DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 20:37 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

W sprawie wizyty sytuacja uległa zmianie.Wobec tego przypominam,że szukam miejsca dla mojego cudownego dwupaku :1luvu: .Jeśli ktoś zdecyduje się dać im DT a może nawet DS to deklaruję pomoc finansową:-dla DT -zapewnię wszystko co konieczne; natomiast DS wspomogę w utrzymaniu tych kochanych footerek
Obrazek*Obrazek*

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lut 12, 2011 23:07 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

a co z tą wizytą?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lut 13, 2011 9:11 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

ASK@ pisze:a co z tą wizytą?

Ania na razie wzięła z lecznicy kotka,który bardzo potrzebował domu więc dodanie jednego przybysza dla jej rezydentki na dzień dzisiejszy wystarczy.Asiu,PTYŚ to młody kocurek,do tego rudy,ma domek u mnie;co prawda tylko DT ale sądząc po zainteresowaniu zaraz będzie miał DS a Magister potrzebował na cito miejsca więc chwała Ani za to,że go wzięła :ok: To cudownie,że nie widząc go nawet zdecydowała się na taki gest :1luvu: chociaż zakochała się w Ptysiu To trudna ale dobra decyzja :ok: Magister ma szansę na normalne życie....

J.D.

Post » Nie lut 13, 2011 12:51 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

ok :ok:

Przypominam,ze dwupak szuka domku :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 16, 2011 9:06 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

Jestem w sytuacji podbramkowej :( Ludzie uznali,że można zrzucić na mnie odpowiedzialność za bezdomne koty.Zarełka mam duuuuuuuuuuuuży zapas no ale cóz tego jak na dziś mam do cięcia 8kotek + 4koty.Z tego część muszę złapać......bo buszują po nie używanej części piwnicy mojego domu.Musiałam zacząć sypać im spore ilości żwiru bo nie wychodzą na zewnątrz [psy] Niestety muszę jeszcze je dowieżć na zabiegi [50zł w obie strony po kosztach] Gdybym mogła zawieżć kilka szt. naraz to byłoby trochę łatwiej.Jednak w tym wypadku musiałabym prosić mojego TŻ a to znaczyłby koniec świata dla mnie 8O bo on nawet nie zdaje sobie sprawy z ilości "pogłowia" na moim utrzymaniu [25szt]+ rezydenci-4szt + sunie szt 4..... Reasumując-leże i kwiczę-cena zabiegu dziewczyny +dowóz+ nieprzewidziane x 8;cena zabiegu chłopca + dowóz+ nieprzewidziane x4;Spróbuję bazarki;spróbuję prosić po znajomych....Przypomnę się komu tylko mogę...Z tego wzgędu kontakt tylko na sms i e-mail z podpisu...czasem zajrzę :(

J.D.

Post » Śro lut 16, 2011 9:44 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

Stan pogłowia faktycznie przekracza możliwości normalnego funkcjonowania. :?
Dzielna z Ciebie kobitka. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lut 16, 2011 12:57 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

J.D - wysłałam Ci maila, mam nadzieję "ratunkwego" i odrobinę optymistycznego
Głowa do góry, jakoś to będzie...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro lut 16, 2011 12:59 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

Agneska pisze:Stan pogłowia faktycznie przekracza możliwości normalnego funkcjonowania. :?
Dzielna z Ciebie kobitka. :1luvu:

Bardzo dzielna :1luvu:
Asiu mogę tylko :oops: myśleć ciepło o tobie :1luvu: i trzymac kciuki :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 16, 2011 23:12 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

można powiedzieć, aga&2,że dajesz mi na dzieję na przetrwanie :1luvu: tylko,że nadal nie mam gdzie odłowić dziczków a one zaraz zaczną marcowe harce :?
Szukam płatnego w 100% DT DLA DWUPACKU!!!!

J.D.

