:38 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Gibutkowa pisze:Doszła paczuszka Kubusiowa?

mam awizo - więc pewnie od Ciebie bo paczuszkę odbiorę jutro :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie paź 02, 2011 22:19 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Soria była wczoraj u weta i... została u mnie jeszcze min tydzien. W lecznicy zepsuła się lampa do oglądania grzybkow i trudno było jednoznacznie stwierdzić czy to grzybek czy tylko strupek bądź inne nadkażenie.
Mam smarować pysio nizoralem w maści i do uszek wkraplać oridermyl, bo też się jakas hodowla zaczęla.
Wkraplam. Wczoraj chyba udało mi się przez zaskoczenie. Bądź z wdzięczności za uwolnienie z transporterka.
Dzisiaj, przed chwilą, oberwałam dwa razy łapą. A co.

Najgiorzej że dzisiaj wypatrzyłam, tym razem na połówce noska, szare coś u Moko. Obawiam się jednak grzybka.. :roll:

Marzenia11

Post » Pon paź 03, 2011 8:02 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Ojej, grzybku - idź sobie! :twisted:

Erin

Post » Pon paź 03, 2011 15:56 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

ujjj to będzie "impreza" - idzie jesień, będą grzybki ;)
dacie radę :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 03, 2011 22:14 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Gibutkowa pisze:ujjj to będzie "impreza" - idzie jesień, będą grzybki ;)
dacie radę :ok:

cha cha cha :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

Post » Pon paź 03, 2011 22:37 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Dzisiaj byłam na wizycie pa dla Pico i kotunia jedzie do swojego domku w środę popołudniu lub wieczorem.
Kciuki za mnie, za jej adaptację, rozłąkę z rodzeństwem itp.
No i żeby się do srody absolutnie pod żadnym pozorem nie rozchorowała!!!

Marzenia11

Post » Wto paź 04, 2011 5:31 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto paź 04, 2011 6:59 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

No to :ok:
A jedzonko jeszcze będzie 8)

Erin

Post » Wto paź 04, 2011 7:06 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Wczorajszy mail o Kubie:
"Mało je, tylko w nocy, nadal się przede mną chowa. Kupiłam mu norkę i włozyłam tam kocyk po wypraniu, ale nie widzę, żeby z niej korzystał. Chudy jest, na ile go widuję. W nocy łazi po mieszkaniu i trochę miauczy. Pewnie sporo czasu minie, zanim się rozkręci. Muszę podjechać do Pani niedługo i odwieźć transporter. Wstawiam tam na razie kuwetę i załatwia się do kuwety."

:roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto paź 04, 2011 7:42 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

No i gut :ok:

Erin

Post » Śro paź 05, 2011 23:27 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 400zł

Dzisiaj wieczorem zawiozłam Pico do ds.
Pani zachwycona, kotunia też się w miarę szybko odnalazła. Zaczęła bawić się piórkiem ktore dostała od pwpw w prezencie. :D Maleńka ma do dyspozycji fotele z poduchami, wiele zakamarków i półek, łózko i człowieka w niej zakochanego po uszy.
Chyba ze zmęczenia powiedziałam pani o wszystkich wizjach czarnych i na co ma uważać. Oby Pico była bezpieczna, zdrowa, szczęśliwa i dłuuugo żyła.
Malutka już dzisiaj pierwszą noc od półtora miesiąca nie musi spędzić w klatce...

Kochany szkrabie, powodzenia!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A torpedy bardziej wyciszone, mniej wariactwa, a moze mi sie tylko zdaje, bo jest mniej o 25%, co? :wink:

Marzenia11

Post » Czw paź 06, 2011 8:38 Re: Kubuś je..:)Pico w ds! powodzenia, kochany szkrabie!!..400zł

Gratulacje kolejnego sukcesu z adopcją :piwa:
musze przeszukac wątek i zdjęć poszukać bo jeszcze nie widziałam :oops:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]