Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:to rzeczywiscie nie ma sensu jej zwiekszac dawki hormonow - im mniej tym lepiej - choc te hormony, ktore buzuja w organizmie tez dobrze nie robią :/
nasz kalendarz byl taki:
- piątek - wszystkie lozka dokumentnie zaszczane
- sobota - rano znowu ulewa - lecimy z Rubką do weta (podejrzewalismy zapalenie pecherza) - wetka sie tez nie poznala i dala leki przeciwzapalne, a jak przyjechalismy do domu, to Ruby zaczela sie dziwnie podejrzanie tarzać po podlodze i wystawiac pupek do wirtualnego kochanka
- poniedziałek, wtorek, sroda - pierwsze 3 dawki hormonow - nastepny poniedzialek kolejna dawka
- piątek - ciachu ciachu i po strachu
my musielismy szybko dzialac z racji tego sikania
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:
ale ładny, bury, do Szelmy by pasował
Mogłyby sobie pogadać o urokach życia kastratów![]()
Szelma jest bura z białym, a Jonasz chyba bez białego.... ale pewna nie jestem, bo już zapomniałam, jak wygląda
przeciez kto powiedzial, ze ze zwiazku dwoch doroslych kotow musza od razu byc dzieci![]()
![]()
moze oni wyznaja zasade: make love not children
![]()
Jonasz jest bez bialego i ma takie ładne, jasnobure futerkowszystko pasuje
margaretka2002 pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Mogłyby sobie pogadać o urokach życia kastratów![]()
Szelma jest bura z białym, a Jonasz chyba bez białego.... ale pewna nie jestem, bo już zapomniałam, jak wygląda
przeciez kto powiedzial, ze ze zwiazku dwoch doroslych kotow musza od razu byc dzieci![]()
![]()
moze oni wyznaja zasade: make love not children
![]()
Jonasz jest bez bialego i ma takie ładne, jasnobure futerkowszystko pasuje
Widzisz, nie wszyscy zapomnieli.
margaretka2002 pisze:Dobrze babciu Olgo, wkleje te zdjecia, tylko najpierw poszukam ladowarki do baterii.Jestem w wirze kolejnej przeprowadzkowej fali, wiec sama rozumiesz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 101 gości