Post » Pt lut 18, 2011 8:30 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

Jakoś trochę "rozsupłuje mi się" . Jednak czasem rozmowa,nawet wbrew pozorom,skazana na niepowodzenie przynosi rezultaty :ok: Część kotów już wyciętych...Sprawa tak naprawdę była w tym,iż ci co adoptowali ode mnie wcześniej koty zarządali ode mnie teraz ciachania "za darmo" :? bo nie mają pieniędzy.nie pisałam o tym bo już widziałam oczyma wybrazni co rozpętałoby sie na forum :evil: niestety w umowie oprócz konieczności sterylizacji jest też punkt,że mogą zwrócić mi kota....No i co miałam robić?Załamka :cry: .Gdzie niby mam pozabierać te koty?Jednak odpuściłam,uspokoiłam się,postanowiłam pogadac spokojnie i rzeczowo,że owszem,wytnę ale w Sokółce.No to paniusie,że Białystok robi rozpuszczalne,boczne,lepiej itd....Więc ja-to proszę zebrać się na transport bo tego przecież ja nie gwarantuję.No i sprawa rozwiązała się troszkę.Dogadałam się i po kosztach zrobiłam u nas 6szt.-3koteczki i 3kocurki.Jeszcze zostało tego sporo ale Agatka pocieszyła mnie,że już niedługo będą "darmowe" :mrgreen: Może jakoś obejdzie się bez "cudownego rozmnożenia" :?
Jakoś lżej na duszy :D Będzie dobrze,chyba?

J.D.

Post » Pt lut 18, 2011 8:34 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

Zpomniałam napisać,że rudy PTYŚ i egzotyczna,"bengalskopodobna" :mrgreen: MOZAJKA teraz Kofi poszły do domków stałych :ok: Ptyś do Białegostoku a Kofi do Łomży.

J.D.

Post » Śro lut 23, 2011 12:21 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

J.D. pisze:Zpomniałam napisać,że rudy PTYŚ i egzotyczna,"bengalskopodobna" :mrgreen: MOZAJKA teraz Kofi poszły do domków stałych :ok: Ptyś do Białegostoku a Kofi do Łomży.

Tak się doupewnię, to neptunkowa Mozajka??? SUPER!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro lut 23, 2011 12:41 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

J.D. pisze:Zpomniałam napisać,że rudy PTYŚ i egzotyczna,"bengalskopodobna" :mrgreen: MOZAJKA teraz Kofi poszły do domków stałych :ok: Ptyś do Białegostoku a Kofi do Łomży.

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 23, 2011 13:38 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

Wpadłam na chwilę bo mam tyle roboty,że nie wiem w co włożyć ręce :? Trochę jednak jakoś pomału zaczynam ogarniać...Fanszeta -tak to neptunkowa Mozaika a teraz Kofi pojechała do Łomży.Dom "zkręcony" na maxa na tle zwierzaków-Kofi ma koleżankę i kolegę do towarzystwa.Przyjażń prawie od pierwszego wejrzenia,no może od drugiego,domek zachwycony koteczką bo myśleli,że będzie bardzo trudno i trzeba będzie włożyć sporo pracy aby koteczka zaaklimatyzowała się.Jednak wystarczyły dwa,trzy dni i wszyscy są wniebowzięci :1luvu: .Molestują mnie mejlami,telefonami,sms-ami :twisted: ,zdjęciami koteczki mam zapchaną pocztę,każda nowa pozycja w jakiej daje się głaskać i przytulać jest uwieczniona i przesłana do mnie 8) Jeszcze chwila a zwariuję :mrgreen: [żart!] Bardzo cieszę się,że zdecydowałam się oddać im koteczkę,prawie w biegu i przyznam się bez bicia -bez wizyty przed adopcyjnej.no ale powiedzcie mi czy ktoś,kto ma w telefonie "milion" zdjęć swoich zwierzaków potrzebuje rekomendacji?Oczywiście były rozmowy i z nich wywnioskowałam,że to super dom a jak przyjechali i zaczęli rozpływać się w uśmiechach i zachwytach nad wszystkimi bez wyjątku kotami to już wiedziałam,że nie mogą być "normalni" :mrgreen: i że mogę oddać im kotę :ok: nie pomyliłam się :ok:

J.D.

Post » Śro lut 23, 2011 13:43 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

:1luvu: